radiss33 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 ......jsou uplne stejny...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek247 Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Dobře, díky, lepší se ujsitit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slawa Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Čau našel jsem inzerát na sedačky kde puškou fabia2/roomster . to znamená ze sedačky z roomsteru taky padnou bez úprav do f1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 zdravím, určite ma hneď niekto zj..e, že nech používam hľadanie, no nenašiel som odpoveď na moju otázku. chcel by som do svojej fabky nejaké športové sedačky, najspokojnejší by som bol keby to boli z fabie RS, no tých je ako šafránu a ak aj nejaké sú, tak sú na nezaplatenie . z akých áut ešte pasuju sedačky do fabie bez úprav, tým sa mi trošku rozrastú možnosti. ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 protože nehledáš, tak Ti také tak odpovím, ze všech na podvozkové platformě PQ24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 výborne, to stači, ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Tak si nech RS sedačky udělat z těch svejch. Změníš jen výplně a necháš si je potáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 protože nehledáš, tak Ti také tak odpovím, ze všech na podvozkové platformě PQ24 to je opravdu dobrý děkuju Drewiemu za všechno, ty moje sedačky už taky topí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.