j-novis Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ok,zavolej,já mám většinou přes týden málo času,ale o víkendu se vždycky urvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 zdar chlapci za chvilku razím na STK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 zdar chlapci za chvilku razím na STK Ahoj,tak to budeš určitě OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Pěkný ráno všem. U nás mrholí a není tak hezky jako včera, uvidíme odpoledne. Jinak ta fotka Hněvínu je luxusní To Vick: Mě by stačilo jestli se to dá někde koupit nebo něco podobného, taky bych to vyskoušel. Sprej na kola je dobrej, ale vydrží pár dní a za léto mě to vyjde dost draho To Sejis: hodně štěstí na STK snad bude vše ok. Tak zatím a hezký zbytek dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Tak já právě dorazil z práce a koukám, tady všichni už spěj Jirik_Superb: jdeš s právníkem? Občas se to vyplatí je dohnat do důkazový nouze. Co když Ti SPZ ukradl tmavší spoluobčan při stání na křižovatce? Toho si nevšimneš a před jízdou jsi to kontroloval... Určo doporučuju právníka! Držím palce!! Na to je uz pozde..bohuzel Kdybych dostal pul roku tak na polovine zkusim zazadat... ale i tak, 3 mesice bez auta... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 jedu s Favoritem vrchní sestry /služebák/ je dost zachovalý zdar všem a krásný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Na to je uz pozde..bohuzel Kdybych dostal pul roku tak na polovine zkusim zazadat... ale i tak, 3 mesice bez auta... :-/ jiřiku pevný nerv a držím palec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Čau bando u nás pod mrakem a 3 stupně ale beru i to. To Luky:chlape držím ti palce a dej vědět co a jak. To Hampejz:není řečeno že to řešil nejlevnější navi.Já mám taky origo navi,taky auto z ČR a přesto mi to česky nemluvilo.Vzhledem k tomu že mám typ A,tak musela navi ven a vezla se někde do Čec,kde se do ní něco vpájelo a pak se nahrál jiný soft.Pokud máš cokoli kromě typu A,tak ti to udělají i ve škodovce a pokud máš A tak to je trošku složitější.Tedy aspoň u mě bylo.Jinak hlavně ať máš k tomu kód Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 STK OK Tady prší,spíše sníh s deštěm Víto odpověděl jsem na sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Jj Jirko všiml jsem si a naprosto stím souhlasím.Uvidíme co bude dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Jj Jirko všiml jsem si a naprosto stím souhlasím.Uvidíme co bude dál. pozveme ho na stranickou schůzi a vysvětlíme mu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 pro změnu letím do Ustí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Takze papiry nemam do 26. kvetna. Dostal jsem 6 mesicu a 7 tisic. Necitim kus pusy, pry doslo pri operaci k poskozeni nervu. Obnova trva tydny, nekdy az mesice.. super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Dobré odpoledne partičko,dneska jsem dal Votice a sibiř je fakt sibiř.Počasí peklo,ale silnice OK,musím ty kluky s pluhama dneska pochválit. to Sejis:STK OK,tak to je super to Jirik: Prachy vem čert,ale noty jsou v čistírně a to je špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Takze papiry nemam do 26. kvetna. Dostal jsem 6 mesicu a 7 tisic. Necitim kus pusy, pry doslo pri operaci k poskozeni nervu. Obnova trva tydny, nekdy az mesice.. super! do pytle nemohli Ti to uspíšit o 14 dní?Vždyť máme sraz.Nedají ti to dříve?my se za tebe přimluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 I tak mi to ale nějak nesedí.Dostal jsi 6 měsíců a papíry nebudeš mít do 26 května?Co je v tom za fígl?Nebo ses překlepl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Jirik : Te prc ... Kluci tak zase chcije a chcije ... Uz Me to sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 I tak mi to ale nějak nesedí.Dostal jsi 6 měsíců a papíry nebudeš mít do 26 května?Co je v tom za fígl?Nebo ses překlepl [/quote Pulku trestu prominou, kdyz budu hodnej Bohuzel to se srazem nevyjde o chlup POsledni dobou se mi lepi smula na paty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) a tady neco pro zasmani Editováno: 26. Únor 2009, autor: Jirik_superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Takze papiry nemam do 26. kvetna. Dostal jsem 6 mesicu a 7 tisic. Necitim kus pusy, pry doslo pri operaci k poskozeni nervu. Obnova trva tydny, nekdy az mesice.. super! tak to je mi tě líto,když se něco sere,tak......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 I tak mi to ale nějak nesedí.Dostal jsi 6 měsíců a papíry nebudeš mít do 26 května?Co je v tom za fígl?Nebo ses překlepl to je něco jako vazba,ta se pak připočítá k celkovému trestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Teda, koukám, žes musel mít týden jak hrom! S těma papírama je to škoda Dej se do kupy a na sraz Tě určo někdo z okolí aspoň sveze! Teda, doufám, že to tu takto funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 tak to je mi tě líto,když se něco sere,tak......... Diky, jediny pozitivum je, ze snad uz hur byt nemuz u bude se to jen lepsit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) Teda, koukám, žes musel mít týden jak hrom! S těma papírama je to škoda Dej se do kupy a na sraz Tě určo někdo z okolí aspoň sveze!Teda, doufám, že to tu takto funguje Nebo bych mohl prijet na sraz superbu vlakem s modelem v ruce Editováno: 26. Únor 2009, autor: Jirik_superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 I tak mi to ale nějak nesedí.Dostal jsi 6 měsíců a papíry nebudeš mít do 26 května?Co je v tom za fígl?Nebo ses překlepl Jo a jinak jsem se ptal a pry to drive nedaji, musi to byt na den presne. A jeste rikal, ze kdyz se poda zadost i o 1 den drive, tak ji musi zamitnout a dalsi se podat nemuze (pry nepodporuji vice zadosti). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.