FUGAS Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Zajímalo by mě jestli někdo nemáte zkušenosti s textilními řetězy Michelin Easy Grip. Jde mi o to, že mám zimáky 195/50/15, na které podle TP nemůžu nasadit klasické sněhové řetězy. Jelikož teď ale často jezdím do Krkonoš, tak by to asi chtělo se něčím vybavit. Hledal jsem na netu, a zaujaly mě tyhle textilní řetězy. Četl jsem test, mají pro i proti, jde mi hlavně o vyjetí zasněžěného kopce, v čemž by podle toho testu měly pomoct, to že píšou že nejsou odolné vůči jízdě po suchém asfaltu mě zas tak nepřekvapuje. Cenově vycházejí cca. na polovinu ceny značkových kovových řetězů. Máte s nima někdo zkušenost? Jo a odkaz na ten test: http://auto.idnes.cz/test-snehovych-retezu...185630_pneu_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 zkušenost nemám, ale nedávno (je to asi 2 nebo 3 týdny) je testovali (nějaké textilní) v Autosalonu na Primě. Zkus pohledat v jejich archívu, třeba ti to pomůže při rozhodování. Moc jsem to zrovna nesledoval, takže přesně nevím jaké bylo + a - textilních řetězů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Jj, já jsem to viděl, to byly ale celotextilní "řetězy", který tu pneumatiku celou zakryjou. Už před delší dobou jsem někde četl, že jsou celkem dobrý na ledu, ale na sněhu je prý lepší je nemít. Tenhle výrobek od Michelinu co mě zajímá je řešenej úplně jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Mrki SEM. Konkretně Vittorio s něčím podobným má zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.