Únor 23, 200916 r Sejis: No je tu pár Pražáků, tak co takhle někdy na pivo (samozřejmě nealko, abychom nemuseli chodit pěšky ) proč né,jak jsem tak počítal,pražáků je nás tady 8,to je slušné na které Praze bydlíš ?
Únor 23, 200916 r Tak se tady mějte hezky kluci na týden se odmlčím jedu se synáčkem do Jeseníku opatrně a nezlom si nožku
Únor 23, 200916 r Jani,to je tvá fotka co máš v avataru ?? ano to je má fotka a dokonce jsem na ní já :-D jinou normální tady nemám, ale řeknu Víťovi ať mě vyfotí u jeho superba a dám jí tady :-)
Únor 23, 200916 r já a odvážnou jo? :-D jsem stydlivá stydlivá ....a pak ještě tu o "červené karkulce" tu mám také rád
Únor 23, 200916 r Zdar hošové.U nás mazec.Včera když jsem šel do práce,tak cesty vysušené mrazem a ráno z práce takový humus,že mě málem je.lo To Sejis:máš pravdu Jirko,se sádrou by to nebylo ono.
Únor 23, 200916 r Zdar hošové.U nás mazec.Včera když jsem šel do práce,tak cesty vysušené mrazem a ráno z práce takový humus,že mě málem je.loTo Sejis:máš pravdu Jirko,se sádrou by to nebylo ono. leda do kufru a nohu ven
Únor 23, 200916 r no je to tak.Je stydlivá.A já taky,takže Jirko pohádku o červené karkulce Ti klidně povíme
Únor 23, 200916 r no je to tak.Je stydlivá.A já taky,takže Jirko pohádku o červené karkulce Ti klidně povíme jasně a Baron Prášil se červená
Únor 23, 200916 r Tak Jiříku čteš to jo? :-) čtu, čtu a nestačím se divit,laik žasne ,odborník se diví
Únor 23, 200916 r hele vy dva,už Vám někdo řekl,že lhát se nemá my a lhát? Vůbec slovo lhát neznám to nemám ve svém slovníku
Únor 23, 200916 r Jirko víš jak to je,jak nevíš tak se musíš zeptat.To nás učili od mala.Kdybych měl novější model,mám i sklopná sedadla,žel bohu takto se musím spokojit pouze se skiboxem. Mluvíme samozřejmě pořád o té sádře že jo.To dá rozum
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.