Peny Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) Dobré ránko přeji všem.O víkendu sem byl na moravě a tak sem se v sobotu setkal s Víťou jeho Janičkou a malým hansem.Nu pak se ještě přidal mark,tak sme slušně pokecali.Sem Rád,že sem je mohl poznat. Editováno: 30. Březen 2009, autor: Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Dobré ránko přeji všem.O víkendu sem byl na moravě a tak sem se v sobotu setkal s Víťou jeho Janičkou a malým hansem.Nu pak se ještě přidal mark,tak sme slušně pokecali.Sem Rád,že sem je mohl poznat. Ahojky já jsem taky ráda, že jsme mohla poznat Tebe a Marka aspoň už někoho budu znát na sraze.....no a jaká byla cesta zpátky na Šumavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Dobré ránko lidičky! Nezapomente prosím na mě...kdyby někdo z Vás prodával Supa tak si na mě vzpomente prosím.Je to horizont tři měsicu a náhoda je blbec.Díky moc.Roman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Heké ránko, tak u nás svítí sluníčko a vypadá to že se konečně počasí umoudří a bude líp Dám si jedno kafí a letím do terénu. Tak ať vám to uteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Dobré ráno do nového pracovního týdne. Všem spousty šťastných km a žádnou prudu v práci! Kdo si dá čaj? Dávám vařit water Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 dobré dopoledne vespolek,dám si kafééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Dobré ránko lidičky! Nezapomente prosím na mě...kdyby někdo z Vás prodával Supa tak si na mě vzpomente prosím.Je to horizont tři měsicu a náhoda je blbec.Díky moc.Roman. Čauky Romane.Mohl by jsi upřesnit o jaký kousek bys měl zájem?Myslím tím výbava,motorizace,rok výroby,barva a samozřejmě cena?Hoď to tu veřejně ať ví i ostatní.Docela často se dívám po superbech a pokud bych na něco narazil rád ti pošlu kontakt.Takže asi i mail nebo icq by nebylo od věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 tak po pozdním obídku a dám si na druhý pokus kávičku s mlíškem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Už ji dělám Sejdo. Je to tu mrtvé, co? No to víš, asi maj všichni moc práce jak já a nechtěj v době krize přijít o job Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 ..a mazec spotreba ... to abys byl majitel benznky Menili jste nekdo novy zrcatka z faceliftu ? do old modelu ? ..nikde jsem tady takovy tema nenasel.. SB1 nekdo neupravuje ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 ale je to tady zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 tak já se pro dnešek loučím,hezký večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 tak já se pro dnešek loučím,hezký večer :palec2: Čau Sejdiku ! Jak "hezký večer..???" To jde "De Pejrak" (taky pajdal, pokud mě pamětˇmeklame...) za svou "Angelikou" do "budníku" hrát nějakej "přátelák" nebo CO ?? Vypadl jsi HOCHU z fachy, já jsem si teď umyl tlapky a za pár bonusů (kladných na kapesném) vysomroval na synkovi, že si vlezu na comp a "požvatláme", a Ty takhle ??? Ať děláš, co děláš, hlavně se nám "SYNKU", na tu ŠUMAVU, uzdrav ! ... Krušnohorci, stejně jako ostatní "SUPmančaft" se na Tebe těší. VTIP pro dnešní den.: Miláčku, Ty máš tak nádherně hebké nožičky, čím si je, prosím Tě depiluješ ? Já nemusím, mně je dvanáct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 tak já se pro dnešek loučím,hezký večer :palec2: Čau Sejdiku ! Jak "hezký večer..???" To jde "De Pejrak" (taky pajdal, pokud mě pamětˇneklame...) za svou "Angelikou" do "budníku" hrát nějakej "přátelák" nebo CO ?? Vypadl jsi HOCHU z fachy, já jsem si teď umyl tlapky a za pár bonusů (kladných, na kapesném) vysomroval na synkovi, že si vlezu na comp a "požvatláme", a Ty takhle ??? Ať děláš, co děláš, hlavně se nám "SYNKU", na tu ŠUMAVU, uzdrav ! ... Krušnohorci, stejně jako ostatní "SUPmančaft" se na Tebe těší. VTIP pro dnešní den.: Miláčku, Ty máš tak nádherně hebké nožičky, čím si je, prosím Tě depiluješ ? Já nemusím, mně je dvanáct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 ..a mazec spotreba ... to abys byl majitel benznky Menili jste nekdo novy zrcatka z faceliftu ? do old modelu ? ..nikde jsem tady takovy tema nenasel.. Ahojky jojo jde to bez problemu Jak repliky tak i z Passi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Nazdárek, po dnešku jsem dobře naladěn. Celej den krásně, 13°. Už stačí tenký montérky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) Zdar bandičko,přeji hezký večer,dám si po náročném dni panáčka. to Hampejz:Tome četl jsem tvoji SZ a zeptám se ti,jedu tam příští týden. Editováno: 30. Březen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Kluci peknej vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Nazdarek kluci, tak jsem konecne doma - z prace rovnou na hokej - Boleslav, Boleslav,... Pánové a Janičko - dneska mi přišli kolečka - do pátku bych měl mít Michelinky, tak pocitam ze nejdyl v nedeli to prehodim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak to je super,ja tam budu davat zítra podložky 15mm už se mi to zdá hubený Tak v pátek uvidíš. A ty sis objednal ty s grafitovým leskem jak mám já a nebo ty černy po stranách na paprskách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Jj delfy podlozky to chce to bude pekny Ja to chtel napsat,ale kluci by uz meli mooc kecu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Pořád do mě Vlasta rejpe,že je tam dá taky a že je to hubeny,tak je tam dám,ale nebude to tak brutální jak to má Vick,mamET30 Nevíš o nějakych pružinách na 19?pro kámoše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 jaky je rozdil mezi pruzinou na 19 nebo 18 "" :D Koukni na Vw myslim, ze tam ted bylo neco z Passata Jinak nevim,ale je toho hafo vsude Hlavne moc neusetris takze bych sel spise do novejch no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 To neni pro mě,jen se ptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.