Duben 8, 200916 r Dobré ráno díky kluci Vám všem za podporu,pozdravy vyřídím,včera to bylo lepší,dnes ráno malé zhoršení...............................
Duben 8, 200916 r Dobré ráno díky kluci Vám všem za podporu,pozdravy vyřídím,včera to bylo lepší,dnes ráno malé zhoršení............................... ahojky Jiříku, snad se brzy uzdraví
Duben 8, 200916 r Ahojky vespolek, jak se dneska máte v tomto krásném a už konečně slunném dni? Od rána to krásně praží, už se teším ven. To je jak vězení
Duben 8, 200916 r Krásné slunečné poledne všem,nějaké menu by to chtělo. Járo,vůbec ti nezávidím,že musíš být v tomto nádherném počasí doma,ale snad se brzy uzdravíš.
Duben 8, 200916 r Autor Ahojky Klucii Jsem tu chvilku nebyl Vcera jsem videl krasneho superba v cerne krasne pri zemi na 18" parada Cislo Hradec U nas je krasne a to hlavni,ze zacalo volno tento tyden
Duben 8, 200916 r Ahojky vespolek,jak se dneska máte v tomto krásném a už konečně slunném dni? Od rána to krásně praží, už se teším ven. To je jak vězení Járo to znám a ke všemu skáču jako kokot 5 týden po jedné
Duben 8, 200916 r stačilo 5 minut a vyleštěný superb je jak bahnitá kulička.Zatracená přeháňka.Měli jsem tu 23,5 stupně a krásně a najednou bum ho
Duben 8, 200916 r to mi povidej Vicku v nedeli jsem umyval a nasi rezali okna a sup je zapraseny jako prase , takze muzu na novo....
Duben 9, 200916 r Dobré ráno,jedno kofí prosím!!! Jak se všichni máte,koukám,že je tu pořád míň a míň lidí. Petík:Probéčko pěkný a kam s ním kámoška jezdí,aby nenechala někde vanu atd,myslím,že na naše silnice to asi moc nebude.
Duben 9, 200916 r Petiku,to PROBEčko je hustě snížené,ale jinak nepovedený model ,no ono všechno co začíná na F stojí zas hovno Upraveno Duben 9, 200916 r od Sejis
Duben 9, 200916 r Hezké ránko všem - co novýho Jiříku - stav se zlepšil ? Myslim na vás... S Probečkem jezdi skoro vsude a vše v pohodě a klidu
Duben 9, 200916 r A já už kafe mám a jdu se vrhnout na rozlešťování předních světel. běž leštit ŠARKU
Duben 9, 200916 r Hezké ránko všem - co novýho Jiříku - stav se zlepšil ? Myslim na vás...S Probečkem jezdi skoro vsude a vše v pohodě a klidu Čágo Petas,stav je o něco lepší,ale je to stále jako na houpačce jsem tam za ním 2x denně holčina asi bude šikovná
Duben 9, 200916 r Jdu, ale světla. Aby to někdo nepochopil jinak. no jasně,já myslel Sharku,né leštit Šárku po ránu
Duben 9, 200916 r Autor Ahojky kluci tak zacina par dni volna U nas zatim krasne ,za chvilku jedu k babicce Tatik ted prisel z prace celej utahanej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.