Přejít na obsah

Michelin Easy Grip


FUGAS

Doporučené příspěvky

Zajímalo by mě jestli někdo nemáte zkušenosti s textilními řetězy Michelin Easy Grip. Jde mi o to, že mám zimáky 195/50/15, na které podle TP nemůžu nasadit klasické sněhové řetězy. Jelikož teď ale často jezdím do Krkonoš, tak by to asi chtělo se něčím vybavit. Hledal jsem na netu, a zaujaly mě tyhle textilní řetězy. Četl jsem test, mají pro i proti, jde mi hlavně o vyjetí zasněžěného kopce, v čemž by podle toho testu měly pomoct, to že píšou že nejsou odolné vůči jízdě po suchém asfaltu mě zas tak nepřekvapuje. Cenově vycházejí cca. na polovinu ceny značkových kovových řetězů. Máte s nima někdo zkušenost?

Jo a odkaz na ten test: http://auto.idnes.cz/test-snehovych-retezu...185630_pneu_fdv

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, já jsem to viděl, to byly ale celotextilní "řetězy", který tu pneumatiku celou zakryjou. Už před delší dobou jsem někde četl, že jsou celkem dobrý na ledu, ale na sněhu je prý lepší je nemít. Tenhle výrobek od Michelinu co mě zajímá je řešenej úplně jinak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...