Přejít na obsah

životnost čepů řízení?

capo

Doporučené příspěvky

Ahoj,

loni v břenu jsem dával na auto nové díly do podvozku, taková dobrovolná generálka. mimojiné tam přišly čepy řízení od TRW (původně jsem si myslel že to byly FEBI). Myslel jsem, že je to investice na X let, ale včera jsem přezouval na zimní a koukal na ně, a mají vůli jako blázen. To gumové těsnění kolem nich úplně odešlo. Prostře na vyhození.

Setkal jste se někdo s takhle krátkou životností? Při montáži předpokládám chyba udělat nejde....Jedno léto jsem odjel na 17", část zimy na 15" a zbytek až doposud na 16". Dírám se snažím vyhýbat a celkem se mi to daří....

Editováno: , autor: capo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak 25 tisíc km je fakt docela málo, to bych tipoval tak na výrobky made in China a ne na Febi, což mě docela překvapuje. Já dal origo TRW a mám na nich asi taky tak 25 tisíc a jak nový. ;) Já myslím, že by měli vydržet aspoň 100 tisíc, i když na těch našich silnicích .....

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 14 let později...

To jsou bláboly 100000km haha vy byste mě pobavili.cepy ramen a kulový vydrží v dobrým stavu tak 25000km a víc ani prd.To už mají vůli jak prase.stabilizatory vydrží trochu déle.stejne jako olej ten po 20000km je mléko nebo hnědý vypadající olej co je přepálený a maže nemaže.Rekl bych že mažou vydreny pístní kroužky hihi.At koupíte TRW Bosch maxgear topran je to stejná sracka.koupil jsem čepy ramen v autokelly a za 2 měsíce v prdeli.stali 700kc poté vymena za maxgear od motory.cz a mám je po roce ok za 350kc tedy za polovičku.nemluve o kvalitě alternátoru za 3500kc z Kelly co odešel po 5 měsících.diky už nikdy více...Jan f most

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...