Duben 9, 201312 r .... a já Johane jsem si musel zamíchat "tataráčka"! To víš, nejsem na severu Moravy, tak snad tu potvoru nechytnu!
Duben 11, 201312 r Nechce někdo víkendovku ? http://auto.bazos.cz/inzerat/23439451/2x-okruhovy-Skoda-SUPERB.php
Duben 11, 201312 r stankra6 - je to holý bez ničeho .. bez motoru, bez stagu ... ale pokud máš zbytečnejch pul mega, tak z toho bude krásnej závodák
Duben 11, 201312 r http://www.novinky.cz/auto/298672-ridili-jsme-prezidentskou-skodu-superb.html Tak jsem na hrad (do prezidentské kanceláře) poslal pozvánku na letošní sraz supů.
Duben 13, 201312 r Tááák konečně počasí jarní je tady, co? Slunce svítilo snad u všech a u koho ne, tak doufejme, že i k němu dorazí Kdo už začal s opravama a vylepšováním na mazličkách? My začneme za 14 dnů, kdy razíme do Ovy k taťkovi Čuzikovi Krásný večer a slunečnou neděli Bedrunovci z Brna Bája
Duben 13, 201312 r No podařilo se mi při zavírání dveří prasknout madlo u řidiče, takže jsem objednal nové i u spolujezdce abych se zbavil těch olupujících se hrůz. Takže to mne čeká zítra a pak přezutí na letňáky... Upraveno Duben 13, 201312 r od MrChodny
Duben 15, 201312 r To Martin35: Martine, jaký je to pocit? Na čem jsi jezdil zimu - myslím velikost disků? Koukej se zde víc ukazovat a nejen zde!
Duben 17, 201312 r Ahoj Supíci, prosím jedno pivo. Martin35: mě se na to po zimě nechce, bude to chtít obnovit barvu na třmenech a promazat. Nějak jsem zlenivěl http://www.novinky.cz/auto/298672-ridili-jsme-prezidentskou-skodu-superb.html Tak jsem na hrad (do prezidentské kanceláře) poslal pozvánku na letošní sraz supů. A přivezou i becherovku...
Duben 17, 201312 r Tak letní kola vyvážena a nahozena na autě,natřeny třmeny a výfuk.Udělaný zástřik na blatníku kde se vytvořil puchýř.Zítra snad provedu očistu.Jinak se mi dnes pořádně kouřilo od levého zadního kola.Díky mechanizmu ruční brzdy,nacházejícímu se na třmenu,který se nevracel tak došlo k přehřátí.Naštěstí pomohlo promazání a snad bude klid.Díky tomu zmizela i vůle v páce ruční brzdy takže spokojenost. Opatrujte se lidi
Duben 18, 201312 r Tak předně musím pozdravit Ace Venturu - Járo, tak becherovky se Ti zachtělo, to budeš muset si na jednu skočit k "Vidlákovi" přes víkend - šoféra, resp. šoférku máš, tak kde je problém??? Hezky si jej užijte - myslím pochopitelně ten víkend! To Vick: koukám, že jsi byl pilněj jak včelička, taky by jsi na mne mohl přenést trochu té pr. nálady, čeká mne to přes víkend, ale nevím jistě. To víš, holky si něco usmyslej a je po plánech, ale alespoň přezout musím! Fšem pěkný víkend!
Duben 18, 201312 r Lanny: Dneska byl Víťa celá včelka Mája makal jako šroub :-) Dneska proběhl velký pucirung :-) u mě na Vile .-)
Duben 18, 201312 r Jarooo je tadýýý Klucííí si hrajou asi bude pršet Ne sranda Pěkně se lesknou krasavci Za týden budeme o viku u našich, tak pokud budete mít čas, tak se stavte k Čuzikům na kafe, trošku to tam zase přeSUPERBujem, ne? Bája
Duben 18, 201312 r To máme z Viťou v sobotu noční tzn. přijdem ráno v neděli v 6 po posledni noční tak nevím hele :-) uvidíme nic neslibuju ale vidim to spíše že jindy ale uvidime jeste do toho vikendu daleko :-)
Duben 18, 201312 r Baruš pokud vydržíte u tatíka až do neděle dejme tomu do podvečerních hodin tak proč ne.Klidně se ukážem na pár chvil :-)
Duben 18, 201312 r Juj, to je asi škoda, protože my vezeme na víkend do Ovy i synovce od Kuby a v neděli zase zpět a nejspíš pojedeme kvůli něj zpět už po obědě... Ale jednou se určitě zase domluvíme Kdyby, jsme ale jeli později v neděli, dáme vědět Bája
Duben 18, 201312 r Ahoj Karle na zimu mám, 17, a na léto 18 kola. A co jináč tady novýýýho ? A Jardo jetšě jsem se nedostal ani na tu lambádu , ale příští týden už snad,
Duben 19, 201312 r To Airman64: Hezky jste je kluci vypulírovali - samá chvála, ale Víťa vypadá, že jen kontroloval něčí práci To Martin35: Martine, to jednoduše zjistíš, když se tady občas ukážeš a počteš a jinak také na "jarním srazu"!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.