Lanny Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 .... a já Johane jsem si musel zamíchat "tataráčka"! To víš, nejsem na severu Moravy, tak snad tu potvoru nechytnu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 Teda vandale, a já pořád čekám, kdy mě pozveš na tu slibovanou grilovačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 Tento víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 10. Duben 2013 Sdílet Vloženo 10. Duben 2013 To je moc brzo, spíš někdy během května, až se oteplí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Nechce někdo víkendovku ? http://auto.bazos.cz/inzerat/23439451/2x-okruhovy-Skoda-SUPERB.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 stankra6 - je to holý bez ničeho .. bez motoru, bez stagu ... ale pokud máš zbytečnejch pul mega, tak z toho bude krásnej závodák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 http://www.novinky.cz/auto/298672-ridili-jsme-prezidentskou-skodu-superb.html Tak jsem na hrad (do prezidentské kanceláře) poslal pozvánku na letošní sraz supů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Johane, moc toho Standu nenaváděj, on je schopnej se zbláznit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Čáuu já už zítra přezouvám na letní , doufám že se neunáhlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Johane, moc toho Standu nenaváděj, on je schopnej se zbláznit Jooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Tááák konečně počasí jarní je tady, co? Slunce svítilo snad u všech a u koho ne, tak doufejme, že i k němu dorazí Kdo už začal s opravama a vylepšováním na mazličkách? My začneme za 14 dnů, kdy razíme do Ovy k taťkovi Čuzikovi Krásný večer a slunečnou neděli Bedrunovci z Brna Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 (editace) No podařilo se mi při zavírání dveří prasknout madlo u řidiče, takže jsem objednal nové i u spolujezdce abych se zbavil těch olupujících se hrůz. Takže to mne čeká zítra a pak přezutí na letňáky... Editováno: 13. Duben 2013, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 To Martin35: Martine, jaký je to pocit? Na čem jsi jezdil zimu - myslím velikost disků? Koukej se zde víc ukazovat a nejen zde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Ahoj Supíci, prosím jedno pivo. Martin35: mě se na to po zimě nechce, bude to chtít obnovit barvu na třmenech a promazat. Nějak jsem zlenivěl http://www.novinky.cz/auto/298672-ridili-jsme-prezidentskou-skodu-superb.html Tak jsem na hrad (do prezidentské kanceláře) poslal pozvánku na letošní sraz supů. A přivezou i becherovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Tak letní kola vyvážena a nahozena na autě,natřeny třmeny a výfuk.Udělaný zástřik na blatníku kde se vytvořil puchýř.Zítra snad provedu očistu.Jinak se mi dnes pořádně kouřilo od levého zadního kola.Díky mechanizmu ruční brzdy,nacházejícímu se na třmenu,který se nevracel tak došlo k přehřátí.Naštěstí pomohlo promazání a snad bude klid.Díky tomu zmizela i vůle v páce ruční brzdy takže spokojenost. Opatrujte se lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Tak předně musím pozdravit Ace Venturu - Járo, tak becherovky se Ti zachtělo, to budeš muset si na jednu skočit k "Vidlákovi" přes víkend - šoféra, resp. šoférku máš, tak kde je problém??? Hezky si jej užijte - myslím pochopitelně ten víkend! To Vick: koukám, že jsi byl pilněj jak včelička, taky by jsi na mne mohl přenést trochu té pr. nálady, čeká mne to přes víkend, ale nevím jistě. To víš, holky si něco usmyslej a je po plánech, ale alespoň přezout musím! Fšem pěkný víkend! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Lanny: Dneska byl Víťa celá včelka Mája makal jako šroub :-) Dneska proběhl velký pucirung :-) u mě na Vile .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Když nevíte co by, najdete to v OBI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Jarooo je tadýýý Klucííí si hrajou asi bude pršet Ne sranda Pěkně se lesknou krasavci Za týden budeme o viku u našich, tak pokud budete mít čas, tak se stavte k Čuzikům na kafe, trošku to tam zase přeSUPERBujem, ne? Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 To máme z Viťou v sobotu noční tzn. přijdem ráno v neděli v 6 po posledni noční tak nevím hele :-) uvidíme nic neslibuju ale vidim to spíše že jindy ale uvidime jeste do toho vikendu daleko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Baruš pokud vydržíte u tatíka až do neděle dejme tomu do podvečerních hodin tak proč ne.Klidně se ukážem na pár chvil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Juj, to je asi škoda, protože my vezeme na víkend do Ovy i synovce od Kuby a v neděli zase zpět a nejspíš pojedeme kvůli něj zpět už po obědě... Ale jednou se určitě zase domluvíme Kdyby, jsme ale jeli později v neděli, dáme vědět Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Ahoj Karle na zimu mám, 17, a na léto 18 kola. A co jináč tady novýýýho ? A Jardo jetšě jsem se nedostal ani na tu lambádu , ale příští týden už snad, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 To Airman64: Hezky jste je kluci vypulírovali - samá chvála, ale Víťa vypadá, že jen kontroloval něčí práci To Martin35: Martine, to jednoduše zjistíš, když se tady občas ukážeš a počteš a jinak také na "jarním srazu"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Mám dotaz - pasují nám u S1 zadní dveře s passatama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.