Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Karlíku u nás čerti neé,nerad malou straším,pouze decentně,nemám to rád a to mluvím z vlastní zkušenosti.

JInak co zajímavého u Vás chlapci?

Tak snad už bude krásnej předek aj zadek zároveň.

přesně, v to taky doufám, teď to bylo 2x obráceně, tak do třetice by to mohlo klapnout jako u jedničky

To Sejis: Zdravím Jiříku, ohledně těch čertů máš pravdu, ale bylo to myšleno na nás dospěláky. Jinak, jak jsi možná zaregistroval tak máme zítra na Plzeňce - Anděl předvánoční pokec a vše s tím související. Pokud by jsi se chtěl zastavit, budeš určitě vítán.  :kol-28:

Štěpáne, máš pravdu, snad by se to konečně mohlo zdařit a nebo z toho ve finále bude "bastard" díky "díky soudruhům v Ingolschtadtu"! To bylo už od Octy, že když by to převálcovalo VW, tak tomu ve finále dali prdu, no uvidíme, sám jsem hodně zvědav! :kol-32:  :gunners3:

doufám, že se zadaří a bude to kočár s velkym K

Zdarec Štěpáne, tak jsem myslel, že už tady najdu fotodokumentaci z motokár v Radotíně a ono nic. Podej prosím raport o úspěšnosti a zda dorazilo 22 Supíků? Pěknou adventní neděli všem! :kol-24:  :gunners3:

Samozřejmě nedorazilo, bylo nás na konec deset, ale i to je slušné. Foto musím az u PC abych mohl zamazat SPZ a hned podat i fotoreport.

Máš pravdu, je to úspěch. Holt to tak bývá a zvláště o tomto předvánočním čase. Už se těším na fotky. Jinak včera jsem skutečně "ledoval a masíroval koleno", takže jsem byl rád, že jsem se berchal doma.  :gunners3:

Tak snad to melo úspěch a dnes pohoda.

Štěpáne, nějaké fotky by neuškodily!? Rád se podívám a určitě nejen já. :gunners3:

Ano, já bych je taky rád viděl :)

Chlapybzitra, dnes jsem neměl notas v práci, ale zítra už na jisto to tu mate

Oka pohoda, šak nehoří :)

Tak Štěpán dal ty fotky z toho Radotínského motokárového srazu do vlákna o předvánočním posezení. Ještě jednou díky "DOKTORONE"  :gunners3: 

Není zač, říkal jsem si,ze v hospodě už by to zpětně nikdo nedohedal

Jo jo, to máš asi pravdu, vlastně ne asi, ale určitě! :gunners3:

Tak tak, někteří ani neví že tady nějaká hospoda na pokec je.

To je taky pravda.

A pak kvůli prkotinám zakládají zbytečná témata...

No to me strašně vytácí, nebo když je par řádku pod tím úplně totožný téma a založen nový, pak je v tom bordel.

Úlovek z Hradce Králové, proč ne :)

post-83675-0-79543300-1419096816_thumb.j

Supí bando krásné svátky a v tom Novém roce ať se daří, jak má a autíčka slouží ;)

Bedruna

post-78082-0-98410900-1419246344_thumb.j

překrásné vánoční svátky a max dárků pod stromečkem přeje jirka -sejis s rodinou

I my s mojí hexe se musíme připojit s přáním šťastných, veselých a hlavně pohodových vánočních svátků. Ať se každému z naší SUPÍ BANDY splní přání pod stromečkem.  To Vám přejí Romanka s Karlem :gunners3: 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.