Únor 26, 200916 r Zdar Jirko.No tak nevím jak ostatní,ale mi už zítra začínají šichty takže já už jen nealko:)
Únor 26, 200916 r Hezkej večer, teda Jiříku to ti nezávidím. Ani bych nevěděl jak by to sem mnou bylo v prácii kdybych neměl papíry. Každopádně ať ti to dobře dopadne a ať dodržej termín. Jinak mám pocit, že včera asi přilétli ptáci z teplých krajin. Takhle po*raný auto jsem ještě neměl a to jsem nestál pod lampou . Alespoň že už začíná bejt teplo.
Únor 26, 200916 r Zdar Jirko.No tak nevím jak ostatní,ale mi už zítra začínají šichty takže já už jen nealko:) To mě taky,ale mám jízdu až v 9 večer,tak snad jedno do každý nohy můžu.
Únor 26, 200916 r Autor Klucii ... Celej den rysuju za prknem a delam narysy apod A to se jeste mam ucit Cj na zkouseni :_D
Únor 26, 200916 r Jen se uč to ti neuškodí Petříku.A až budu potřebovat něco narýsovat tak vím na koho se obrátit.
Únor 27, 200916 r Vsak ja taky :DAle Cesky Jazyk Ne :_D osobně si myslím,že v češtině jsou ještě nějaké mezery,co
Únor 27, 200916 r dobré jitro kamarádi již je čas,však víte na co ba co více o víkendu mají být teploty 9-12 stupnů,no a to není špatné
Únor 27, 200916 r Jj u nás už to taky všechno taje a silnice začinají být suché,už se taky těšim na lepší počasi
Únor 27, 200916 r Právě obědvám dobrou chut,já jsem ted dojedl a jedu za Járou ACEm,opravuje elektriku u Forda v garáži
Únor 27, 200916 r Autor Kluci mate nekdo doma typ list od kol 18" ??? kluci stale plati ... Vito,Lary,Delfy ...Vy mate krasne kola mate typ list ??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.