amogh Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Vloženo 11. Listopad 2008 jo myslis ze proste je ten muj origo uz jakoby jinak roztazenej a tim padem si vic drbne ... no to asi mozny je :-( tezko rict jakoby by byl vic roztazenej a naklopenej smerem ven coz by pak snizovalo diru mezi poloosou a stabikem asi ale zase jestli kupovat novej a absolvovat vymenu tak to uz radsi to HRko Citovat
amogh Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Vloženo 11. Listopad 2008 ty voe taky by bylo i mozny ze by mel uz v cudu ulozeni, ktery sice zatim nijak nemlati ale umoznuje treba ze se stabik v pricnim smeru muze trochu posunout a tim si skrtnout, nooooo mozna prihoriva :-) Citovat
Tomas_ek Vloženo 11. Listopad 2008 Vloženo 11. Listopad 2008 výměnu bych řekl, že by to chtělo, ale taky si říkám, že když už tak už. Já dal za ten stabík a futra a komplet nový šrouby od věcí co se musely vyndat asi 2800 a to byly blbý sériový díly. Po tý výměně jsem to měl jako nebe a dudy. Předtím jsem měl i ten prastarej stabík s plastovejma futrama a přes to teprve guma. Citovat
Jara563 Vloženo 17. Listopad 2008 Vloženo 17. Listopad 2008 ten stabik je na prd .Asi to neni reseni ktery hledas,ale me to ceka na jare a budu to resit trochou autogenu plus naky maly dolazeni a nikdo nic nepozna.protoze 6500 je docela dost. Citovat
Coyote Vloženo 22. Listopad 2008 Vloženo 22. Listopad 2008 (editace) o tech stavitelnych kostech jsem ti rikal, ze jsou k nicemu jediny reseni je bude ten HR, ten ma vetsi bouli a nebo O-RS. Ten samy je KW. Ja to vyresil RS stabikem na Octe a KW na Leonu. A niz uz nemuzu- viz foto 1 Editováno: 22. Listopad 2008, autor: Coyote Citovat
amogh Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Vloženo 24. Listopad 2008 oni nebyly k nicemu, problem vyresili, ale vydrzeli malo uz vim o dalsich lidech co to resili prevarenim origo kosti takze to taky asi zkusim :-) furt lepsi jeste chvili zkouset nez vyplaznout tech 6500 :-) Citovat
Ol@s Vloženo 8. leden 2009 Vloženo 8. leden 2009 Zdravim, zrovna resim,jak snizit dvoji octu, co za podvozek a o kolik snizit a jak si to tu tak procitam, tak z toho mam hlavu v pejru .Mate nekdo zkusenosti s pevnym weitecem se snizenim 55/35???Nebo spis jakym podvozkem se da octa co nejvice snizit,abych si nemusel kupovat stabik za 6,5 tisic??? Diky Citovat
Urbo Vloženo 20. Říjen 2009 Vloženo 20. Říjen 2009 Chtěl bych trochu oživit tohle téma, jelikož teď řešim stejnej problém. Poloosa už je celkem oškrtaná a jelikož je dutá, tak to nechci pokoušet. Jak je to s těma kostma? Problém vyřešej, ale praskaj? Kolik jsi na nich třeba najezdil než odešly? Jestli se dá sehnat jedna kost za 500,- tak je to potom pořád 13 kostí proti jednomu HR stabíku Já mam taky TDi sešroubovaný tak o 7cm a potřebuju to nějak pořešit a s autogenem nejsem uplně kamarád. Btw: Ol@s o podvozkách je tu témat docela dost, musíš to projet. Jinak v zásadě to jakej máš podvozek neovlivní to jestli budeš škrtat poloosou o stabilizátor. To ovlivní jen to jak jsi nízko a ne jestli máš HR, nebo JOM. Jestli pujdeš níž o 55, tak myslim, že se toho nemusíš bát. Citovat
Petřík junior Vloženo 23. Říjen 2009 Vloženo 23. Říjen 2009 Jinak jak je znamo tk Weitec je druhovyroba KW kvalita dobra nikdy si nikdo moc nestezoval, ze by mu odesel Urbo tobe to teda taky uz dre ? Citovat
Urbo Vloženo 25. Říjen 2009 Vloženo 25. Říjen 2009 Njn. Jako za jízdy to teba nepozoruju, nebo slyšet to neni. Ale když vytošim kolo a kouknu na poloosu, tak je oškrtaná od stabíku. Nejdřív jsem tam zkoušel lepit papírovou pásku bych viděl jestli to škrtá a po pár dnech na ní nic nebylo. Tak jsem na to kašlal a teď jsem se po nějaký době podíval, páska nikde a v poloose celkem zářez... Chtěl bych to nějak vyřešit, protože ta pravá poloosa je dutá a točí se celkem rychle, takže se to chová jak soustruh.. Citovat
FOX Vloženo 8. Listopad 2009 Vloženo 8. Listopad 2009 Tak na tenhle samej problém sem se tady na foru ptal před několika lety, když sem auto koupil.Auto už bylo sníženo, takže o kolik je přesně nevím Ale mam vypozorováno že to škrtá hlavně když je ostrá nerovnost.Tak si dávam pozor a občas si to škrtne. Citovat
FOX Vloženo 8. Listopad 2009 Vloženo 8. Listopad 2009 (editace) tady nějaké foto Ale pokud máte nějaký rozumný řešení, aby to moc nestálo rád to vyzkoušim a podělim se o zkušenosti. Editováno: 8. Listopad 2009, autor: FOX Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.