Přejít na obsah

O1 - střihy potahů, výměna tapec.


soptajs

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

Mám na vás dvě prosby. Získal jsem velmi levně materiál na potahování autosedaček, ale nemůžu nikde najít šablonu na autosedačky do Octavie I. Nevíte někdo,kde bych to mohl získat?

No a druhá věc, chtěl jsem si vyměnit tapecírung vedveřích, ale po vymontování jsem zjistil, že ta prostřední část je přidělaná teplým spojem na pevno. Jak na to teď?

Pokud někdo znáte odpověď, tak děkuji předem za rady.

Mějte se super..................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ČAU SOPTAJS :palec2: NOOOOO ZVLÁDL SI TO PERFEKTNĚ, DOBRÁ PRÁCE, ALE TROCHU SE TU ROZEPIŠ, CO TO JE ZA MATERIÁL , JAKÉ LEPIDLO SI POUŽIL ATD.

MĚ BY TŘEBA ZAJÍMALO JESTLI SI TU STAROU LÁTKU V TAPECU STRHL A PAK NALEPIL NOVOU, NEBO SI TO JENOM PŘELEPIL ? A JAK TO TAM TEĎ DRŽÍ KDYŽ SI TO VLASTNĚ MUSEL UTRHNOUT ? PŘILEPIL SI TO TAVNOU PISTOLÍ, NEBO LEPIDLEM ?

UŽ SE TĚŠÍM NA VÍCE INFORMACÍ lol AHOJ....RAZTY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec,

Tak tedy použil jsem cernou kozenku od kamose, ktery dela ve firme, kde delaji tapecy do luxusnich aut! :palec2: Je to hodne pruzna kozenka coz se ukazalo jako velmi dulezite. Lepidla jsem mel tri. Prvni bylo lepidlo ve spreji. Rovnou rikam nebrat! Velka spotreba a vubec to nedrzelo. Druhe lepidlo mi dal jiz zminovany kamarad. To nebylo spatny ale nebylo to to prave orechove. Na posledni tapec mi nevyzbilo, tak jsem pouzil chemopren a ukazalo se to nakonec jako nejlepsi volba (skoda, ze jsem na to neprisel drive!) :aggressive: Nejlespi je natrit chemoprenem obe strany a nechat 4-5minut zaschnout a potom lepit. Jednak to perfektne drzi, ale v pripade nutnosti se to da i znovu odlepit a predelat.

Co se puvodni latky tyka, tak tu jsem tam nechal. Jenom jsem odstranil kousky latky a molinau po okrajich, aby to dobre sedlo zpatky do dveri. Na to jsem taky pouzil chemopren. Natrel jsem obe strany, ale tentokrat jsem to nechal zaschnout pred nalepenim 10-12 minut. Zda se, ze je to uplne suche a, ze uz to nebude lepit, ale opak je pravdou. Chytilo to okamzite a drzelo to jako pribite. :palec2:

Tak to bude asi vse. Kdyby jsi potreboval jeste nejake rady, tak se ptej.

Cus. lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pekna pracicka, este by to chcelo cosi urobit s tymi sedackami :palec2:

Inak som teda dost prekvapeny ze sa ti tu kozenku podarilo nalepit priamo na tu povodnu vypln tapecu bez dalsich uprav...... co sme skusali, tak to vobec nebolo ono, kozenka sa hybala a natahovala, takze nezostalo nic ine ako tu povodnu vypln vylaminovat, prebrusit a az potom nalepit novy kozenkovy potah.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ČAU SOPTAJS :palec2: JÁ TO TVRDÍM POŘÁD, CHEMOPRÉN PŘILEPÍ VŠECHNO.

DĚLAL SEM ZADNÍ PLÁTO Z MDF A TU ČERNOU LÁTKU JSEM TAM TAKY LEPIL CHEMOPRÉNEM A DRŽÍ TO JAKO PŘIKOVANÝ.

A DEJ SI BACHA NA TO CITOVÁNÍ PŘÍSPĚVKU, JÁ JSEM BYL ZA TO TAKY JE.... :prc: ALE ...OLISOFT... MI TO VYSVĚTLIL A NAKONEC MI TO DOŠLO.

KLIDNĚ SE MU OZVI, ON TI TO VYSVĚTLÍ, JE TO SPRÁVNÝ CHLAP.

OLIVER....DÍKY....RAZTY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...