Publikováno Listopad 8, 200816 r Zdravim.. Patrne se mi samovolne oteviraji zadni okna, alespon jsem nenacapal nikoho kdo by mi je oteviral. Za 14 dni co mi stalo auti pred domem se mi prave otevrelo tak o 2 cm, leve tak o 3 mm. zkousel jsem na sklo zeshora zatlacit a drzelo, jakoze nesklouzlo samo. Nemam moc (resp. zadne) zkusenosti s rozebiranim interieru, muzete poradit jak je ve fabii reseni otevirani oken (bez elektriky) a jestli je vubec mozny, ze se to samo otevira.. pripadne, co by se s tim dalo delat... protoze mam strach, ze jednoho krasne dne, bych diky tomu mohl mit slusny problem. diky
Listopad 8, 200816 r Tiež som to tak mal...až som si raz..a potom neraz uvedomil, že zvyčajne ked niekoho veziem vzadu, tak si trochu otvoria okno a ked vyjdu nezatvoria a nepovedia nič a Ty o tom ani nevieš..alebo stačí trochu drgnut kolenom do klučky a je to....sku si najprv preverit toto...Pa
Listopad 8, 200816 r Autor ty jo.. tohle me v prvni chvili taky napadlo.. ale tvrdili mi, ze neotevirali.. zkusim si na to dat pozor a kontrolovat to pred odjezdem.. dik
Listopad 10, 200816 r Mně to dělalo jen levý zadní, ale jen o pár mm. Asi to bylo opravdu samovolně, nikdo tam nejezdil. Nedělal sem stim nic. Jen poctivě dorval páčkou nahoru a čas od času to zkontroluju. Teď už je to dobrý.
Listopad 10, 200816 r Souhlas s Tomášem,okna mají tendenci trochu sjet,ale jde opradu jen o milimetry a ne cenťáky.Tohle vypadá,že pravý spíš někdo nedovřel a levý "sjelo " samo.Píšeš,že se ti to stalo během 14 dnů,co jsi stál u baráku,ale to mi moc pravděpodobný nepříjde.Pokud byses mě ptal, jestli jsem ti před 14 dny zavřel okno,taky bych ti řek,že jo,tohle si budeš těžko pamatovat.Tomáš Upraveno Listopad 10, 200816 r od Tomíno S.
Listopad 12, 200816 r Já dal kličky do polohy, aby i svou malou vahou dělaly protiváhu, ale stejně je vždy semo tamo dotahuji.
Prosinec 8, 200816 r Autor Tal to vypada, ze fakt to delali lidi, resp. 14 dnu je klid... faktem je, ze to pokazdy prexd a po jizde kontroluji.. pripadam si jak magor, nemam cetral, tak obchazim dvere, jestli jsou zamceny a jestli jsou zavreny okna
Prosinec 8, 200816 r Tal to vypada, ze fakt to delali lidi, resp. 14 dnu je klid... faktem je, ze to pokazdy prexd a po jizde kontroluji.. pripadam si jak magor, nemam cetral, tak obchazim dvere, jestli jsou zamceny a jestli jsou zavreny okna Dělám to samé i ty kliky jsem otočil do polohy, jak píše Radomír.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.