Březen 12, 200916 r No nemáš zač. Třeba kdyby jsi přišla v tomhle na srazíku a já byl jen v boxerkách, tak by jsme se poznali už na dálku...
Březen 12, 200916 r No nemáš zač. Třeba kdyby jsi přišla v tomhle na srazíku a já byl jen v boxerkách, tak by jsme se poznali už na dálku... Ty jsi srandista
Březen 12, 200916 r achojky kočí ,kde máš lásenku Vítu ? Víťa je v práci a tam se nedostane na fórum.....už vím jak vypadáš :-)
Březen 12, 200916 r Víťa je v práci a tam se nedostane na fórum.....už vím jak vypadáš :-) to není problém tady na foru zjistit,za ty roky nebo moje stránky www.sejida.com.cz
Březen 12, 200916 r to není problém tady na foru zjistit,za ty roky nebo moje stránky www.sejida.com.cz no já tady jsem sotva pár dní, ale Víťa mi ukazoval fotku ze srazu :-) No já mám na netu taky více fotek
Březen 12, 200916 r uka kde www.lide.cz/JanaAbsolonova jinak jsem koukla na tvou stránku a super příští porod budu mít v Praze
Březen 12, 200916 r Jiříku to jsem si dělala srandu, ale stránky super a z čeho jsi si dělala srandu ?
Březen 12, 200916 r a z čeho jsi si dělala srandu ? z ničeho jen s tím porodem v Praze jsem to nemyslela vážně to bych měla trochu z ruky
Březen 12, 200916 r no to je kapku z ručky Jj to každopádně a do Prahy jezdím celkem málo :-) no a co ty? jak ti je je to lepší?
Březen 12, 200916 r Jj to každopádně a do Prahy jezdím celkem málo :-) no a co ty? jak ti je je to lepší? stále to bolí a kor když dám nohu dolu,to se mohu posrat
Březen 12, 200916 r stále to bolí a kor když dám nohu dolu,to se mohu posrat Tak ti přeji brzké uzdravení a na sraze ať jsi fit
Březen 12, 200916 r Tak ti přeji brzké uzdravení a na sraze ať jsi fit to jsi hodná a já ti díky,no v květnu bych již mohl belhat bez holí dej sem nějakou tvou fotku
Březen 12, 200916 r to jsi hodná a já ti díky,no v květnu bych již mohl belhat bez holí dej sem nějakou tvou fotku Jo, kdybych si pamatovala jak se to dělá , tak bych tady určitě nějakou dala :-)
Březen 12, 200916 r ta první byla lepší dej více možností,dole v procházet se ti otevře tvůj comp s foto,vyber a dej nahrání a dole odeslat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.