Petřík junior Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Hamerit je good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Hammerite si myslím bude ok. Já to dělal speciální ocelovou barvou od WURTH (někdo jí přines a máme ji doma dost). Ale je určená na povrch zbavený rzi a to ten třmen nebyl, tak uvidíme jak to dlouho vydrží. Hammerite můžeš i na rez, takže by to mělo být lepší. Tahle barva je nějaká special proti korozi a dává se třeba na výfuky apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Čau kluci, tak já dneska zavírám, jo? Jsem tu přes zimu moc nebyl, ale jak se otepluje, už mě to zase začíná bavit . O srazu u Penyho už jsem četl, doufám že to vyjde a zúčastnim se. Jinak zdravim všechny nové kolegy a těšim se až se někde potkáme osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 (editace) Dobré ráno partičko,OTVÍRÁME!! Dási někdo něco??? Editováno: 16. Březen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Dobré ránko,jedno kofí si dám na probrání.Pulpre tebe rád zas tu vidím a doufám,že na ten sraz tě to vyjde.Petříkovci byli ve Strakonicích???to mě měli napsat rád bych za nima dorazil,byť na rychlí kafe na benzínu.Mám to 35 km,tak bych se aspoň svezl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Dobré ráno. Jedno rychlé kofee a letím na za prací. JirkoN: až se vrátím cinknu. Dík Krásný den a jezděte rychle, ať tím větrem rozeženete mraky a vyleze sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Krasne ranko vsem - jedno superrychlý kofí - jedu k účetní pro dan.priznání, tak se z toho snad nepo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Hezký ráno SUPerbáci ! A vlastně i celý nový pracovní týden ! VERYGOOD SUPík se mi vrátil od "doktora", celková prohlídka od "chipmajstera" Reeshy z DIESELPOWER skončila zjištěním závady a zároveň jejím odstraněním. SUPER Reesha ! :palec2: Jednalo se o poškozený SOFT, nějak se mi zbláznil v činnosti tzv. "dovstřiku" (PD hrůza) a sázel tam naftu, kdy neměl. Proto mi stále pronikala do olejové náplně a "žralo" to jak zjednaný. Teď to zkouším, na výkonu neubylo, spíše je ještě lepší průběh nejen od začátku, ale i v 3.400 a výše ot/min to pořád táhne plynule vzhůru, že až mě "čapnou", tak se z toho "odboduju..." Tak ještě jednou PRIMA den a hruškovým CAPPY - Na zdraví SUPů a SUPerbáků ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Klucííí Tak dneska jsem prošel všem možnym zdravotním vyšetřením a jsem zdravej ... Proč to píšu ??!!! Zavolali mně z CSD na ježdění takže už bude lip ...Hned je člověku lépe V téhle době více než příjemné GRATULUJI soukmenovče Atˇ Ti to konečně "Až do důchodu vyjde !!!" ... zaplať Pán SUPerb Bůh, že na Tebou drží ochranný ABS ! Ahoj ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ahoj lidičky, tak já už jsem opět v práci. Raději bych ale ještě nějaký ten den ležel, bohužel nemůžu. U nás je hnusně a prší, prej se má zase ochladit to už jsem se těšil že bude líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Příjemné vkročení do nového pracovního týdne a pěkný den všem.Dám si čajík To Mafy:tak to je dobře,že už máš auti zdravé.Ať slouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 dám si kafí a mlíškem a přeji dobré ránko bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Zdar a sílu veliteli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Čágo kámo volníčko,nebo po šichtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 CAuvec Kluci Tak dneska budu celej den sprtit Chemii jeje A tatka uz nekde lita po meste a uci se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Čágo kámo volníčko,nebo po šichtě Ještě volníčko Jirko.Až zítra mám noční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ahoj kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 dnes nějak mrtvo ......tak jedno malé odpolední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ahoj kluci ahoj holčičko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Hojte všici. Prosím svařenou slivovici s medem a citronem! Jsu nějaký nakřápnutý Luky: Díky za lepky!!Je to super!! Už se těším na víkend až to tam šoupnu!!! Všem příjemný večer a Slávii zdar (nějak budem potřebovat štěstíčko ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 nejake papu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jaké papů? Kluci, tady se i vaří? Dám si guláš se šesti Slavieeeeeee!!!!!! Ale byly to nervy a klaním se před výkonem obou mužstev! Krásnej a čistej hokej!!! Moc pěkný, tohle má uroveň a chválím výkon Vitokovického brankáře!! Neruda může závidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 heh no tak kazdej tady chce kofi a tak a to ja necu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Zdar partičko,jedno studený,nějakého panáka a tláču s cibulí. Dnes jsme byli s Tomášem na kafču a super jsme pokecali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jak Slávie??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.