pajka Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Čest garažníci pořad řešim jeden problem ktery ma hodně možností dojit k cíly.měřil někdo tlak paliva v palivovem systemu u 1.6 74kw.než koupim novy regulator paliva(1000Kč) tak to chci zkusit přeměřit.je na to zapotřebí přípravek v.a.g.1318 nebo použit nějaky manometr.zavada 00533 dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) tak jsem koupil ten regulator paliva a nic pořad to píše tu chybu 00533 jestli to nedělá lambda sonda.nevím čest Editováno: 19. leden 2009, autor: pajka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak ja to pořada řeším tu chybu 00533 a ted jsem zjistil že se vyskytne s chybou 00557 .tlakovy spínač servořízení vadny . dobry co. tak snad vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Mam rychlou nutnou prosbu o pomoc někoho s etkou jde o regulátor tlaku paliva na 1.6 75kW BFQ - prodává se jen sada těsnění na regulátor? jsou na něm dva O kroužky, ten spodní mám rozleptaný pokud ano prosím o číslo dílu(ů) - pokud ne prosím o čílso regulátoru, nejsem si jistý jestli jsem našel to správné díky moc za rychlou odpověď, potřbuju to surně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 - prosím prosím kdo máte etku? - našel jsem krámek na těsnění ale potřebuju rozměr, nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 (editace) - čili děkuji za snahu ... ale odpovím si sám a snad i někomu to k něčemu bude - O kroužky jdou objednat samostatně, cena 44kč náhrada a 150kč origo číslo dílu dodám zítra, dnes jsem si je objednal takže číslo dílu je 100 736 016, normálně objednatelné jelikož se těsnění mají měnit při každém vyndání regulátoru Editováno: 21. Říjen 2010, autor: KarlosTDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.