JohanJFV Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 bando zdravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Tady je zase mrtvo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 už se netočí ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 U mě pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Kdepak máme všechny. Důchodci určitě běhají po slevách, beruška se uložila k zimnímu spánku, seveřani se díky smogu nemůžou nadechnout a přes prach nevidí na monitor, Batman někdě lítá, nekdo právě chlastá kapalinu G12 protože mu zůstala a o jiných se nebudu ani zmiňovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 a pak tady máme jednu parybu,která neustále neví co by roupama dělala Zdjavím tě Libouku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Já vím co mám dělat. Mám doma 3 litry té dobré hruškovice co tak strašně chutnala Batmanovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Zdravím chlapáci Beruška se trošičku uložila k zimnímu spánku, jinak je v jednom kole a nestíhá V pátek si dokonce udělá výlet na sever Moravy Sic se tam nadýchá trošku více smogáče, ale zase se vrátí na slunečný jih Opět cirkusový kašpárek pobavil ke kafíčku Jo a mám jednu špatnou zprávu, sic je to do jiného tématu, ale pisnu to i tady. Kubištovi odešel na věčné časy počítač, takže potisky na mikiny bude muset vytvořit nové, úplně od začátku Ale jak jsme se dočetli, tak nejspíš času má dost, když teď před Vánocemi jsou mikiny drahé a jarní sraz daleko Tak sa chapi mivajte, jak jen to dobře jde a opatrně se vším všudy Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Kdyby jste náhodou jeli objížďkou přes Humpolec tak pošlu Batmanovi hruškovici. Prý mu moc chutnala. :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Jedině, že by sis ty udělal projížďku do Brna do pátku A nebo jí schovej na příští sraz a snad si dá tu výbornou hruškovici více účastníků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Zítra jedu do Východních Čech jen na otočku a ve čtvrtek jedu do Prahy. Tak snad jindy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Ajé, tady zase lítá tvrdej alkohol . Zítra po Ó objednávám místa na srazík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 A proč ne, když už prohibice skončila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Tak to já to v neděli cestou do Ovy vezmu raději bez alkoholu. Bych rád viděl na cestu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Tak tak, když jsi za "koláčem", tak jedině BEZ a hlavně tam vůbec bych měl strach, abych si nepořídil místo opičky slepeckou hůl?! Jinak se Johane šetři na 7.XII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Hezký večer, INFO pro ty, co se účastní předvánočního srazu. Máme změnu lokálu, více v tématu Sraz. To jen tak na okraj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Zdravím hoši. K novému lokálu jsem se vyjádřil pozitivně :-) Jinak dorazím kolem 19:00-20:00 - tak ne, že už budete všichni pod stolem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 To asi nebudeme, ale třeba vás už nepoznáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 no nic děti, ubytování v praze na obou firemních pozicích obsazeno, tak Jája dnes zabookovala hotel v Praglu. Takže v 18:00 z kanclu, 19:30 ubytování a ve 20:00 jsem tam jak na koni :-) a kvůli Vám jsem si to prodloužil a mrknu se v sobotu na staromák :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Děcka vstávat a jde se pařit. Sice jsem dnes dorazil z práce v 16:00 a ráno v 7 letim Ostravu, ale musím na Vás klucí trošku potrénovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Kdo si dá se mnou panáka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Nikdo? Tak si ho dám sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Á pojď mi HOPA !!! To prostě nemá chybu. Firma "mobil v čaji" má prostě nejlepší reklamy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.