Březen 30, 200916 r Dobré ránko přeji všem.O víkendu sem byl na moravě a tak sem se v sobotu setkal s Víťou jeho Janičkou a malým hansem.Nu pak se ještě přidal mark,tak sme slušně pokecali.Sem Rád,že sem je mohl poznat. Upraveno Březen 30, 200916 r od Peny
Březen 30, 200916 r Dobré ránko přeji všem.O víkendu sem byl na moravě a tak sem se v sobotu setkal s Víťou jeho Janičkou a malým hansem.Nu pak se ještě přidal mark,tak sme slušně pokecali.Sem Rád,že sem je mohl poznat. Ahojky já jsem taky ráda, že jsme mohla poznat Tebe a Marka aspoň už někoho budu znát na sraze.....no a jaká byla cesta zpátky na Šumavu?
Březen 30, 200916 r Dobré ránko lidičky! Nezapomente prosím na mě...kdyby někdo z Vás prodával Supa tak si na mě vzpomente prosím.Je to horizont tři měsicu a náhoda je blbec.Díky moc.Roman.
Březen 30, 200916 r Heké ránko, tak u nás svítí sluníčko a vypadá to že se konečně počasí umoudří a bude líp Dám si jedno kafí a letím do terénu. Tak ať vám to uteče.
Březen 30, 200916 r Dobré ráno do nového pracovního týdne. Všem spousty šťastných km a žádnou prudu v práci! Kdo si dá čaj? Dávám vařit water
Březen 30, 200916 r Dobré ránko lidičky! Nezapomente prosím na mě...kdyby někdo z Vás prodával Supa tak si na mě vzpomente prosím.Je to horizont tři měsicu a náhoda je blbec.Díky moc.Roman. Čauky Romane.Mohl by jsi upřesnit o jaký kousek bys měl zájem?Myslím tím výbava,motorizace,rok výroby,barva a samozřejmě cena?Hoď to tu veřejně ať ví i ostatní.Docela často se dívám po superbech a pokud bych na něco narazil rád ti pošlu kontakt.Takže asi i mail nebo icq by nebylo od věci.
Březen 30, 200916 r Už ji dělám Sejdo. Je to tu mrtvé, co? No to víš, asi maj všichni moc práce jak já a nechtěj v době krize přijít o job
Březen 30, 200916 r ..a mazec spotreba ... to abys byl majitel benznky Menili jste nekdo novy zrcatka z faceliftu ? do old modelu ? ..nikde jsem tady takovy tema nenasel.. SB1 nekdo neupravuje ??
Březen 30, 200916 r tak já se pro dnešek loučím,hezký večer :palec2: Čau Sejdiku ! Jak "hezký večer..???" To jde "De Pejrak" (taky pajdal, pokud mě pamětˇmeklame...) za svou "Angelikou" do "budníku" hrát nějakej "přátelák" nebo CO ?? Vypadl jsi HOCHU z fachy, já jsem si teď umyl tlapky a za pár bonusů (kladných na kapesném) vysomroval na synkovi, že si vlezu na comp a "požvatláme", a Ty takhle ??? Ať děláš, co děláš, hlavně se nám "SYNKU", na tu ŠUMAVU, uzdrav ! ... Krušnohorci, stejně jako ostatní "SUPmančaft" se na Tebe těší. VTIP pro dnešní den.: Miláčku, Ty máš tak nádherně hebké nožičky, čím si je, prosím Tě depiluješ ? Já nemusím, mně je dvanáct...
Březen 30, 200916 r tak já se pro dnešek loučím,hezký večer :palec2: Čau Sejdiku ! Jak "hezký večer..???" To jde "De Pejrak" (taky pajdal, pokud mě pamětˇneklame...) za svou "Angelikou" do "budníku" hrát nějakej "přátelák" nebo CO ?? Vypadl jsi HOCHU z fachy, já jsem si teď umyl tlapky a za pár bonusů (kladných, na kapesném) vysomroval na synkovi, že si vlezu na comp a "požvatláme", a Ty takhle ??? Ať děláš, co děláš, hlavně se nám "SYNKU", na tu ŠUMAVU, uzdrav ! ... Krušnohorci, stejně jako ostatní "SUPmančaft" se na Tebe těší. VTIP pro dnešní den.: Miláčku, Ty máš tak nádherně hebké nožičky, čím si je, prosím Tě depiluješ ? Já nemusím, mně je dvanáct...
Březen 30, 200916 r Autor ..a mazec spotreba ... to abys byl majitel benznky Menili jste nekdo novy zrcatka z faceliftu ? do old modelu ? ..nikde jsem tady takovy tema nenasel.. Ahojky jojo jde to bez problemu Jak repliky tak i z Passi
Březen 30, 200916 r Nazdárek, po dnešku jsem dobře naladěn. Celej den krásně, 13°. Už stačí tenký montérky
Březen 30, 200916 r Zdar bandičko,přeji hezký večer,dám si po náročném dni panáčka. to Hampejz:Tome četl jsem tvoji SZ a zeptám se ti,jedu tam příští týden. Upraveno Březen 30, 200916 r od j-novis
Březen 30, 200916 r Nazdarek kluci, tak jsem konecne doma - z prace rovnou na hokej - Boleslav, Boleslav,... Pánové a Janičko - dneska mi přišli kolečka - do pátku bych měl mít Michelinky, tak pocitam ze nejdyl v nedeli to prehodim.
Březen 30, 200916 r Tak to je super,ja tam budu davat zítra podložky 15mm už se mi to zdá hubený Tak v pátek uvidíš. A ty sis objednal ty s grafitovým leskem jak mám já a nebo ty černy po stranách na paprskách?
Březen 30, 200916 r Autor Jj delfy podlozky to chce to bude pekny Ja to chtel napsat,ale kluci by uz meli mooc kecu
Březen 30, 200916 r Pořád do mě Vlasta rejpe,že je tam dá taky a že je to hubeny,tak je tam dám,ale nebude to tak brutální jak to má Vick,mamET30 Nevíš o nějakych pružinách na 19?pro kámoše.
Březen 30, 200916 r Autor jaky je rozdil mezi pruzinou na 19 nebo 18 "" :D Koukni na Vw myslim, ze tam ted bylo neco z Passata Jinak nevim,ale je toho hafo vsude Hlavne moc neusetris takze bych sel spise do novejch no
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.