Sejis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 no prosím,že to jde a ty plíce na první fotečce,to by jsi mohla kojit malé vodníky z mostu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 no prosím,že to jde a ty plíce na první fotečce,to by jsi mohla kojit malé vodníky z mostu ty seš sprostej teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 KLuci zacinam mit strach o Pulpra Psal jsem mu jak sz tak sms a nikdo neodpovida Nevite o nem ?? dneska je u nas krasne slunecno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 ty seš sprostej teda dyk je to pekný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 KLuci zacinam mit strach o Pulpra Psal jsem mu jak sz tak sms a nikdo neodpovida Nevite o nem ?? dneska je u nas krasne slunecno já o něj nemám strach,pokud má o nás jako takové zájem,lze se s námi spojit,způsobů je XY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 s Pulperem jsem mluvl je to asi tyden, nema moc casu ale slibil ze se tu ukaze.... btw a neco chystá .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tak to je dobre Jeste maka v Rak. ?? Lary uz mas kola ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 no prosím,že to jde a ty plíce na první fotečce,to by jsi mohla kojit malé vodníky z mostu :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Ahoj a ty se směješ čemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 to Petrik : nene, ale uz brzo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 asi se zase zacnu smat..... jsem si vsiml ze vsude mozne (VW forum atd) skupujes jete pneu....? co se deje? a v rozmeru 225/40/18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ale .. Jedeme na drift Kinga :D tak preci nekoupim nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Zdravím,tak po práci konečně doma. Dnes jsem byl navštívit Sejise a musím vám říct,že má pěknou sádru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 čau bando,tak už mám po práci a i po tréninku tak jsem dorazil na fórum a všechny Vás zdravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 No nemáš zač. Třeba kdyby jsi přišla v tomhle na srazíku a já byl jen v boxerkách, tak by jsme se poznali už na dálku... no myslím kolego že tady jsme na superb fóru ikdyž v sekci hospoda.pokud chceš někde šprýmovat tak to zkus na nějaké seznamce.Tady na to opravdu není místo jestli mi rozumíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 ahoj, ahoj, ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Víťoooooo ahooojkyyyyyyyyyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ahojky Janičkoooo.Tak ještě jedna šichta a jeden trénink a mám víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Ahojky Janičkoooo.Tak ještě jedna šichta a jeden trénink a mám víkend Na ten trénink by jsi jel hned po šichtě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 no jasně.Stejně jako dneska.Tak kolem té půl sedmé jsem tam a do osmi to stíhám v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 no jasně.Stejně jako dneska.Tak kolem té půl sedmé jsem tam a do osmi to stíhám v pohodě no každopádně, kdybych šla s tebou tak si musíš udělat zajížďku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 ale tak sama víš že to není žádný problém.pokud bych ještě neměl spravenou feldu tak vemu supa.To je maličkost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 ale tak sama víš že to není žádný problém.pokud bych ještě neměl spravenou feldu tak vemu supa.To je maličkost:) Tak na feldě bych ti spravila jen pás , výfuk asi nezvládnu....Vlastně ještě olej bych ti vyměnila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 všechno bude Jani.To se neboj.A nejen na feldě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.