Tom_F Vloženo 25. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Tom_F: Ja dobře, jsem v pořadí hned za tebou jsem zvědav co budeš říkat na společné setkání ;-) přeju ať vše dopadne a máme hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 (editace) takže mě bude stat 3500,- jedna sedačka. Vezu to tam v sobotu ráno na 10tou tam mam bejt... Tome a co bych měl řikat? To je nejakej tajtrdlik? Editováno: 25. Listopad 2008, autor: kodemi.:R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 25. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 nene, spíš je vidět, že je dost zaneprázdněn. jak jsem se dozvěděl tak zakázky fy. aplr auto nejsou jeho hlavní pracovní náplní. možná snad jen pro vysvětlení problémů na začátku s komunikací. Jak mi říkal spíš je to přivýdělek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 27. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 tak jsem pokročil. V pondělí jsem sedačky odvezl, s tím že budou hotové ve středu. Tak dopoledne volám, a prý nestíhají. Nejdéle v pátek, ale to prý na 100%. Opět volám ve čtvrtek podle domluvy, a prý v pondělí nebo úterý. ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Tak ja už mam sedačky hotové a jsem moooc spokojen a za tu cenu 7 tic (bez dokladu nadhera) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 no vida, gratuluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Děkuji děkuji, jsem spokojený ze sedackama, ale teď dalších plno jiných věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 ááá autointerier, tam mě mají rádi, tam nakupuju i panu Proforovi jsem tam nechal ušít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) Pan Šindelář je paradní, koukal sem i na tapecy co tam ma pro "někoho" a taky parada,povedené práce. Jinak prace na 3 hodinky ani ne. Jen se mi v ty MB moc nelibilo,krom muzea. Hypernova horší jak u nás jinde jsem nebyl A jezdi tam ala bobikova fabia aspon ve stejný barvě. Editováno: 30. Listopad 2008, autor: kodemi.:R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Hlavně je tam super, že je to rodinná firma. Měl jsi se stavit v Bondy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Tak to neznám, nevim ani kde to je. Jinak ano rodiná firma a musim řic že parada. Lepší jak alpr auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 takže na přešití potahů, říkáš paráda? to je fajn vědět. a pak že aplr auto nemá konkurenci. bohužel nedělají změnu tvarů sedaček, ale ty potahy mě překvapily. jen fajn vědět i o jiné firmě, která dělá perfektně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 mužu doporučit, zavolam jednou a očekava me v tu hodinu tam. parada. jsem spokojenej a kvalita prostě senza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 tak sedačky jsou doma, práce odvedená perfektně. co se kvality týče nemám jedinou výhradu. přesně tak jak jsem si to představoval. Bohužel komplikace s komunikací a domluvenými časy přetrvávaly až do samotného příjezdy, Je pravdou, že jsem nemusel až do prahy, nicméně sraz schůzky byl průběžně měněn až do samotného setkání s tím, že se mi časově rozvržená cesta několikrát zkrátila, nejprve čekání na smuveném místě, pak opět změna. zase čekání. na poslední domluvě se zpožděním skoro půl hodiny, pak sms že se opozdí. Já vím jsou to maličkosti, nakonec jsem pěkně vymrzl, a načekal zhruba hodinu. cena 8t, s výhřevy a schránkami pod sedačky si myslím že nebyla nikterak mimo původní nabídnutou cenu. K firmě autointeriér: podle mě naprosto jiné jednání. chtěl jsem poptat na co by vyšlo potažení kůží volantu. bohužel mám předfacelift u kterého bych rád zůstal. Poslal jsem e.mail, odpověď přišla do hodiny, s prosbou o vyndání volantu, potažeení až po zaplacení domluva naprosto perfetní. vše zařídí, jen se stačí dopředu domluvit, dokonce mi byl nabídnut program, když budu bez auta kam bych se mohl kouknout než bude volant hotový, což jsem na první poptání čistě jen jestli by to nešlo vážně nečekal. Nicméně po předání sedaček jsem se ptal i pána z alpr auto na volant a hned mi bylo jasné že to bude komunikací a dopravou mnohonásobně větší problém než u autointeriéru. A pak že to nejde domluvit se během jediného dne a ještě s mnohem větší úspěšností a bez jakékoliv námahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 mam F1 ze sport paketu FII. super. nekdy vyfotim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Tak gratuluju, konecne hotovo co a o starost mene Ja jsem taky spokojeny, skoda ze jsem nesehnal ty z TT. K volantu z R32 by se hodili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Tom_F: Takže, co jsi si vše nechával dělat a z jakých sedaček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 F2 sport, z původních sedaček zbude pouze kostra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 foto, sorry nekvalitni fotomobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Jsou hezký Tak ať sloužej. Ja ty moje mam ještě zabalený a schovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Co takhle RS z Oll ?? nepřemýšlel jsi?? a pasujou přední sedačky z octavie 2 do F1 bez úprav ? zkoušel to už někdo ? hledal jsem a moc jsem toho nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 moc si toho nenasel jo ? dyt je tu o tom nekolik temat:) predni sedacky se musi taky upravit . prevrtat diry , rozsirit diry:) pak sednou. konektory na bagy jsou taky jine nicmene jejich predelani neni problem. sam jsem to delal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 nevim asi jsem tedy hledal špatně. Bagy ani výhřev nemam takže to je bez problémů, ale zase že by se mě chtělo to nějak bastlit, převrtávat tak z toho nejsem moc nadšen. Měl bys někde nějaké foto těch sedaček ve F1 nebo poprosím o zaslání na mail radekme@tiscali.cz díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 jukni ke me do tematu na fabinu nekde to tam mam ale jejich upravu sem nefotil. toho je tu dost staci hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Jo dík, vypadá to dobře. Dostal jsi tam nakonec i ty zadní nebo na tom se ještě pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.