soptajs Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Zdravím všechny, Mám na vás dvě prosby. Získal jsem velmi levně materiál na potahování autosedaček, ale nemůžu nikde najít šablonu na autosedačky do Octavie I. Nevíte někdo,kde bych to mohl získat? No a druhá věc, chtěl jsem si vyměnit tapecírung vedveřích, ale po vymontování jsem zjistil, že ta prostřední část je přidělaná teplým spojem na pevno. Jak na to teď? Pokud někdo znáte odpověď, tak děkuji předem za rady. Mějte se super.................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 AHOJ TADY JSEM TI NĚCO NAŠEL, SNAD TI TO POMŮŽE. http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/calouneni.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soptajs Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Diky moc. Mel jsem strach to odrhnout. No, ale ted se na to vrhnu. Mej se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Odtrhnout a přilepit zpět, bude držet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 ČAU SOPTAJS HOĎ SEM POTOM NĚJAKÉ TO FOTO, JAK SE TI TO POVEDLO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soptajs Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Jasne neboj. Zatim mam zadni dvere. V patek budu dodelavat predni! Jeste bych sakra potreboval ty strihy na potahy. Nechce se mi je kupovat, kdyz uz mam latku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 TAK SKUS SEHNAT NĚJAKÝ STARÝ POTAH NA VRAKÁČI, ROZPÁREJ HO A BUDEŠ MÍT ŠABLONU JAKOU POTŘEBUJEŠ. JINAK NEVÍM KDE BY SE TEN STŘIH DAL SEHNAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soptajs Vloženo 12. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 No to neni spatny napad. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vildaa Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Je to pěkné, taky se na to vrhnu.. Mám modrou Octávu tak to dám do modré a pak tu hodím fota jak se mi to povedlo... Ten návod od Milana II je perfektni. Podle toho to musí udělat i jouda Pak tu hodím nějáké fota .. Zatím se mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soptajs Vloženo 19. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 ČAU SOPTAJS HOĎ SEM POTOM NĚJAKÉ TO FOTO, JAK SE TI TO POVEDLO. Zdravim vsechny, Jak jsem slibil, prikladam nejake to foto me snahy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 ČAU SOPTAJS NOOOOO ZVLÁDL SI TO PERFEKTNĚ, DOBRÁ PRÁCE, ALE TROCHU SE TU ROZEPIŠ, CO TO JE ZA MATERIÁL , JAKÉ LEPIDLO SI POUŽIL ATD. MĚ BY TŘEBA ZAJÍMALO JESTLI SI TU STAROU LÁTKU V TAPECU STRHL A PAK NALEPIL NOVOU, NEBO SI TO JENOM PŘELEPIL ? A JAK TO TAM TEĎ DRŽÍ KDYŽ SI TO VLASTNĚ MUSEL UTRHNOUT ? PŘILEPIL SI TO TAVNOU PISTOLÍ, NEBO LEPIDLEM ? UŽ SE TĚŠÍM NA VÍCE INFORMACÍ AHOJ....RAZTY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soptajs Vloženo 20. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Zdarec, Tak tedy použil jsem cernou kozenku od kamose, ktery dela ve firme, kde delaji tapecy do luxusnich aut! Je to hodne pruzna kozenka coz se ukazalo jako velmi dulezite. Lepidla jsem mel tri. Prvni bylo lepidlo ve spreji. Rovnou rikam nebrat! Velka spotreba a vubec to nedrzelo. Druhe lepidlo mi dal jiz zminovany kamarad. To nebylo spatny ale nebylo to to prave orechove. Na posledni tapec mi nevyzbilo, tak jsem pouzil chemopren a ukazalo se to nakonec jako nejlepsi volba (skoda, ze jsem na to neprisel drive!) Nejlespi je natrit chemoprenem obe strany a nechat 4-5minut zaschnout a potom lepit. Jednak to perfektne drzi, ale v pripade nutnosti se to da i znovu odlepit a predelat. Co se puvodni latky tyka, tak tu jsem tam nechal. Jenom jsem odstranil kousky latky a molinau po okrajich, aby to dobre sedlo zpatky do dveri. Na to jsem taky pouzil chemopren. Natrel jsem obe strany, ale tentokrat jsem to nechal zaschnout pred nalepenim 10-12 minut. Zda se, ze je to uplne suche a, ze uz to nebude lepit, ale opak je pravdou. Chytilo to okamzite a drzelo to jako pribite. Tak to bude asi vse. Kdyby jsi potreboval jeste nejake rady, tak se ptej. Cus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 za tie strihy na potahy sedaciek by som sa tiez prihovoril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 aj ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 soptajs pekne si to ponatahoval Dufam ze sa ti to nezačne odliepať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Pekna pracicka, este by to chcelo cosi urobit s tymi sedackami Inak som teda dost prekvapeny ze sa ti tu kozenku podarilo nalepit priamo na tu povodnu vypln tapecu bez dalsich uprav...... co sme skusali, tak to vobec nebolo ono, kozenka sa hybala a natahovala, takze nezostalo nic ine ako tu povodnu vypln vylaminovat, prebrusit a az potom nalepit novy kozenkovy potah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 a zkoušeli jste skočit za nějakým čalouníkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 ČAU SOPTAJS JÁ TO TVRDÍM POŘÁD, CHEMOPRÉN PŘILEPÍ VŠECHNO. DĚLAL SEM ZADNÍ PLÁTO Z MDF A TU ČERNOU LÁTKU JSEM TAM TAKY LEPIL CHEMOPRÉNEM A DRŽÍ TO JAKO PŘIKOVANÝ. A DEJ SI BACHA NA TO CITOVÁNÍ PŘÍSPĚVKU, JÁ JSEM BYL ZA TO TAKY JE.... ALE ...OLISOFT... MI TO VYSVĚTLIL A NAKONEC MI TO DOŠLO. KLIDNĚ SE MU OZVI, ON TI TO VYSVĚTLÍ, JE TO SPRÁVNÝ CHLAP. OLIVER....DÍKY....RAZTY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.