j-novis Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) Zdravím partičko Editováno: 26. Únor 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Tus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Jaká je nálada a co se dneska točí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Zdar Jirko.No tak nevím jak ostatní,ale mi už zítra začínají šichty takže já už jen nealko:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Hezkej večer, teda Jiříku to ti nezávidím. Ani bych nevěděl jak by to sem mnou bylo v prácii kdybych neměl papíry. Každopádně ať ti to dobře dopadne a ať dodržej termín. Jinak mám pocit, že včera asi přilétli ptáci z teplých krajin. Takhle po*raný auto jsem ještě neměl a to jsem nestál pod lampou . Alespoň že už začíná bejt teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Zdar Jirko.No tak nevím jak ostatní,ale mi už zítra začínají šichty takže já už jen nealko:) To mě taky,ale mám jízdu až v 9 večer,tak snad jedno do každý nohy můžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 no já mám denní takže já ne,ale ty si dej.Na zdraví kámo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Klucii ... Celej den rysuju za prknem a delam narysy apod A to se jeste mam ucit Cj na zkouseni :_D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Jen se uč to ti neuškodí Petříku.A až budu potřebovat něco narýsovat tak vím na koho se obrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Haha :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 No vidíš a já měl na škole rýsování hrozně rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Vsak ja taky :D Ale Cesky Jazyk Ne :_D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Kluci mate nekdo doma typ list od kol 18" ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Vsak ja taky :DAle Cesky Jazyk Ne :_D osobně si myslím,že v češtině jsou ještě nějaké mezery,co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 dobré jitro kamarádi již je čas,však víte na co ba co více o víkendu mají být teploty 9-12 stupnů,no a to není špatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ahoj, tak u nás je taky zatím pěkně, svítí sluníčko a vypadáto na hezký víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Jj u nás už to taky všechno taje a silnice začinají být suché,už se taky těšim na lepší počasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tak pomalu čas na obídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Právě obědvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Právě obědvám dobrou chut,já jsem ted dojedl a jedu za Járou ACEm,opravuje elektriku u Forda v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Kluci u nas sucho a krasne teplo sejdis: Cestina umim na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Kluci mate nekdo doma typ list od kol 18" ??? kluci stale plati ... Vito,Lary,Delfy ...Vy mate krasne kola mate typ list ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 for Vita: tesneni skoda-dily nevede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Kluci u nas sucho a krasne teplo sejdis: Cestina umim na 3 někdy i na 4-5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Jak jinak Nerikej,ze jsi byl na 1 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.