hawkehi Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Taky jsem se pídil po tom ovládání topení s LED diodama.Mám právě stejnou knížku a proto jsem je sháněl.Psla jsem přímo do škodovky a přišla mi odpověš, že se nikdy nevyráběl typ s LED osvětlením,tak asi nemá cenu hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Žárovku jsem vyměnil, ale stále nesvítí, nevíte co s tím. zastrčil jsi ji tam dostatečně? zkus s tou žárovečkou ještě pohýbat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin14 Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 zkusil, vypadá to, že tam nejde šťáva, asi budu muset rozebrat palubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 (editace) cura*i, kvuli zarovce jsou schopni vyhodit cely panel s ovladanim Editováno: 16. Listopad 2008, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 zkusil, vypadá to, že tam nejde šťáva, asi budu muset rozebrat palubku jak to vypada že tam proud nejde napřed si to změř ne,jestli tam jde či ne.než rozebereš palubku a co pijistka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 5. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 ano vytahují se stejněale tam žádná žárovka není čest tak vyměnil a v poho stara byla včudu díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.