JohanJFV Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Tak to je mazeeeeeec! Nice one! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 ziza23: parádní podívaná P.S.: někomu se líbily moje parkovací senzory tak si je vzal komplet i s lištou - když parkovák vydával dlouhej tón, myslel jsem že odešlo čidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Tak tohle nasere Mrzačit někomu fáro, to se nedělá. Byla to aspoň čistá práce, nebo ti u toho zdrbali půlku nárazníku? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajo1112 Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Pozdravujem s Bratislavy a zaroven potrebujem radu , mam SII r.v. 2008 najazdenych cca 108000 a po nastartovani motora cca po 1min sa mi zdvyhnu otacky priblizne na 990 , neviete co to sposobuje??? Dakujem Pripadny kontakt na moj mail.... cbrano@upcmail.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Jardo , to je hnus , ten zloděj by zasloužil by pověsit za koule do průvanu !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 To Ace Ventura: Járo, tak to pěkně nas.re, soucítím s Tebou. Supí bando, mějte se všichni fajn a nezapomínejte "STIMULOVAT"!!! :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 MarcusV: vypáčil to šroubovákem za konce, jsou tam rejpance. Snad to půjde zamaskovat. Na tu scénku jsem úplně zapomněl. Budu si muset pustit celej film. Nádhera Zítra jdu na kontrolu k doktorce tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 ahojte všichni.Jardo přeju brzké uzdravení a stěmi senzory mi to je líto.Umím se do toho vžít.Ale to asi každý a zvlášť ten kterému se už něco podobného taky stalo. Opatrujte se lidičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Jaro co to tam mate za kretény?! Pánové začíná to klouzat, tak opatrně. Jak říkala babička: lítej pomalu a nízko, jako za války :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Zdravím všechny a Tebe Johane specielně!!! Myslíš, že ty kretény máme jen u nás v Pze??? Já bych řekl, že na tu naší malou zemičku je jich všude habaděj! Od těch malejch zlodějíčků, až po ty velké tam nahoře!!! Všem těmto sekat ruce a pak je vyvézt na Sibiř, pochopitelně bez těch pravaček! Kucí, tak kdopak se už sklouzl? Pište své prožitky a dávejte bacha a hlavně se opatrujte, jak vždy píše Víťa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Přesně tak, jsou všude. Zítra si budu volat na výsledky, zdá se že jsem fit. No nevím jak vám, ale mě se chce hrozně spát. Praží mi sem do okna slunce, je to příjemný. Chtěl jsem trochu poklidit, ale to asi počká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Ahoj Supove, Dnes jsem třem z Vás nabidl post moderatora. Píši Vam to sem, aby jste věděli že se zdejší situaci snazime řešit. Hezky den Olin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Ahoj Kluci poradte prosim jake sterace pouzivate? 530 a 510 nebo 500, a jakej tip a flat nechci, nic to nevydrzi :-( potrebuju vymenit, a nemuzu se dopatrat jak to ma byt Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Sem stěrače úplně nepatří, ale na Supa se dávají 530/530 a za sebe doporučím Bosch, jako z výroby.. S vomětkama je to jak říká Karel. Plzeň, Praha, nebo Brno, u nás jich je požehnaně všude. A to jsme prý malý národ.. Tady na jihu mrzne, ale jinak je sucho a slunečno. Zatím tu klouže jedině štěrk. S předokolkou se pořádně sklouznout nedá a neřiditelnému smýkání se snažím vyhnout Víkend už je za dveřmama, tak si dávejte na cestách bacha bando.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Diky myslim, že d o hospody to padne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Na Štědrý den ženská nadává manželovi: "Od rana furt něco žereš, večer uvidíš tak leda velkou piču a né zlaté prase!" Manžel se zasměje a řiká: "Nene, já nemusím, já už ji vidím." :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Tak sem tu zase jen na skok,v rychlosti sem to tu pročet.V pondělí sem jel skládat do Klagenfurtu cestou celkem sněžilo,ale to sem ještě nevěděl co měčeká druhý den když sem se vracel.Od villachu k salzburgu sem se několikrát zklouznul a to sem měl naloženo 24 tun.Tolik sněhu co tam maji sem snad nikdy neviděl,ještě že se nás to vyhejbá.Dávejte na sebe pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Klucí já bych vám dal fotku z cest po našem okolí, ale to by jste pak zjistili, že jsem jel jak v anglii :-) jsem v té vánici v noci nevědel pořádně kde je cesta a vpravo nebyl ani jeden patník. Ještě že je někdo nechal vlevo :-) Pěkný mrazivý víkend všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 To ti závidím a doufám že si taky ještě užiju sněhu. Dobrou chuť k obědu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Pánové krásné odpoledne v tento chladný, ale sluncem provoněný den :-D Zvesela do nového týdne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Tak už i v Praze přituhuje, ráno desítečka... Jsem zvědav na konec týdne, hlásí výraznou změnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Jardo , Prostějov hlásí - 11 už ted. Uvidíme ráno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 ahoj,zdravím vás tu všechny,tady na jihu zatím pohoda,jsem zvědavej na kolik to padne dolu....-20 tu nebylo hodně dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 kluci u nás -8, ale byl jsem v německu na západě a trošku na sever a tam -12 ráno v 9 :-D kooooosaaa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luboo Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Ahoj kluci nevite nekdo kdy bude nejaky sraz superbů??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.