Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 my a lhát? Vůbec slovo lhát neznám to nemám ve svém slovníku žena a lhát,to nééééééééééééééé,nesmyslllllllllllllllllll ..........a ještě o té perníkové chaloupce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Jirko víš jak to je,jak nevíš tak se musíš zeptat.To nás učili od mala.Kdybych měl novější model,mám i sklopná sedadla,žel bohu takto se musím spokojit pouze se skiboxem.Mluvíme samozřejmě pořád o té sádře že jo.To dá rozum to dá ruzum,jak jinak...............jo a co ten novější model taky něco seženu,bavíme se o autech to dá rozum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 tu ti povykládám na sraze :-D tak já se loučím a za týden tady a Víťo my se uvidíme za hodinu papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 tu ti povykládám na sraze :-D tak já se loučím a za týden tady a Víťo my se uvidíme za hodinu papa mám rád ženy,když líbají,protože musí dlouho mlčet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 mám rád ženy,když líbají,protože musí dlouho mlčet srandisto měj se hezky pa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Jani něco 4 you Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Jani něco 4 you hezkýýýýýýýý, děkuji uložila jsem si to do PC, ale poznala jsem jen Víťu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 to dá ruzum,jak jinak...............jo a co ten novější model taky něco seženu,bavíme se o autech to dá rozum jj samozřejmě že o autech,jsme přeci v sekci Superb,byť v hospůdce. Jinak jak bylo na prvním jarním ligovém zápase?To jarním beru s velkou nadsázkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 hezkýýýýýýýý, děkuji uložila jsem si to do PC, ale poznala jsem jen Víťu :-) no právě jsem ti poslal jenom Vítu,přeci si tam neuložíš někoho jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 no právě jsem ti poslal jenom Vítu,přeci si tam neuložíš někoho jiného to máš pravdu nikoho jiného nepotřebuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 jj samozřejmě že o autech,jsme přeci v sekci Superb,byť v hospůdce.Jinak jak bylo na prvním jarním ligovém zápase?To jarním beru s velkou nadsázkou jak bylo,fotbal" tužka" na obě strany,faktem,že terén byl na hranici regulernosti a Viktorka srovnala 3 vteřiny před koncem prodloužení akorát jsme odvezli Straceného do nemocnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Takže zásah byl.Jinak jsem se díval na net a opět to ty naše kluby respektive rádoby fandové nezvládli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Tak už vážně letím ahojky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Tak už vážně letím ahojky všem papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Takže zásah byl.Jinak jsem se díval na net a opět to ty naše kluby respektive rádoby fandové nezvládli. nás to čeká,tuto neděli Bohemka -Slávie.příští Viktorka-Sparta oba jsou v přímém přenosu TV..........to bude bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 No dovol Slavie a bordel? To si vyrošuju!!! SLavie !!! Jinak jsem z P8 - mezi Prosekem a Ládvím a co vy kucí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Já z jižního,taky skoro praha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 (editace) nás to čeká,tuto neděli Bohemka -Slávie.příští Viktorka-Sparta oba jsou v přímém přenosu TV..........to bude bordel Slávisti přece bordej nedělaj,to jenom ti ostatní. Teď už musím běžet do Edenu,abych to stihl. Večer jsem ještě juknu,jak je v hospůdce narváno. Zatím Editováno: 23. Únor 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Vito ty jsi janicce nerikal o nasi spolecne ceste na sraz ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Co tady Víťa přivedl Janču kol7 , je to samý dvojsmysl, dokonce ulámaná sádra na sadních sedačkách , v kufru a ve skiboxu. Nechce si ještě někdo najít novou ženskou, ať je tady ještě větší sranda . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Pokud by někdo z naší 5apůl party měl zájem o fotbal,mohu zařídit VIP vstupenky na Viktorku i na Bohemku,děláme oběma týmům zdr.asist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 jo a co se týče pseudo fanoušků at již Slavie, Sparta, Baník je mi z nich na blití,to nemá nic se sportem společného,jdu se pobavit a né demolovat a servat se ........................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 jinak P3 ŽIŽKOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Sejdis to co ted fanousci Baniku predvedli byla opravdu sila ... ... nejsem zadny fanda,ale stacila mne reportaz na Nove a to byla fakt sila :D Jak to vypada Live ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 se to tady nejak rozjizdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.