hulala Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Chystám se odpojit budíky a potřeboval bych vědět jestli mám nejdříve odpojit baterku a případně co se mi stane s autem když to udělám. Díky. Sorry pokud to tady už někde je, já to nenašel - co se stane jo, ale ne jestli je to u budíků potřeba odpojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moldow Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 s autom sa nic nestane, akurat sa ti vymaze dlhodoba pamat ak mas palubny pocitac a vymazu sa hodiny. ja ked vytahovavam budiky, neodpajam baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulala Vloženo 1. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 já taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Dokonce jsem neodpojoval baterku ani kdyz jsem rozdelaval konektor v delici stene, protoze jsem nechtel prijit o prumernou spotrebu . Ale pak jsem musel jeste odpojit kostru pri RJ motoru a to jsem se trochu uz bal, takze jsem baterku odpojil... jeden nikdy nevi, kudy by se to mohlo chtit kostrit. Pro budiky neni treba. Jinak DP rika ze odpojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 DP říká odpojit snad při všem Akorát to nikdo nedělá, snad ani v servisech Odpojuje se až v největší a nejvážnější krizi.. Jinak pro odpojení budíků bych ani neviděl důvod, proč by se to mělo dělat.. jediný, co by se fakt nemělo je startovat při odpojenejch budících.. to byste pak vyděli tu spoustu závad v paměti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 moc tomu neholduju, ale po změně určitých parametrů při změně obyč budíků za budíky s PP, se stalo, že hodnota se nechtěla uložit a pomohlo až odpojení budíků od napájení. Jasně stačilo znovu naprogramovat a jen odpojit konektor s napájením budíků. po výměně PP za maxidot s tím problém nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.