kapka Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Potrebuju pomoc...podarilo se mi ulomit na zadni sedacce takove to plastove tahlo na odjisteni sklapeni..nevite jak se to da rozebrat?hlavne ta sedacka je ted zacvaknuta a zajistena a nevim jak ji sklopit-vyndat...nekdo nejaky napad? diky moc David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Cau cau,stalo se mi to same... je to jednoduche vyklapnout, vlez do kufru a vem si plochy sroubovak, a zezadu to jde strcit do te skviry a vyhaknes ten plastovy zobacek. Kdyztak se podivej na druhe sedacce jak to je tam a podle toho to vycvakni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapka Vloženo 7. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 takze vyreseno...pomoci sroubovaku vycvaknuto..a ve skodovce koupeno nove plastove tahlo..55 Kc i s dokladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Kapka: a jak jsi jej vyměnil,me se zlomilo,uprostred.... uz to asi resit nebudu pac chci dat rs sedačky,ale stve me to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 A jak se ten systém rozebírá,nebyl by nějaký postup,nejlépe foto,mám stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubecnik Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ahoj, tak se mi to stalo taky jenže tám mám přepážku od metalexu tak netušim jak se k tomu dostanu... poradí někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Chystam navod na vymenu aj s foto, dnes ho hodim do navodov. K tej pevnej prepazke - skus hodit foto, ako to vyzera zozadu, mozno sa niekade da prepchat aspon tensi srobovak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubecnik Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ok jdu na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 navod na vymenu http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=64135 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubecnik Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tak tady jsem to nafotil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ta pevna stena zasahuje aj do casti, kde som spravil cerveny kruzok? Tam by sa to malo dat odistit srobovakom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubecnik Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) jojo zasahuje to tam...ale můžu to zkusit odtlačit kousek... EDIT: no tak jsem to vyřešil, normálně jsem vytrh ze zhora tý sedačky ten plast ze kterej to tahá a naštěstí jsem to měl uloměný nahoře. Tak jsem to vyrval hrubou sílou dojel si koupit novej kus do škodovky za 37,- Kč a nacvak jsem to tam... a vše funguje tak jnak má... Editováno: 20. Březen 2009, autor: cubecnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 JJ chce tam do te skviri zarvat srubovak a zkouset a zaroven ten sedak odtlačovat. Mrkněte na te sedačcce co matze dobrou jak to funguje... Daniel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.