Martin35 Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 A já mám předpoveď počasí . Myslím že to sedí !! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Tak předně, všem přeji pěkné mrazivé sobotní dopoledne, ještě pořád je v Pze -14,3°C, asi by šlo vyrábět ten sníh, jako u Žraloka! Je to hrůza! To passport5: Davide, tak to jsi si dal skutečnej rébus, nevím, nevím zda se ti jej podaří rozluštit? A jinak, sice máš pravdu Johane, ale nezapomínej, že Vy západočeši jste nějak tak jinak stavění, Vy tam máte pod tím bodem mrazu nějak déle, či co? Asi jste opravdu otužilejší, či to bude tím, že víc než , to bude asi tím 12 marilázeňským pramenem? No holt "klobouk dolů". Docela by mne zajímalo jak se budeš dnes večer vracet z hospůdky??? Hoši, opatrujte se a zahřívejte se dobrým mokem a intenzivním stimulováním! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Martin se už taky probral ze zimního spánku!? Zdravím Tě Marťas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 no tenhle rebus bude řešit víc lidí si myslím,jak to řešíte vy?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Zdar .. z hospůdku Karle taxíčkem, co byl vyhřátý :-D žena taky byla ráno teplá, tak vše ok :-DDDD Jinak folie jsem dal světlejší. Vzhledem k tomu,že mám lehce tmavo origo, tak ty 60% vypadají vzhledem k zadku světle a zatím ( ´tuk, ťuk ťuk) mne nechali být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Je vidět Johane, že to máš zmáklý! A to po všech stánkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Jen tak kluciii :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 tak konečně drobné oteplení.Hned to bylo znát.Opatrujte se kamarádi.Klouže to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Martin35: to je meteo stanice! PARÁDA . Víťo namrzat to bude řádně, dnes přes den rovná nula. Uvidíme v noci a ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 Ano Jardo, a hlavně ten poslední bod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Ahojte kamarádi.Tak u nás dnes byla nula takže to už pro mě bylo jaro.pak se zatáhlo a začlo sněžit jak prdlé.Teď psali na netu že se na dálnici nabouralo 40 aut takže mazec. Takže se opatrujte borci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Zdravím celou naší "SUPÍ BANDU"! To jste všichni zapadli a ještě se nevyhrabali, zvláště Vy na Vysočině??? Že hospoda zeje prázdnotou a ani "nový moderátor" nedal o sobě zatím moc vědět!? No snad se dnes ta účast v hospodě zlepší? A zvláště postrádám naši "RIBU RYBIČKU", ta snad někde zamrzla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 ahoj všichni,je po obědě,prcek snad už usnul,tak mám chvilku,tak jsem nakouknul..venku vítr,sníh nikde,tak to vypadá dobře,mohlo by to tak už zůstat..umyl jsem aspoň auto,když je nad nulou....a co se nestalo,to mě fakt rozesmálo,auto lesk jak blesk a jak v ulici někdo projel,samozřejmně vyjel nějakou brutální louži a já měl zase celý auto jak prase,tak jsem ještě večer jel na wapku a celý to splachnul znova....,ale jinak pohoda,rozvody co mě čekaj mám nakoupený,tak ted si jen najít chvilku a udělat je,snad to do měsíce zvládnupořídil jsem je za nákupku přímo ve škodovce,tak aspoň málá radost.mějtě se všichni jak nejlíp to jde,a snad brzo zase nashledanou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Ahojte kamarádi.Tak já mám po první noční.U nás je 6stupňů nad nulou ale ráno když jsem jel z práce tak to bylo o držku.Ani chodit se nedalo natož jezdit.Ale zvládl jsem to. Opatrujte se a užíbejte zbytek víkendu.Papalala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Čest bando. Zima ještě asi neřekla poslední slovo, ale u nás už bylo o víkendu krásně slunečno. Ještě se zbavit toho štěrku ze silnic.. Tu noční Ti nezávidím Víťo, cesta domů ráno po ledovce dokáže určitě probrat. Příjemný start do nového týdne přátelé, ať Vám to všem rychle uteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Pánové, všem přeji úspěšný týden a mnoho pohody :-) btw. dnešním dnem jsem přešel z Castrolu na Shell v Superbu a já též od včerejška piji už jen Plzeň. .... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Pěkné pozdravení všem v novém pr. týdnu! Tak copak hoši, jak jste se kdo klouzal přes víkend, či někde i dnes? Já jsem si to vybral přes víkend na Vysočině a v sobotu večer z hospody v Třebíči cca 12 km stálo opravdu za všechny prachy! Tak se všichni pěkně opatrujte, jak nás vždy nabádá Víťa! Koukám, že tomu Ríšovi snad budu muset jako dědek zavolat, aby jsme vůbec něco o něm věděli!!!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 pěkný víkend Vám všem borci.U nás dnes nezvykle teplo.Já mám pracovní víkend tak aspoň vy odpočívejte.Už ať je sucho.Je třeba tu moji modrou bahnitou kuličku umýt na wapce. Opatrujte se lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Je ahoj Víťo, už sem myslel že je toť vyhlášen " zákaz vstupu do hospody " ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 ne ne Marťas neboj.Vstup povolen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Tak příjemný začátek pracovního týdne Vám všem.U nás svítí slunko a tak jsem dnes zavezl supíka na wapku a provedl základní očistu.Už se těším až bude aspoň 15stupňů a provedu voskování.A samozřejmě mi už trhá rukama abych zase dal na auto letní kola.Už aby to bylo. Opatrujte se lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Víťo to se ti nedivím, o víkendu bylo nádherně. Ještě si ale chvilku počkame. Mě kompletně umyli auto v servisu jako odměnu, montáž senzorů jim trvala 14 dní... naštěstí ne v kuse ale byla to nesdělitelná zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Pěkný "hospodský večer" Supí bando! Járo, a v kterém servisu jsi to měl? Poreferuj! Taky bych to potřeboval umýt, ale do servisu to dávat kvůli tomu nebudu. No snad se ještě udělá pěkně - dnes jsem to nezvládl a zítra má pršet, tak uvidíme!? Důležité je, že jsme všichni přečkali ty sibiřské mrazy bez vetší úhony, alespoň doufám, nic se tady zaplať PB neobjevilo! Tož, tak se všichni "OPATRUJTE" a moc se neopijte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Jardo tak to myslím že na sraze poreferuješ dostatečně že jo.Teda pokud se ti to nechce rozepisovat tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Dobrý večer pánové, dnes jsem Supa vytáhl výjimečně za hranice okresu Doufám, že mě po 4 nocích venkovního parkování bude taky čekat jen mytí. Posledně jsem si z Plzně odvážel i práci pro lakýru. Lidi asi i při řízení myslí jen zadkem.. Cesta dlouhá sotva 120km a cestou jsem míjel 2 smrťáky. Tak bacha na štreku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.