j-novis Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Dobré ránko všem,dám si jedno kofíčko a chvilku posedím,aby jsi tu Víťo nebyl sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 dobre ranko vsetkym tu v krcme a pekny den prajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Hampy nejsi v tom sam, pristi tyden jdu taky na vymenu celniho skla :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 (editace) Ahoj všem, Tome hod sem odkaz na tu želvu kde se da koupit... Jinak vcera jsme byli u znamych na gril party a napustenej bazen me fakt lakal Dnes jdem na obed ke švagrovce na kachýnku a odpol někam na zaradku na "jedno" chlazeny. Mejte peknou nedeli Editováno: 12. Duben 2009, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 želvu koupíš v každém obchodě s autokosmetikou nebo i na benzínce by mohla být.Taky jsem ji měl a max.spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Hampy nejsi v tom sam, pristi tyden jdu taky na vymenu celniho skla :-/ Chlapi myslím že nás je víc s tímto problémem.Taky bych to potřeboval jen to musím ještě vyšpekulovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 co se týče výměny čelního skla, tak hledejte a ještě na tom vyděláte (tedy pokud máte připojištěný čelní sklo ). Já jezdím k borci, kterej mi dá buď novou dálniční známku nebo litr na benzín (samozřejmě o to navyšuje cenu a tu účtuje pojišťovně) Petík: kupoval jsem toto a zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Nazdárek,já mám od želvy vosk s teflonem a je fakt super.Používám ho už několik let a sem spokojenej.Nesnáším když někdo jezdí s autem do myčky a nechá na to naplácat vosk,kterej pak je všude i na černejch lištách.není nad to si to umejt sám a v klidu ručně navoskovat.Dnes sme byli s přítelkyní se podívat na letišti na parašutysty a na kávičce.to hezký počasí mě už fakt chybělo a taky ty grilovačky.Dnes budem grilovat znovu,tak už se těším.Tak hezký velikonoce partičko.čusky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 My budeme grilovat zítra, už se taky těším. Jinak ten vosk můžu taky doporučit (je to PTFE), koupil jsem ho po zimě a dělá se s ním skvěle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 dobré ráno kluci a hezké Velikonoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Nastav zadek a dobrovolne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 hehe ja se pridam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Hody hody Janičko Dobré ráno všem ostatním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Dobré ráno partičko,otvíráme,stavím vodu na kávu nebo čaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Ovocný čaj prosím Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Já si dám dneska taky čaj Jinak všem hezký pracovní den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 dobré dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Koukám že je tu dnes narváno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Taky koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Krásné jarní odpoledne bandičko,dnes tu opravdu bylo živo. Dám si jedno studený!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 fakt 5apůl parta hezký večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Kluci Krasny vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Kluci máme takovej problem,Vlastik zapojil do supa DVD,všechno šlape,ale navigace nepodporuje AUX U/A nedá se přehrát softver v navi?Pravděpodobně to je ta stará co se dávala do prvních octávek a svití modře,nevite kdo by to uměl přehrát?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Hezkej večer, tak dnes jsem si omyl auto a jsem stahanej jak pes. Po tý dlouhý době coi stálo venku bylo fest zašpiněný. delfyn: není možný, že ty starší dxka potřebují na vstupu cosi propojit aby se aux aktivoval? Něco takovýho mi uvízlo v paměti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Nemohl bys to do zítra zjistit co je k tomu potřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.