capo Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 (editace) Ahoj, loni v břenu jsem dával na auto nové díly do podvozku, taková dobrovolná generálka. mimojiné tam přišly čepy řízení od TRW (původně jsem si myslel že to byly FEBI). Myslel jsem, že je to investice na X let, ale včera jsem přezouval na zimní a koukal na ně, a mají vůli jako blázen. To gumové těsnění kolem nich úplně odešlo. Prostře na vyhození. Setkal jste se někdo s takhle krátkou životností? Při montáži předpokládám chyba udělat nejde....Jedno léto jsem odjel na 17", část zimy na 15" a zbytek až doposud na 16". Dírám se snažím vyhýbat a celkem se mi to daří.... Editováno: 6. Prosinec 2008, autor: capo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Tak 25 tisíc km je fakt docela málo, to bych tipoval tak na výrobky made in China a ne na Febi, což mě docela překvapuje. Já dal origo TRW a mám na nich asi taky tak 25 tisíc a jak nový. Já myslím, že by měli vydržet aspoň 100 tisíc, i když na těch našich silnicích ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 7. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 (editace) TRW tam půjdou hned příští týden, nehodlám to takhle nechat Omlouvám se za tu hrubku v nadpisu, to je tak když člověk spěchá a nemyslí Editováno: 7. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 febi sem dal taky mam na nich 13tis. a nevypadaji vubec dobre na jaro pudou asi TRW protoze ty aspon za neco stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Životnost čepu a silentbloku určuje velkou měrou stav tlumičú. Jinak u Febi poměrně hodně klesla kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 10. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 (editace) Tlumiče, stejně jako další čepy a silenbloky jsou taky nový ze stejný doby, takže prostě FEBI nikdy více.... Editováno: 10. Listopad 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 6. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Hluboce se omlouvám firmě FEBI, včera jsem čepy měnil za TRW, a ty co jsem tam dával loni byly taky TRW!! (ten první příspěvek jsem upravil) Kdybych to věděl dřív, tak koupím jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Tak to tedy čumím. A já bych dal skoro za TRW ruku do ohně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan fiala Vloženo 16. Červen 2023 Sdílet Vloženo 16. Červen 2023 To jsou bláboly 100000km haha vy byste mě pobavili.cepy ramen a kulový vydrží v dobrým stavu tak 25000km a víc ani prd.To už mají vůli jak prase.stabilizatory vydrží trochu déle.stejne jako olej ten po 20000km je mléko nebo hnědý vypadající olej co je přepálený a maže nemaže.Rekl bych že mažou vydreny pístní kroužky hihi.At koupíte TRW Bosch maxgear topran je to stejná sracka.koupil jsem čepy ramen v autokelly a za 2 měsíce v prdeli.stali 700kc poté vymena za maxgear od motory.cz a mám je po roce ok za 350kc tedy za polovičku.nemluve o kvalitě alternátoru za 3500kc z Kelly co odešel po 5 měsících.diky už nikdy více...Jan f most Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.