Únor 23, 200916 r my a lhát? Vůbec slovo lhát neznám to nemám ve svém slovníku žena a lhát,to nééééééééééééééé,nesmyslllllllllllllllllll ..........a ještě o té perníkové chaloupce
Únor 23, 200916 r Jirko víš jak to je,jak nevíš tak se musíš zeptat.To nás učili od mala.Kdybych měl novější model,mám i sklopná sedadla,žel bohu takto se musím spokojit pouze se skiboxem.Mluvíme samozřejmě pořád o té sádře že jo.To dá rozum to dá ruzum,jak jinak...............jo a co ten novější model taky něco seženu,bavíme se o autech to dá rozum
Únor 23, 200916 r tu ti povykládám na sraze :-D tak já se loučím a za týden tady a Víťo my se uvidíme za hodinu papa
Únor 23, 200916 r tu ti povykládám na sraze :-D tak já se loučím a za týden tady a Víťo my se uvidíme za hodinu papa mám rád ženy,když líbají,protože musí dlouho mlčet
Únor 23, 200916 r Jani něco 4 you hezkýýýýýýýý, děkuji uložila jsem si to do PC, ale poznala jsem jen Víťu :-)
Únor 23, 200916 r to dá ruzum,jak jinak...............jo a co ten novější model taky něco seženu,bavíme se o autech to dá rozum jj samozřejmě že o autech,jsme přeci v sekci Superb,byť v hospůdce. Jinak jak bylo na prvním jarním ligovém zápase?To jarním beru s velkou nadsázkou
Únor 23, 200916 r hezkýýýýýýýý, děkuji uložila jsem si to do PC, ale poznala jsem jen Víťu :-) no právě jsem ti poslal jenom Vítu,přeci si tam neuložíš někoho jiného
Únor 23, 200916 r no právě jsem ti poslal jenom Vítu,přeci si tam neuložíš někoho jiného to máš pravdu nikoho jiného nepotřebuji
Únor 23, 200916 r jj samozřejmě že o autech,jsme přeci v sekci Superb,byť v hospůdce.Jinak jak bylo na prvním jarním ligovém zápase?To jarním beru s velkou nadsázkou jak bylo,fotbal" tužka" na obě strany,faktem,že terén byl na hranici regulernosti a Viktorka srovnala 3 vteřiny před koncem prodloužení akorát jsme odvezli Straceného do nemocnice
Únor 23, 200916 r Takže zásah byl.Jinak jsem se díval na net a opět to ty naše kluby respektive rádoby fandové nezvládli.
Únor 23, 200916 r Takže zásah byl.Jinak jsem se díval na net a opět to ty naše kluby respektive rádoby fandové nezvládli. nás to čeká,tuto neděli Bohemka -Slávie.příští Viktorka-Sparta oba jsou v přímém přenosu TV..........to bude bordel
Únor 23, 200916 r No dovol Slavie a bordel? To si vyrošuju!!! SLavie !!! Jinak jsem z P8 - mezi Prosekem a Ládvím a co vy kucí?
Únor 23, 200916 r nás to čeká,tuto neděli Bohemka -Slávie.příští Viktorka-Sparta oba jsou v přímém přenosu TV..........to bude bordel Slávisti přece bordej nedělaj,to jenom ti ostatní. Teď už musím běžet do Edenu,abych to stihl. Večer jsem ještě juknu,jak je v hospůdce narváno. Zatím Upraveno Únor 23, 200916 r od j-novis
Únor 23, 200916 r Co tady Víťa přivedl Janču kol7 , je to samý dvojsmysl, dokonce ulámaná sádra na sadních sedačkách , v kufru a ve skiboxu. Nechce si ještě někdo najít novou ženskou, ať je tady ještě větší sranda .
Únor 23, 200916 r Pokud by někdo z naší 5apůl party měl zájem o fotbal,mohu zařídit VIP vstupenky na Viktorku i na Bohemku,děláme oběma týmům zdr.asist.
Únor 23, 200916 r jo a co se týče pseudo fanoušků at již Slavie, Sparta, Baník je mi z nich na blití,to nemá nic se sportem společného,jdu se pobavit a né demolovat a servat se ...........................
Únor 23, 200916 r Autor Sejdis to co ted fanousci Baniku predvedli byla opravdu sila ... ... nejsem zadny fanda,ale stacila mne reportaz na Nove a to byla fakt sila :D Jak to vypada Live ?? :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.