Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

i já se přidávám s gratulací oběma oslavencům.Chlapáci,hlavně zdraví a tisíce km bez nehod

Kluci všechno nejlepší k narozeninám kol5 kol5 -_-

Jiříku: Všechno nejlepší!!!! Koukej pořádně oslavit a ať se daří jak tobě tak autíčkům (i BMW, na to sem pak moc zvědavej) !!!!

Všem díky moc za gratulace. Moc to potěšilo!!! Těším až Vás uvidím a ten panák na kárách plátí!!! I když o týden později :)

Kluci všechno nejlepší k narozeninám kol5 kol5 -_-

děkuji kol5:smich:lol

Jiříku: Všechno nejlepší!!!! Koukej pořádně oslavit a ať se daří jak tobě tak autíčkům (i BMW, na to sem pak moc zvědavej) !!!!

Všem díky moc za gratulace. Moc to potěšilo!!! Těším až Vás uvidím a ten panák na kárách plátí!!! I když o týden později :)

i dárek dostaneš a Jiřik též :palec2::p

no to já dárky moc rád. :) ale nejlepším dárkem je, že jsou tady super lidi, i když jsem viděl zatím jen jednoho :)

Ahoj kluci,taky přeju všechno nej.,nej.hlavně at slouží zdravíčko :palec2::) a hodně štastných kilometrů :)

Z práce doma a vám oběma přeji vše nej hlavně to zdraví co potřebujem my i autí a pak trocha štěstí a úspěchy v práci,páč jak sem zjistil v dnešní doběě mít práci je to nejdůležitěší.Tak se mějte a při oslavách s Mírou :skoda::band-_-

jinak ještě přeji všem hezkej víkend

i já jsem již zcela klidný,když už to víš lol:smich:

Jiřiku pokusím se v neděli dorazit na nohec :kol-144: ,nějak to musím zkloubit s fotbalem :)

Ok,kdyby ti to vyšlo,bylo by to super,snad už budu na nohec v poho,ale po opičce se taky dá hrát :feve::kuk:

Děkuji za gratulace,s mírou nikdy,protože s ním chlastá každý,tak já radši s někým jiným -_-:punk::w00t1::kol-35:

Taky si to uží a na kárách panák i odemě.

no to já dárky moc rád. :) ale nejlepším dárkem je, že jsou tady super lidi, i když jsem viděl zatím jen jednoho :)

to jsi napsal moc hezky :palec2:

kluci taky gratulace :palec2: . Asi za 14 dni pojedu k anglanum na tyden :( , pracovne....chjo. Nemam to tam rad, porad tam prsi kol9

Dobré ráno. Otevírám hospodu. Dneska jde účet za mnou :)

dobré dopoledne bando :) včetně oslavenců :palec2:

bre poledne ;) , du na bramborak :)

pánové, nějak málo pijete :)

Já jsem dopo maloval a teď pomažu pro Solidy ...už se těším, už aby bylo hezky :) No a pak zase malovat :(

Ahoj kluci,

dodatečně Vám přeji hlavně zdravíčko a trochu toho štěstí.

Od čtvrtka ležím v posteli a dneska už alespoň můžu koukat do noťasu a nebolí mě tolik hlava. Je to na prd, sednul na mě nějakej bacil :aggressive:, ve čtvrtek jdu na kontrolu tak uvidím... Držte se ať vás to taky neskolí ;)

Tak koukej ležet, ať můžeš příští sobotu na káry! Koukej toho bacila bacit a bude :D

jj, potím se jak blázen. Taky doufám že to do soboty vyležím :)

Jardo přeju brzké uzdravení.

Zdar bando u nás leje a leje a voda stoupá a stoupá.Hnus

kluci taky gratulace :palec2: . Asi za 14 dni pojedu k anglanum na tyden :( , pracovne....chjo. Nemam to tam rad, porad tam prsi kol9

nechceš mě přibrat? :smich:

Jardo přeju brzké uzdravení.

Zdar bando u nás leje a leje a voda stoupá a stoupá.Hnus

Víťo tak za Tebou budu jezdit na loďce kol5

abych nebyl u Tebe rychleji já než ty u mě.Nejdřív připlave garáž s autem a pak dorazím já :worthy

abych nebyl u Tebe rychleji já než ty u mě.Nejdřív připlave garáž s autem a pak dorazím já :worthy

se dvěma auty :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.