libero Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 hej hej ZADAR sa im vydaril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 A taky Datan Fofrič. Uwe Filter, Takijako Nakaši, Prdko Jistič a nakonec Skluzan Tavič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Účastníci sexuologického kongresu: Hulmiho Ukolen (Finsko) Jari Malhomäkki (Finsko) Hon Si-ho (Čína) Sergej Stokurev (Rusko) Ivan Masturbatov (Rusko) Oje Ballström (Švédsko) Honza Jebavý (Česká republika) Milorad Mrdak (Srbsko) Michail Popičimušvihli (Gruzínsko) Uwe Furtmustal (Německo) Darko Erekčič (Chorvatsko) Maho Jakotyč (Chorvatsko) Sándor Gulemiházy (Maďarsko) Aranka Kozamaházy (Maďarsko) Fučimi Navaja (Japonsko) Omrdal Párkund (Švédsko) Semeno Nasaku (Japonsko) Maji Jakojamu (Japonsko) Onnan Ejakulajnen (Finsko) Penis Klitoridis (Řecko) Chcaldo Mandolini (Itálie) Plandal Šulen (Francie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 a co Chcaldo Ryni Capalloto z Itálie, ten tam nebyl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Co se to děje? Že by se "žralok" v pondělí ze samé radosti z pašíka "upravil nějakou hruškou"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 kontakt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Libore ty nám perlíš . Dobrou chuť k obědu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Járo, pěkně děkujeme za přání k obědu. A co Ty? Co si dáváš dobroučkého? Už se nám to blíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Ahoj Hospodo, jestli tu teda nekdo je:-) Zajima me jakou mate napsanou vysku auta v TP, Ja mám 1489 a do v poznámce 1469 pri standartní výšce perování, znamená to že mam ten pos... paket pro špatné cesty? chci vyměnit podvozek a dát pružiny tak abych neskoncil na standartní výšce, pak jedine jom štelovací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Ahoj.Já mam v TP to samí co ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Já taky.Máme klasickou výšku auta 1469mm,ale lze použít i podvozek pro špatné cesty a proto to tam je psáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 ....tak už nám ty sra.ky začínají! Ale snad o to vce bude hospůdka navštěvovaná?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 V mé případě je ale hodnota 1489 uvedena v kolonce výška vozidla, klasická výška 1469 mam uvedenou až v poznámce. tudiž ma vyška je zřejmě 1489. Koupim JOM, a bude:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Tuna bílejch sraček :-DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Brno zatím nic, sucho a pres den 8 stupni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Já mám 1469 taky až v poznámkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 klucí příští pátek touhle dobou Vás snad už uvidím u pivíčka a tataráčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Nazdar kamarádi. Jsem doma po strašně náročném týdnu. Za chvíli vás zahrnu spoustou fotek. Jinak k tomu podvozku. Podívej se na typový štítek v servisce nebo u rezervy v kufru. Jestli máš paket pro špatné cesty tak tam je kód 1BB = Odpružení/tlumení pro špatné vozovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Tak jsem konečně zprovoznil pašíka. Tím ale práce na něm nekončí takže se bude pokračovat ale už za provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Protože se blíží zima a nevím jak moc bude krutá tak jsem se rozhodl udělat si pořádné zásoby a taky ať mám co dávat na ten můj velký gril. Takže bych Vás kamarádi poprosil o minutu ticha za mé bývalé kamarády Vašíka a Ferdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Vašík měl 120 Kg a Ferda 125 Kg. Byli to takový kamarádi, že kvůli mě ztratili hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Tak jsem jim ty hlavičky položil na stůl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Kuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Všechno na půl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 tiež sa takejto akcie (karu) za 2 týždne zúčastním ...potom budú príspevky v inom vlákne :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.