Březen 29, 200916 r Luky15: díky za reakci.Kdybys věděl o nějakém pěkném kousku tak mi prosím dej info. Jinak všem krásné dobré ránko i přesto že nemám Supa
Březen 29, 200916 r Ahojte všeci.U nás dnes hnusně a chčije.Ale včera to vyšlo.Setkal jsem se s Penym a Markem a počasí bylo nádherné.Odpoledne 16 stupňů.No ale dnes už to neplatí.
Březen 29, 200916 r Ted otázka jestli má cenu přezouvat nebo ještě brzo...??? Ještě počkám - minulý víkend to vypadalo taky už na přezutí a v týdnu jsem jezdil ve sněhové vánici... Stejně ještě nemám na co přezout Kola prijdou snad zitra...
Březen 29, 200916 r Museji vyhrát Karlovy Vary!!! To jo - Vám fandím - my ale bojujem na druhý straně tabulky
Březen 29, 200916 r Asi jo...asi to opravdu nemá cenu nic uspěchat.Na D1 jsou zimáky povinny až do konce dubna vid?
Březen 29, 200916 r To byl závod...sem se nestačil divit. Jinak já už mám doma i gumy a přezouvat budu 20. dubna. D1 snad už zůstane sjízdná. Jo a pro fandy hokeje.... SLAVIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Březen 29, 200916 r Romariooo, napiš do kolika peněz a jaké jsou požadavky.Abych se mohl číhnout. Jinak všem přeju hezký zbytek víkendu
Březen 29, 200916 r Autor Ahojky Kluci preju krasnej zbytek wekenda ... Koukali jste na formuli ?? Myslim,ze nam sezona zacala vic nez krasne Vcera jsem se pohonili s jednim Supem Krasna Prace
Březen 29, 200916 r Museji vyhrát Karlovy Vary!!! nene ač nejsem Slavista,tak jim budu přát,neb znám dlouho osobně PANA HOKEJISTU Vladika Ružičku
Březen 29, 200916 r Chlapáci,kdybyste někdo našli ve které sekci se tady někdo bavil o homokinetickém kloubu tak mi prosím dejte odkaz.Prostě jsem to nenašel a vcelku je to pro mě zdá se aktuální.
Březen 29, 200916 r Ahojda, poctivá příprava na jaro. Tak to má být Včera jsem si vyzkoušel u kámoše starou audi S8 4.2V8. Jen co jsme ji pospravovali tak jsem jí pěkně projel. Nádhera...
Březen 30, 200916 r WOW.....S8, tak to je mazce car!!! ..a mazec spotreba ... to abys byl majitel benznky Menili jste nekdo novy zrcatka z faceliftu ? do old modelu ? ..nikde jsem tady takovy tema nenasel..
Březen 30, 200916 r Dobré ránko kucíííí.Jsem po noční,tak to tady otevřu a jdu na kutě.Mám před sebou ještě dvě.Jinak u nás už druhý den lije.
Březen 30, 200916 r Dobre ranko klucííí a Jani, dám si jedno kafe a rychle do Prahy - dnes mě čeká dloooouhej den Moooře práce... Ale až dorazim domu, tak tu snad bude čekat dáreček v podobě 4 krabic od Tomasonu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.