Březen 13, 200916 r brý jitro bando.Zdravím Vás na rychlo a za chvilinku vyrážím do práce.U náš déšť se sněhem a je bílo,ale víkend má být už dobrý.Tak ať se Vám všem daří
Březen 13, 200916 r Ahoj partičko, tak už jsem tu. Večer jsem nespal a lítal kolem malý měla 39 horečky. Manželka taky leží a ráno k doktorovi, nechal jsem tam 300 kč(vydřiduši). Teď hlídá babička. Aspoň že je pátek a volný víkend. Už budu nasazovat letní kola, tak se těším jak malej.
Březen 13, 200916 r Zdravím všechny při pozdním dopoledni Luky: vy tam v mostě máte nějak moc teplo, že už přezouváš ? Jinak zítra budu mít od Jirky samolepky, tak už se těším Všem pěkný den a já se jdu pomalu obléct, mám dnes přislíbenou projížďku v Porsche 911 a už se těším jak malej kluk, jen kdyby vylezlo sluníčko nebo aspoň nepršelo
Březen 13, 200916 r Klucííí Tak dneska jsem prošel všem možnym zdravotním vyšetřením a jsem zdravej ... Proč to píšu ??!!! Zavolali mně z CSD na ježdění takže už bude lip ...Hned je člověku lépe V téhle době více než příjemné
Březen 13, 200916 r Hezké odpoledne, po včerejším deštíku je u nás celkem hezky a i teploučko 13°C. Ještě musím být do středy doma a už se to nedá vydržet. Už mi chybí i práce
Březen 13, 200916 r Hezké odpoledne,po včerejším deštíku je u nás celkem hezky a i teploučko 13°C. Ještě musím být do středy doma a už se to nedá vydržet. Už mi chybí i práce čágo Járo a co mám říkat já.mám vystaráno na 3 měsíce jo Járo,ten Ford vydržel týden a o5 nejde celá přístrojovka
Březen 13, 200916 r Nazdar naše 5 a půl partičko.Tak vás zdravím. Začal mi víkend.Mám vás pozdravit i od Janinky.Šla už na kutě páč dnes byla semnou na tréninku a nějak ji to vzalo a unavilo u nás počasí pořád o ničem.Vypadá to,že budu muset ještě minimálně týden počkat než přezuju.už mi z toho haraší.
Březen 14, 200916 r Autor Kluci otvirame rychle kofiii ... My jedeme za chvili na vylet s tatkou krasnejch 230km Potom rprozradim kam razime
Březen 14, 200916 r Krásný den všem.Tak u nás kupodivu neprší a je mlha.Tipnul bych to že se vyčasí.Snad se neseknu.Takže asi ani já nenechám supa v klidu.Jinak dám si tea.Díky
Březen 14, 200916 r Nazdar naše 5 a půl partičko.Tak vás zdravím. Začal mi víkend.Mám vás pozdravit i od Janinky.Šla už na kutě páč dnes byla semnou na tréninku a nějak ji to vzalo a unavilo u nás počasí pořád o ničem.Vypadá to,že budu muset ještě minimálně týden počkat než přezuju.už mi z toho haraší. Neboj ten týden to vydržíš já ti pak pomůžu
Březen 14, 200916 r čauky Jiříku.Jednonožec?Teď máš snad těch opěrek víc ne?Jinak jak se ti vede kámo?Noha bolí nebo je to lepší?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.