Sejis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Dobré ráno díky kluci Vám všem za podporu,pozdravy vyřídím,včera to bylo lepší,dnes ráno malé zhoršení............................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Dobré ráno díky kluci Vám všem za podporu,pozdravy vyřídím,včera to bylo lepší,dnes ráno malé zhoršení............................... ahojky Jiříku, snad se brzy uzdraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ahojky vespolek, jak se dneska máte v tomto krásném a už konečně slunném dni? Od rána to krásně praží, už se teším ven. To je jak vězení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Krásné slunečné poledne všem,nějaké menu by to chtělo. Járo,vůbec ti nezávidím,že musíš být v tomto nádherném počasí doma,ale snad se brzy uzdravíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ahojky Klucii Jsem tu chvilku nebyl Vcera jsem videl krasneho superba v cerne krasne pri zemi na 18" parada Cislo Hradec U nas je krasne a to hlavni,ze zacalo volno tento tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak zrovna se u nás zatáhlo a hřmí, tak snad to bude jen přeháňka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ahojky vespolek,jak se dneska máte v tomto krásném a už konečně slunném dni? Od rána to krásně praží, už se teším ven. To je jak vězení Járo to znám a ke všemu skáču jako kokot 5 týden po jedné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 stačilo 5 minut a vyleštěný superb je jak bahnitá kulička.Zatracená přeháňka.Měli jsem tu 23,5 stupně a krásně a najednou bum ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 to mi povidej Vicku v nedeli jsem umyval a nasi rezali okna a sup je zapraseny jako prase , takze muzu na novo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 není práce jako práce, ale sundávat žvýkačky z chodníku bych vazne nechtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Policie ctí zákon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 kamarádky Probečko - když snížit, tak snížit (nejedná se o vzducháč !!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Dobré ráno,jedno kofí prosím!!! Jak se všichni máte,koukám,že je tu pořád míň a míň lidí. Petík:Probéčko pěkný a kam s ním kámoška jezdí,aby nenechala někde vanu atd,myslím,že na naše silnice to asi moc nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Taky si dám jedno kafí na probuzení. Dnes to vypadá že bude hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 tak aby nás nebylo málo dobré ránko kolegové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) Petiku,to PROBEčko je hustě snížené,ale jinak nepovedený model ,no ono všechno co začíná na F stojí zas hovno Editováno: 9. Duben 2009, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 A já už kafe mám a jdu se vrhnout na rozlešťování předních světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Hezké ránko všem - co novýho Jiříku - stav se zlepšil ? Myslim na vás... S Probečkem jezdi skoro vsude a vše v pohodě a klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 A já už kafe mám a jdu se vrhnout na rozlešťování předních světel. běž leštit ŠARKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Jdu, ale světla. Aby to někdo nepochopil jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Hezké ránko všem - co novýho Jiříku - stav se zlepšil ? Myslim na vás...S Probečkem jezdi skoro vsude a vše v pohodě a klidu Čágo Petas,stav je o něco lepší,ale je to stále jako na houpačce jsem tam za ním 2x denně holčina asi bude šikovná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Jdu, ale světla. Aby to někdo nepochopil jinak. no jasně,já myslel Sharku,né leštit Šárku po ránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ahojky kluci tak zacina par dni volna U nas zatim krasne ,za chvilku jedu k babicce Tatik ted prisel z prace celej utahanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 holčina asi bude šikovná šikovná teda je kamarádova, takže nic pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 šikovná teda je kamarádova, takže nic pro mě škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.