Březen 12, 200916 r no prosím,že to jde a ty plíce na první fotečce,to by jsi mohla kojit malé vodníky z mostu
Březen 12, 200916 r no prosím,že to jde a ty plíce na první fotečce,to by jsi mohla kojit malé vodníky z mostu ty seš sprostej teda
Březen 12, 200916 r Autor KLuci zacinam mit strach o Pulpra Psal jsem mu jak sz tak sms a nikdo neodpovida Nevite o nem ?? dneska je u nas krasne slunecno
Březen 12, 200916 r KLuci zacinam mit strach o Pulpra Psal jsem mu jak sz tak sms a nikdo neodpovida Nevite o nem ?? dneska je u nas krasne slunecno já o něj nemám strach,pokud má o nás jako takové zájem,lze se s námi spojit,způsobů je XY
Březen 12, 200916 r s Pulperem jsem mluvl je to asi tyden, nema moc casu ale slibil ze se tu ukaze.... btw a neco chystá ....
Březen 12, 200916 r no prosím,že to jde a ty plíce na první fotečce,to by jsi mohla kojit malé vodníky z mostu :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:
Březen 12, 200916 r asi se zase zacnu smat..... jsem si vsiml ze vsude mozne (VW forum atd) skupujes jete pneu....? co se deje? a v rozmeru 225/40/18
Březen 12, 200916 r Zdravím,tak po práci konečně doma. Dnes jsem byl navštívit Sejise a musím vám říct,že má pěknou sádru.
Březen 12, 200916 r čau bando,tak už mám po práci a i po tréninku tak jsem dorazil na fórum a všechny Vás zdravím.
Březen 12, 200916 r No nemáš zač. Třeba kdyby jsi přišla v tomhle na srazíku a já byl jen v boxerkách, tak by jsme se poznali už na dálku... no myslím kolego že tady jsme na superb fóru ikdyž v sekci hospoda.pokud chceš někde šprýmovat tak to zkus na nějaké seznamce.Tady na to opravdu není místo jestli mi rozumíš
Březen 12, 200916 r Ahojky Janičkoooo.Tak ještě jedna šichta a jeden trénink a mám víkend Na ten trénink by jsi jel hned po šichtě?
Březen 12, 200916 r no jasně.Stejně jako dneska.Tak kolem té půl sedmé jsem tam a do osmi to stíhám v pohodě
Březen 12, 200916 r no jasně.Stejně jako dneska.Tak kolem té půl sedmé jsem tam a do osmi to stíhám v pohodě no každopádně, kdybych šla s tebou tak si musíš udělat zajížďku
Březen 12, 200916 r ale tak sama víš že to není žádný problém.pokud bych ještě neměl spravenou feldu tak vemu supa.To je maličkost:)
Březen 12, 200916 r ale tak sama víš že to není žádný problém.pokud bych ještě neměl spravenou feldu tak vemu supa.To je maličkost:) Tak na feldě bych ti spravila jen pás , výfuk asi nezvládnu....Vlastně ještě olej bych ti vyměnila
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.