Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Luky15: díky za reakci.Kdybys věděl o nějakém pěkném kousku tak mi prosím dej info. Jinak všem krásné dobré ránko i přesto že nemám Supa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ahojte všeci.U nás dnes hnusně a chčije.Ale včera to vyšlo.Setkal jsem se s Penym a Markem a počasí bylo nádherné.Odpoledne 16 stupňů.No ale dnes už to neplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ted otázka jestli má cenu přezouvat nebo ještě brzo...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 To byl teda závod Dnes nám začíná boj o extraligu, tak držte palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Museji vyhrát Karlovy Vary!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ted otázka jestli má cenu přezouvat nebo ještě brzo...??? Ještě počkám - minulý víkend to vypadalo taky už na přezutí a v týdnu jsem jezdil ve sněhové vánici... Stejně ještě nemám na co přezout Kola prijdou snad zitra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Museji vyhrát Karlovy Vary!!! To jo - Vám fandím - my ale bojujem na druhý straně tabulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Asi jo...asi to opravdu nemá cenu nic uspěchat.Na D1 jsou zimáky povinny až do konce dubna vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Přesně tak - do 30.4. - otazkou je, jestli treba nesundaj ty značky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jasně...to je taky možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 To byl závod...sem se nestačil divit. Jinak já už mám doma i gumy a přezouvat budu 20. dubna. D1 snad už zůstane sjízdná. Jo a pro fandy hokeje.... SLAVIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Romariooo, napiš do kolika peněz a jaké jsou požadavky.Abych se mohl číhnout. Jinak všem přeju hezký zbytek víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ahojky Kluci preju krasnej zbytek wekenda ... Koukali jste na formuli ?? Myslim,ze nam sezona zacala vic nez krasne Vcera jsem se pohonili s jednim Supem Krasna Prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Museji vyhrát Karlovy Vary!!! nene ač nejsem Slavista,tak jim budu přát,neb znám dlouho osobně PANA HOKEJISTU Vladika Ružičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Chlapáci,kdybyste někdo našli ve které sekci se tady někdo bavil o homokinetickém kloubu tak mi prosím dejte odkaz.Prostě jsem to nenašel a vcelku je to pro mě zdá se aktuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Homokineťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Kluci tatka v akci :D krtecek ...a mamka jako poradce Supik stale haja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ahojda, poctivá příprava na jaro. Tak to má být Včera jsem si vyzkoušel u kámoše starou audi S8 4.2V8. Jen co jsme ji pospravovali tak jsem jí pěkně projel. Nádhera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ejsi s S8 jsem jezdil s tatkou od majinka nevsedni zazitky s ni mame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak to ti tiše závidím Je to parádní auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 JJ tatka s nim jezdil cca 3roky Sileny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 WOW.....S8, tak to je mazce car!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 WOW.....S8, tak to je mazce car!!! ..a mazec spotreba ... to abys byl majitel benznky Menili jste nekdo novy zrcatka z faceliftu ? do old modelu ? ..nikde jsem tady takovy tema nenasel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Dobré ránko kucíííí.Jsem po noční,tak to tady otevřu a jdu na kutě.Mám před sebou ještě dvě.Jinak u nás už druhý den lije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Dobre ranko klucííí a Jani, dám si jedno kafe a rychle do Prahy - dnes mě čeká dloooouhej den Moooře práce... Ale až dorazim domu, tak tu snad bude čekat dáreček v podobě 4 krabic od Tomasonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.