Sejis Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Karlíku u nás čerti neé,nerad malou straším,pouze decentně,nemám to rád a to mluvím z vlastní zkušenosti. JInak co zajímavého u Vás chlapci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 (editace) tak už se začíná rýsovat nový superb, první úlovek v evropě http://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-skoda-superb-poprve-nafocena-v-evrope-a-ve-vlastni-kuzi/ Editováno: 10. Prosinec 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Tak snad už bude krásnej předek aj zadek zároveň. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 přesně, v to taky doufám, teď to bylo 2x obráceně, tak do třetice by to mohlo klapnout jako u jedničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 To Sejis: Zdravím Jiříku, ohledně těch čertů máš pravdu, ale bylo to myšleno na nás dospěláky. Jinak, jak jsi možná zaregistroval tak máme zítra na Plzeňce - Anděl předvánoční pokec a vše s tím související. Pokud by jsi se chtěl zastavit, budeš určitě vítán. Štěpáne, máš pravdu, snad by se to konečně mohlo zdařit a nebo z toho ve finále bude "bastard" díky "díky soudruhům v Ingolschtadtu"! To bylo už od Octy, že když by to převálcovalo VW, tak tomu ve finále dali prdu, no uvidíme, sám jsem hodně zvědav! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 doufám, že se zadaří a bude to kočár s velkym K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Zdarec Štěpáne, tak jsem myslel, že už tady najdu fotodokumentaci z motokár v Radotíně a ono nic. Podej prosím raport o úspěšnosti a zda dorazilo 22 Supíků? Pěknou adventní neděli všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Samozřejmě nedorazilo, bylo nás na konec deset, ale i to je slušné. Foto musím az u PC abych mohl zamazat SPZ a hned podat i fotoreport. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Máš pravdu, je to úspěch. Holt to tak bývá a zvláště o tomto předvánočním čase. Už se těším na fotky. Jinak včera jsem skutečně "ledoval a masíroval koleno", takže jsem byl rád, že jsem se berchal doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Tak snad to melo úspěch a dnes pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Štěpáne, nějaké fotky by neuškodily!? Rád se podívám a určitě nejen já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Ano, já bych je taky rád viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Chlapybzitra, dnes jsem neměl notas v práci, ale zítra už na jisto to tu mate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Oka pohoda, šak nehoří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Tak Štěpán dal ty fotky z toho Radotínského motokárového srazu do vlákna o předvánočním posezení. Ještě jednou díky "DOKTORONE" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Není zač, říkal jsem si,ze v hospodě už by to zpětně nikdo nedohedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Jo jo, to máš asi pravdu, vlastně ne asi, ale určitě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Tak tak, někteří ani neví že tady nějaká hospoda na pokec je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 To je taky pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 A pak kvůli prkotinám zakládají zbytečná témata... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 No to me strašně vytácí, nebo když je par řádku pod tím úplně totožný téma a založen nový, pak je v tom bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Úlovek z Hradce Králové, proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Supí bando krásné svátky a v tom Novém roce ať se daří, jak má a autíčka slouží Bedruna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 překrásné vánoční svátky a max dárků pod stromečkem přeje jirka -sejis s rodinou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 I my s mojí hexe se musíme připojit s přáním šťastných, veselých a hlavně pohodových vánočních svátků. Ať se každému z naší SUPÍ BANDY splní přání pod stromečkem. To Vám přejí Romanka s Karlem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.