Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte všeci.U nás dnes hnusně a chčije.Ale včera to vyšlo.Setkal jsem se s Penym a Markem a počasí bylo nádherné.Odpoledne 16 stupňů.No ale dnes už to neplatí.

Vloženo
Ted otázka jestli má cenu přezouvat nebo ještě brzo...???

Ještě počkám - minulý víkend to vypadalo taky už na přezutí a v týdnu jsem jezdil ve sněhové vánici...

Stejně ještě nemám na co přezout :smich: Kola prijdou snad zitra...

Vloženo

To byl závod...sem se nestačil divit. Jinak já už mám doma i gumy a přezouvat budu 20. dubna. D1 snad už zůstane sjízdná.

Jo a pro fandy hokeje.... SLAVIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Vloženo

Chlapáci,kdybyste někdo našli ve které sekci se tady někdo bavil o homokinetickém kloubu tak mi prosím dejte odkaz.Prostě jsem to nenašel a vcelku je to pro mě zdá se aktuální.

Vloženo
WOW.....S8, tak to je mazce car!!!

..a mazec spotreba ... to abys byl majitel benznky ;)

Menili jste nekdo novy zrcatka z faceliftu ? do old modelu ? ..nikde jsem tady takovy tema nenasel..

Vloženo

Dobre ranko klucííí a Jani,

dám si jedno kafe a rychle do Prahy - dnes mě čeká dloooouhej den :( Moooře práce...

Ale až dorazim domu, tak tu snad bude čekat dáreček v podobě 4 krabic od Tomasonu lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...