Březen 17, 200916 r Zdárec bando,tak já za chvíli vyrážím na svou první šichtu.Počasí o ničem,ale zatím mi to neva. To Janinka:Janinko jen trochu?
Březen 17, 200916 r Zdárec bando,tak já za chvíli vyrážím na svou první šichtu.Počasí o ničem,ale zatím mi to neva.To Janinka:Janinko jen trochu? No, tak trochu víc, ale to ti pak vysvětlím třeba ve čtvrtek na bazéně
Březen 17, 200916 r Oki beru Jani,rád se nechám poučit Jinak chlapi máte někdo zkušenost z brusnou pastou G3?Chystám se ji koupit.Jednou jsem ji měl už půjčenou a nemělo to chybu.Je to sice dražší záležitost ale vyplatí se
Březen 17, 200916 r Čau Víťo,tu řadičku tam neměl,ale říkal,že se ještě podívá ve skladu a dá mi vědět.Tak ještě chvilinku vydrž,on mi zavolá.
Březen 17, 200916 r to Petřík:Určitě zapaříte,Jiřík když sedí,tak může všechno.Sedne na židli a může hrát to Sejis:To je blbý,ale nějakou véču dát můžete a ty směsný pohyby večer vypustíš,protože je to stejně zbytečně prom.....j čas já ti ted nevím,šuk..í je zábava chudých,my bohatý chodíme hrát golf a tenis.ale ted ti nevím.....
Březen 17, 200916 r Tak sem zas v klidu a pohodě doma.Dnes sem odvezl motorku na prodej do motoshopu,tak snad se někomu zalíbí a udělá si radost na jaro.Nezbejval mě na ni čas.Jinak hezkej večír.
Březen 17, 200916 r Hojte všici! KOukám, že se všem vede dobře:) celej den na netu Já přijel před chvílí a mám toho dost. Dám véču a šup na kutě. Ráno valím před pátou do Ostravy. Ráno jsme dobře pokecali s Petíkem a pak šup do práce. Sejdo, ty budeš něco pařit? No mě napadá co se paří, když furt sedíš Nu nic, trochu sem si musel rejpnout Upraveno Březen 17, 200916 r od Hampejz
Březen 17, 200916 r Bud rád že je v práci,dokud nějaká práce je,všude se propouští,takže žádná sláva Aspon budou peníze na upravy
Březen 17, 200916 r Autor To zase ano no ale byl sem zvyklej ze byl doma aspon si vice spolu uzijem vekend
Březen 17, 200916 r Hojte všici! KOukám, že se všem vede dobře:) celej den na netu Já přijel před chvílí a mám toho dost. Dám véču a šup na kutě. Ráno valím před pátou do Ostravy.Ráno jsme dobře pokecali s Petíkem a pak šup do práce. Sejdo, ty budeš něco pařit? No mě napadá co se paří, když furt sedíš Nu nic, trochu sem si musel rejpnout Ahojky co v Ostravě?
Březen 17, 200916 r Autor Víkendove trenovani lesteni na sraz Kecaam ... Mam to vse v malicku,jen sem si udelal radost a hlavne Mamče Jako nova
Březen 17, 200916 r Autor Super Pan ze Skutce je moc sikovnej Ted sem je nechaval delat jak mamce do Arosy tak dedoj do FII
Březen 17, 200916 r Janinka: za prací! Mám tam dvoudenní školení prodejních dovedností a příští týden repete Budou to dva náročný dny: 3 hodiny cesty, 8 hodin tréninku, večeře, bowling, párty, 8 hodin tréninku, 3 hodiny cesty dom a to vše nachlazen a s teplotou. Miluju výzvy Laras: Moc pěknej polštářek. Taky sem chtěl, ale pod fóliema to nejni vidět Tož přeju všem krásný večer a hezký zbytek týdne. Jdu svařit slivovici a potit se
Březen 17, 200916 r Jojo, myslím, že to bude poprvé, kdy pojedu z Ostravy s čistým svědomím, že bych nenadejchal zbytkáč Když to jen trochu půjde, uteču večer do postele (a jelikož to organizuju a platím tak to asi nepůjde ). No každopádně budu na čaji
Březen 17, 200916 r Nazdarek lidičky - Hampejz rano bylo kafe gut. Ted jsem dovalil domu - v jiznich cechach bylo kraaasne - jel jsem z prace rovnou na hokej - UŽ JE TAM, UŽ JE TAM - BARÁŽ SAMOSEBOU Se mi podařilo rozlomit drzák na telefon - nemel by nekdo stejny, popr. cely ten stredovy dil plastu - abych to vymenil za ten deravej. Stejne se mi nelibi Znate nekdo "clena" z jiznich cech - ma 2.8 V6, šedou, kola myslim ze to byly MAM8, denni sviceni - jsme se trochu prohaneli z Pisku na Prahu (RZ konci 1917) A posledni perlicka - Hampejz jak jsme se bavili rano o nefunkcnim repracku u budiku - tak pri dnesnich 400 km si to valim po R10 domu asi 180-200km/h a jen tak prepnu PC a vidim dojezd na nadrz 20km - okamzite jsem sundal nohu z plynu a plizil se 100km/h - nez byla benzinka, tak jsem byl na nule FAKT HAPPY DAY Upraveno Březen 17, 200916 r od Petik
Březen 17, 200916 r Petík: No tak to je mazec. Ale nechceš mít říct, že ten držák jsme zničili ráno, jak jsme ho sundali? Ten benzín, to je dobrej pešek Není nad kanistr v kufru Jo a to pípání, co takhle tam napojit kontrolku zapnutých světel a máš to za 150,- trochu bastl, ale třeba to pude Jinak toho černýho supa se svícením z S6 jsem potkal u písku v pondělí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.