Březen 6, 200916 r i já se přidávám s gratulací oběma oslavencům.Chlapáci,hlavně zdraví a tisíce km bez nehod
Březen 6, 200916 r Jiříku: Všechno nejlepší!!!! Koukej pořádně oslavit a ať se daří jak tobě tak autíčkům (i BMW, na to sem pak moc zvědavej) !!!! Všem díky moc za gratulace. Moc to potěšilo!!! Těším až Vás uvidím a ten panák na kárách plátí!!! I když o týden později
Březen 6, 200916 r Jiříku: Všechno nejlepší!!!! Koukej pořádně oslavit a ať se daří jak tobě tak autíčkům (i BMW, na to sem pak moc zvědavej) !!!!Všem díky moc za gratulace. Moc to potěšilo!!! Těším až Vás uvidím a ten panák na kárách plátí!!! I když o týden později i dárek dostaneš a Jiřik též
Březen 6, 200916 r no to já dárky moc rád. ale nejlepším dárkem je, že jsou tady super lidi, i když jsem viděl zatím jen jednoho
Březen 6, 200916 r Ahoj kluci,taky přeju všechno nej.,nej.hlavně at slouží zdravíčko a hodně štastných kilometrů
Březen 6, 200916 r Z práce doma a vám oběma přeji vše nej hlavně to zdraví co potřebujem my i autí a pak trocha štěstí a úspěchy v práci,páč jak sem zjistil v dnešní doběě mít práci je to nejdůležitěší.Tak se mějte a při oslavách s Mírou jinak ještě přeji všem hezkej víkend
Březen 6, 200916 r i já jsem již zcela klidný,když už to víš Jiřiku pokusím se v neděli dorazit na nohec ,nějak to musím zkloubit s fotbalem Ok,kdyby ti to vyšlo,bylo by to super,snad už budu na nohec v poho,ale po opičce se taky dá hrát
Březen 6, 200916 r Děkuji za gratulace,s mírou nikdy,protože s ním chlastá každý,tak já radši s někým jiným
Březen 6, 200916 r Jiříku: Všechno nejlepší!!!! Koukej pořádně oslavit a ať se daří jak tobě tak autíčkům (i BMW, na to sem pak moc zvědavej) !!!!Všem díky moc za gratulace. Moc to potěšilo!!! Těším až Vás uvidím a ten panák na kárách plátí!!! I když o týden později Taky si to uží a na kárách panák i odemě.
Březen 6, 200916 r no to já dárky moc rád. ale nejlepším dárkem je, že jsou tady super lidi, i když jsem viděl zatím jen jednoho to jsi napsal moc hezky
Březen 6, 200916 r kluci taky gratulace . Asi za 14 dni pojedu k anglanum na tyden , pracovne....chjo. Nemam to tam rad, porad tam prsi
Březen 7, 200916 r pánové, nějak málo pijete Já jsem dopo maloval a teď pomažu pro Solidy ...už se těším, už aby bylo hezky No a pak zase malovat
Březen 7, 200916 r Ahoj kluci, dodatečně Vám přeji hlavně zdravíčko a trochu toho štěstí. Od čtvrtka ležím v posteli a dneska už alespoň můžu koukat do noťasu a nebolí mě tolik hlava. Je to na prd, sednul na mě nějakej bacil , ve čtvrtek jdu na kontrolu tak uvidím... Držte se ať vás to taky neskolí
Březen 7, 200916 r Jardo přeju brzké uzdravení. Zdar bando u nás leje a leje a voda stoupá a stoupá.Hnus
Březen 7, 200916 r kluci taky gratulace . Asi za 14 dni pojedu k anglanum na tyden , pracovne....chjo. Nemam to tam rad, porad tam prsi nechceš mě přibrat?
Březen 7, 200916 r Jardo přeju brzké uzdravení.Zdar bando u nás leje a leje a voda stoupá a stoupá.Hnus Víťo tak za Tebou budu jezdit na loďce
Březen 7, 200916 r abych nebyl u Tebe rychleji já než ty u mě.Nejdřív připlave garáž s autem a pak dorazím já
Březen 7, 200916 r abych nebyl u Tebe rychleji já než ty u mě.Nejdřív připlave garáž s autem a pak dorazím já se dvěma auty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.