Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

.... a já Johane jsem si musel zamíchat "tataráčka"! To víš, nejsem na severu Moravy, tak snad tu potvoru nechytnu! :kol-131:  :gunners3:

Teda vandale, a já pořád čekám, kdy mě pozveš na tu slibovanou grilovačku.

Tento víkend.

To je moc brzo, spíš někdy během května, až se oteplí.

stankra6 - je to holý bez ničeho .. bez motoru, bez stagu ... ale pokud máš zbytečnejch pul mega, tak z toho bude krásnej závodák

Johane, moc toho Standu nenaváděj, on je schopnej se zbláznit :scooter:  :gunners3:

Čáuu já už zítra přezouvám na letní , doufám že se neunáhlím.  :kol-31:

Johane, moc toho Standu nenaváděj, on je schopnej se zbláznit :scooter:  :gunners3:

Jooooo  :kol-27:

Tááák konečně počasí jarní je tady, co? :) Slunce svítilo snad u všech a u koho ne, tak doufejme, že i k němu dorazí :)

Kdo už začal s opravama a vylepšováním na mazličkách? ;)

My začneme za 14 dnů, kdy razíme do Ovy k taťkovi Čuzikovi :)

Krásný večer a slunečnou neděli

Bedrunovci z Brna ;)

Bája

No podařilo se mi při zavírání dveří prasknout madlo u řidiče, takže jsem objednal nové i u spolujezdce abych se zbavil těch olupujících se hrůz. Takže to mne čeká zítra a pak přezutí na letňáky...

Upraveno od MrChodny

To Martin35: Martine, jaký je to pocit? Na čem jsi jezdil zimu - myslím velikost disků? Koukej se zde víc ukazovat a nejen zde! :gunners3:

Tak letní kola vyvážena a nahozena na autě,natřeny třmeny a výfuk.Udělaný zástřik na blatníku kde se vytvořil puchýř.Zítra snad provedu očistu.Jinak se mi dnes pořádně kouřilo od levého zadního kola.Díky mechanizmu ruční brzdy,nacházejícímu se na třmenu,který se nevracel tak došlo k přehřátí.Naštěstí pomohlo promazání a snad bude klid.Díky tomu zmizela i vůle v páce ruční brzdy takže spokojenost.

Opatrujte se lidi

Tak předně musím pozdravit Ace Venturu - Járo, tak becherovky se Ti zachtělo, to budeš muset si na jednu skočit k "Vidlákovi" přes víkend - šoféra, resp. šoférku máš, tak kde je problém??? Hezky si jej užijte - myslím pochopitelně ten víkend! :kol-147:

To Vick: koukám, že jsi byl pilněj jak včelička, taky by jsi na mne mohl přenést trochu té pr. nálady, čeká mne to přes víkend, ale nevím jistě. To víš, holky si něco usmyslej a je po plánech, ale alespoň přezout musím!

Fšem pěkný víkend! :gunners3:

Lanny: Dneska byl Víťa celá včelka Mája makal jako šroub :-)

Dneska proběhl velký pucirung :-) u mě na Vile .-)

post-41104-0-44646700-1366295741_thumb.j

post-41104-0-56649700-1366295754_thumb.j

post-41104-0-89859400-1366295766_thumb.j

Když nevíte co by, najdete to v OBI. :p

Jarooo je tadýýý :D Klucííí si hrajou asi bude pršet :D Ne sranda :D Pěkně se lesknou krasavci ;) 

Za týden budeme o viku u našich, tak pokud budete mít čas, tak se stavte k Čuzikům na kafe, trošku to tam zase přeSUPERBujem, ne? :D

Bája ;)

To máme z Viťou v sobotu noční tzn. přijdem  ráno v neděli v 6 po posledni noční tak nevím hele :-) uvidíme nic neslibuju ale vidim to spíše že jindy ale uvidime jeste do toho vikendu daleko :-)

Baruš pokud vydržíte u tatíka až do neděle dejme tomu do podvečerních hodin tak proč ne.Klidně se ukážem na pár chvil :-)

Juj, to je asi škoda, protože my vezeme na víkend do Ovy i synovce od Kuby a v neděli zase zpět a nejspíš pojedeme kvůli něj zpět už po obědě...

Ale jednou se určitě zase domluvíme ;) Kdyby, jsme ale jeli později v neděli, dáme vědět ;)

Bája

Ahoj Karle na zimu mám, 17, a  na léto 18 kola.  A co jináč tady novýýýho ?

A Jardo jetšě jsem se nedostal ani na tu lambádu , ale příští týden už snad, 

To Airman64: Hezky jste je kluci vypulírovali - samá chvála, ale Víťa vypadá, že jen kontroloval něčí práci :kol-131:

To Martin35: Martine, to jednoduše zjistíš, když se tady občas ukážeš a počteš a jinak také na "jarním srazu"! :gunners3:

Mám dotaz - pasují nám u S1 zadní dveře s passatama?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.