majko Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 A preco by sa nedalo? Pneu sa predsa najviac deru pri prechadzani zakrut. Moju manzelku stale ukludnujem, ze idem podla predpisov vsak mam na tacho 97kmh(realnich 90, zmerane ). Ona obycajne kontruje, ze prave idem 90 stupnovou zakrutou . A na piskanie gum tiez hovorim, ze to robia len tie conti, takze je to urcite pneumatikami a nie mojou jazdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 heheheeheheee., no tak to joo jasny., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turista Vloženo 7. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Tak mi teďka přivezly 4 zimní kola a budu se připravovat na obměnu. Vzhledem k tomu že si přehodím kola sám /u dcery na dvorku/ chci se zeptat: co vše si mám připravit dopředu na chvíli až sundám původní kola a objeví se díry - co tam bude třeba ošetřit, navazelinovat nebo podobně abych měl vše co budu potřebovat po ruce. Dcera nemá vercajk a tedy abych pak něco nehledal , je to již mnoho let zpět co jsem se díval naposledy do útrob auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Mnoo hever a klic na kola mas v kufru. Nejakej spalek, nebo velkou palici na zalozeni kola krizem proti tomu co zvedas. Konkor na srouby (bacha nevalet je v blate at se nezaserou zavity). Ja pouzivam gumovou palicku a pekne brzdice otlucu, aby z toho vypadla ev. spina. Jestli mas tedy kompletni kola, nafoukany a vyvazeny, tak uz nic jinyho nepotrebujes. Za 30 minut mas hotovo. Okoukni v jakym stavu jsou desticky. Mely by byt obrouseny obe stejne. Zkontroluj jestli nejsou kotouce zkrouceny, nebo nemaji hluboke rýhy. Pokud bude v jednom miste rezave otisknuta desticka, tak to nic neni. Dal se podivej jestli nemas popraskany prachovky na poloosach. V kole i v diferaku. Dal jestli neni utrzena "cepicka" tlumice ci neni nijak jinak poskozen. koukni na rameno, jestli nema viditelny poskozeni. Taky lze overit diferak a remenice motoru. Jak to bude zvedly, muzes kouknout na stav vyfuku, silenbloku co ho drzi a obecne spodku auta. Jestli neni potlucena vana a neunika nekde olej. U zadnich kol, pokud mas bubny toho bude min. Tlumice, naprava, tahla rucni brzdy, vyfuk. To je asi vse. Pokud neco najdes, tka to stejne nejde opravit na miste a je to bud na servis, nebo min delsi cas a spoustu naradi. Drzim at nic nenajdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turista Vloženo 7. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Díky - to je to co jsem potřeboval vědět, pomalu se to vše naučím, servis je servis ale co sám budu mít v ruce tomu budu věřit. Ještě že je teplo a nemusím se honit - udělám to v klidu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turista Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Tak jsem to přezul a proběhlo to vše v pohodě. Přesto že jsem to prohlídnul okem tak jsem si to i nafotil a doma to ještě probírám a zjistil jsem jenom že asi schází matka na spodku - ani nevím na čem to je - takže uvidím co dál. Jinak bez zjevných závad. No a ještě jsem zjisti že jsem se svou Fabkou v diskuzi asi na jiném typu takže se omlouvám a přemísťuji se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 (editace) Hehe...zdal si sa mi podzrivy s tym oranzovym modelom. Ale tema nebola off topic a tak mi to ani neprislo. Ale kedykolvekprid zase navstivit i R/F2 sekciu A mas pravdu, vyzera to zeta matka tam naozaj chyba. Editováno: 10. Listopad 2008, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro 2 Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Zdravím, tak jsem dnes dalším, kdo přezul na zimu. Měnil jsem letní Conti PremiumContact 2 195/55 R15 za 185/60 R14 Michelin a možná trochu lituju toho, že jsem nekoupil 15, ale zas těch peněz . Měl bych jeden dotaz. Ty letní 15 byly na hliníkách a tak jsem hledal v palubním nářadí takovou tu svorku na vytažení zátek šroubů. Nenašel jsem je však a tak se chci zeptat, zda jste je někdo měl při koupi v nářadí, nebo je nutné si je dokoupit( V mém případě jsem si s tím elegantně poradil s ohnutým a zabroušeným drátkem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 