Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dobré ránko všem,dám si jedno kofíčko a chvilku posedím,aby jsi tu Víťo nebyl sám.

dobre ranko vsetkym tu v krcme ;) a pekny den prajem

Hampy nejsi v tom sam, pristi tyden jdu taky na vymenu celniho skla :-/

Ahoj všem, Tome hod sem odkaz na tu želvu kde se da koupit...

Jinak vcera jsme byli u znamych na gril party a napustenej bazen me fakt lakal lol:smich:

Dnes jdem na obed ke švagrovce na kachýnku a odpol někam na zaradku na "jedno" chlazeny.

Mejte peknou nedeli

Upraveno od Petik

želvu koupíš v každém obchodě s autokosmetikou nebo i na benzínce by mohla být.Taky jsem ji měl a max.spokojenost.

Hampy nejsi v tom sam, pristi tyden jdu taky na vymenu celniho skla :-/

Chlapi myslím že nás je víc s tímto problémem.Taky bych to potřeboval jen to musím ještě vyšpekulovat

co se týče výměny čelního skla, tak hledejte a ještě na tom vyděláte (tedy pokud máte připojištěný čelní sklo :) ). Já jezdím k borci, kterej mi dá buď novou dálniční známku nebo litr na benzín :) (samozřejmě o to navyšuje cenu a tu účtuje pojišťovně)

Petík: kupoval jsem toto a zde

Nazdárek,já mám od želvy vosk s teflonem a je fakt super.Používám ho už několik let a sem spokojenej.Nesnáším když někdo jezdí s autem do myčky a nechá na to naplácat vosk,kterej pak je všude i na černejch lištách.není nad to si to umejt sám a v klidu ručně navoskovat.Dnes sme byli s přítelkyní se podívat na letišti na parašutysty a na kávičce.to hezký počasí mě už fakt chybělo a taky ty grilovačky.Dnes budem grilovat znovu,tak už se těším.Tak hezký velikonoce partičko.čusky

My budeme grilovat zítra, už se taky těším. Jinak ten vosk můžu taky doporučit (je to PTFE), koupil jsem ho po zimě a dělá se s ním skvěle...

dobré ráno kluci a hezké Velikonoce -_-

Nastav zadek :) a dobrovolne :kol-48:

hehe ja se pridam :)

Hody hody Janičko :)

Dobré ráno všem ostatním

Dobré ráno partičko,otvíráme,stavím vodu na kávu nebo čaj.

Ovocný čaj prosím :) Dobré ráno

Já si dám dneska taky čaj :)

Jinak všem hezký pracovní den.

dobré dopoledne ;)

Koukám že je tu dnes narváno :smich:

Taky koukám :smich:

Krásné jarní odpoledne bandičko,dnes tu opravdu bylo živo.

Dám si jedno studený!!!

fakt 5apůl parta ;):) hezký večer :palec2:

Kluci máme takovej problem,Vlastik zapojil do supa DVD,všechno šlape,ale navigace nepodporuje AUX U/A nedá se přehrát softver v navi?Pravděpodobně to je ta stará co se dávala do prvních octávek a svití modře,nevite kdo by to uměl přehrát?Díky.

Hezkej večer, tak dnes jsem si omyl auto a jsem stahanej jak pes. Po tý dlouhý době coi stálo venku bylo fest zašpiněný.

delfyn: není možný, že ty starší dxka potřebují na vstupu cosi propojit aby se aux aktivoval? Něco takovýho mi uvízlo v paměti...

Nemohl bys to do zítra zjistit co je k tomu potřeba? ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.