Ale B Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Zdarec, chtěl bych se zeptat. Z ničeho nic mě přestal fungovat ventilátor topení. Před tim se z toho ozýval různé zvuky, ale nějaků dobu jel. Nevíte nějaku radu?? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holengo Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Zdravím,zkus se podívat v jakém stavu jsou uhlíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ale B Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Zdravím,zkus se podívat v jakém stavu jsou uhlíky jj, už to mam venku cele su v haji a drhne to tak se to roztoci jenom na 3 a jaksi se z teho kuri, uz mam domluveny cely druhy vetrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holengo Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 JJ to je asi nejlepší řešení cca před 14 dny jsem to měnil z podobného důvodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
victory Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 :-) taky jsem ted měnil větrák na Felicii - ložisko, dost to hlučelo. A protože jsem měl doma akorát ten z favorita tak jsem ho tam dal. Rozdíl je akorát v tom že felicie má na tělese motoru uchyty ale favorití motor ne. No provrtal jsem ten držák, dvě stahovací pásky a dobojováno. Jinak nevim jestli se už tady někde řešilo přestavba topení z felice do favorita. Nádhera, neni to tak těžký, a favorit konečně krásně topí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.