No já nevím, jak ostatní, já měl tu svorku v autě při koupi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 přesně tak, svorka by měla být v autě zastrčená v tom polysterénovým kaslíku co je rezerva...je to na levý straně, ale vzhledem k podobné barvě kaslíku i svorky jsem ji taky napoprvé nemohl najít :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 ha tak to se taky kouknu, ja zatim jen pochopil, k cemu je ten ohnutej drat., je to klic na torx pro zadni svetla, jen skoda, ze treba osvetleni RZ ma mensi a tak se tam stim nedostanes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 a není ten ohnutej drát jako to bylo u FI na sundání pokliček z kola? Pokud jsi myslel to co já.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 (editace) Je Marek, je. Ale my tam mame este aj dalsi drat ktory je vlastne kluc (teda ako imbusak v tvare L). Zle sa Blacky vyjadril. Editováno: 11. Listopad 2008, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 jj myslim tenhle. L drat - klic na torx. Ten na vytrhnuti poklic uz tam nemam. Ten byl jen u FI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Fakt? Ja ten drat mam origo ked som kukol do rezervy namojom R. Divne, nie? Zeby setrili uz i dratom? Mozno ty si nemal origo alu kola? Ja som origo mal plechace s puklicami a ten drat som tam mal a stale mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 hmmm tak to me okradli. Ja koupil auto na 15´´plech s poklicema a k tomu sadu Aviorek. Jako bonus k leasingu sem dostal sadu 14´´ zimaku (komplet sad), takze sem pak prodal plechy (jen disky) a poklice. Ten vytahoval sem tam nemel. mam auto 10/2006 hmm., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Tak reklamuj! Zasluzis si mat ten drat. Ja som ho sice ani raz nepouzil...ale mam ho tam. Ja som mal origo 15" plechy s puklicami...auto 5/2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Tak to bude podle mě tím, zda máš origo plecháče s poklicema nebo ALU, kde není ten drát potřeba. Já mám ALU a taky ho tam nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 smolík... jám mám origo alu a dráty tam mám všechny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 (editace) ....ku.va hosi, ja tam take nemam draty Editováno: 11. Listopad 2008, autor: foromen Poslední varování. NECITUJ předešlý příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro 2 Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Jen pro prdel. Ja tam měl origo 15 Antary a v palubním nářadí mám zvedák( zaplať pánbůh), klíč, adaptér na klíč, a ten drátek na sundání poklic. A dneska mi to nedalo a vlez jsem do toho kufru a všechno vyndal a tu svorku na hlíny tam prostě nemám. Auto je 14 dní, tak se k nim asi podíváme Ale když jsem se díval do toho plastového prolisu, tak mi přijde, že toho tak je nějak málo Když už jsme u toho, tak sháním 4 plastový kryty (čtrnáctky)na zimní kola, ale 14 stovek za origo se mi vůbec dávat nechce , když tak dejte info. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 To je divné - ja som pre zmenu mal ten drát na demontáž puklíc, no nemal som tam tú "pinzetu" na odstraňovanie krytiek šróbov. A pritom som mal hliníkové disky priamo z výroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 tak jsem teda včera taky přezul (Semperit SpeedGrip 185/55 R15) ... a nakonec dal i zástěrky (docela to jde, vpředu skoro nejsou vidět a vzadu docela zajímavě ukončujou spodek zadního nárazníku) ...před ......a po ( s tím listím na stromech to bylo hezčí ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 (editace) ...dobry vyber gum !!......vlastni zkusenost a na doporuceni nejmenovaneho reprezentatnta CR v autorallye..... Editováno: 15. Listopad 2008, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Pro opakovane porusovani sis vyslouzil Varovani. grrrrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.zitka Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Tak dneska jsem taky přezul na zimní 185/60 R15.Vyzkoušel jsem Uniroyal MS Plus 66 tak jsem zvědavej jaký budou. neměl jste je náhodou někdo-kdyžtak písnite zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.