Ludwig Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Ahoj všem. Jaké příčníky na hagusy (jak dlouhé) jsou správně určeny pro Octavii I kombi? Bohužel se vyskytují v nabídkách e-shopů dvě délky s popisem, že oboje jsou vhodné pro Octavii I. Tak jak to doopravdy je 1080mm nebo 1200mm?. Díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Já jsem pro tu delší variantu, pokud ti bude kousek nadbývat je to lepší než by ti mnělo pár mm chybět. Vlastní zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurre Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Rozhodně kup ty delší (i ty jsou někdy krátké ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 (editace) Vsude jsou doporuceny 108 tyce. Vypadaji o hodne lepe netrci tolik. Ale sam vozim 120. Vetsi lozna plocha, ale predem , vzadu to vycuhuje. Jestli chces kratsi vem hlinikove ( je tam T-drazka). Editováno: 3. Listopad 2008, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 No, mám v úmyslu vzít hliníkové od Hakru. Když potřebuju vozit jen to co se vejde mezi hagusy (box, držák na lyže, kolo) tak by mi opravdu měli stačit ty kratší příčníky - tedy 1080mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 No ak majú tie priečniky nastavitelné úchitky a pasuje tam 108 aj 120, tak sa priklánam k 120. Ved napr. sadrokartonová doska má širku 125 a bude trčat aj ked tam bude priečnik 108. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.