žralok Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Pořídil jsem si malou tělocvičnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 počkat, počkat a co ty schody? nějak to flákáš ten trénink! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Na schody kašlu, tam nechodím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 ... tak zase vymeteno, nikde nikdo!? Snad to všichni nepřeháníte s těmi vánočními přípravami!? Pěkný adventní víkend a "BANDO, OPATRUJTE SE! OPRAVDU TO TAM KLOUŽE A JÁÁÁK" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 ne, ale prace to prehání :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 ...tak to máš blbý, ale jak Tě znám, Ty si poradíš Jinak jsem koukal, že jsi měl včera den, myslím to okno, ale zase budeš mít vyhřívané a s dešťákem! Držím palce, aby bylo vše O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Ahoj, nechci nějak rýpat nebo něco podobného... ,ale jak to vypadá s tou naší Ribou Ribičkou jak vždy psal Lanny ?? ví o něm někdo něco _? Klidně do SZ... jinak ještě dva dny a hurá dovolenkovat Čest Supí bandě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Já dovolenkuju už teď. Dnes jsem si upekl prejt a o víkendu vytáhnu gril. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 v pátek přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 pojedu okolo, ale nazastavím, bude tak 1 ráno po konci světa :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 V jednu hodinu ještě nespím. Protože mám strach a v noci se bojí tak usínám za světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 ....tak já myslel, že tady bude narváno v rámci "konce světa" a ono nic!? Přeci by jsme měli alespoň udělat přípravu na ten nastávajéící čas vánoční? Tak vzhůru do bezvědomí, ať již na oslavu, že nenastal ten prorokovaný konec světa a nebo jako přípravu na období "hojnosti a veselosti" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 21. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2012 díky tomu, že nepřišel konec světa, musím zítra a pozítří do práce - GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Jsem se včera a vypadá to, že jsem ten konec světa přežil sám. Tak je tedy pravda, že ožralej má štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 A mě to čeká dneska, po dlouhé době jdu za kulturou, sice budu mít dozor , ale nevim nevim, uvidim ráno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 To zas bude v álejích nablito! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 no tak zlý to nebylo, znáš to 7 pivíček a ňákej mysliveček a šel sem domu.... a jakš takš pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 (editace) Jááááá jséééééééééééémmmmm mááááááálýýýýýýýýýýýý mýýýýýýýýýýssssslíííííííííííííííívvvvvvééééééčččččččččččččéééééééééééééééékkkkkkkkkkkkkkk škyt Editováno: 24. Prosinec 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Veselé vánoce a krásné svátky všem z fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 podobne prajem a nielen Supákom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Ne ne ne ne ne a ne. Jen a jen mě!!!! škyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 ježišmarja, tady je někdo ožralej i na štedrej den... to je bordel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Užívejte Supí bando poklidné svátky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Koukám že jídlo omezuje přístup k internetu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 (editace) ...kdyby jenom jídlo Koukám Johane, že jsi asi zlobil a Ježíšek se rozhodl přiletět na peruti - nase..ti A co Jája, jak byla hodná celý rok, ta určitě byla a dostala toho hodně To Martin35: Tak jsem koukal, že jsi ten štědrý den taky pěkně přivítal, no hlavně, že jsi to zvládnul v pohodě! Editováno: 27. Prosinec 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.