Řepík Vloženo 12. Listopad 2008 Vloženo 12. Listopad 2008 Ahoj všem, mám takový menší problém s alarmem Jablotron ve své Octě. Občas se mi stává, že po odemčení auta ovladačem od alarmu sednu, zastrčím klíček do spínací skříňky a jakmile jím pootočím, alerm se spustí a začně houkat. Musím ho zase přes ovladač vypnout, vytáhnout klíček a auto zamknout a zase odemknout. Pokud ho nezamknu a neodemknu, tak po nastartování začne po cca. 30 vteřinách pípat siréna alarmu a dělá to i při jízdě. Alarm má takovou funkci, že pokud byl spuštěný poplach, tak při odemčení přes ovladač auto třikrát pípne a tím mě na poplach upozorní. Nic takového se však v těhle případech neděje... Jsem z toho celkem zoufalej, není to nic příjemného, když vám začne u baráku řvát auto a vy v něm sedíte. Uvažuju o tom, že alarm nechám vymontovat, nebo bych chtěl požádat někoho, kdo je z okolí HK či PCE a rozumí autoelektrice, zda by se mi na to nepodíval...samozřejmě akceptuju případný cenový požadavek. Dík Řepík Citovat
Vaša Vloženo 12. Listopad 2008 Vloženo 12. Listopad 2008 máš v poádku dveřní spínače ? podle mě ne Citovat
Řepík Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Vloženo 13. Listopad 2008 no to netuším, jestli jsou zcela OK... ale nedělalo by to pak stále, kdyby byli spínače KO? každopádně pokud alarm "zruším" tím, že auto ovladačem odemknu, tak by na to dveřní spínač neměl mít vliv, ne? ale to spíše jen hádám, téhle oblasti fakt nerozumím... Citovat
Vaša Vloženo 13. Listopad 2008 Vloženo 13. Listopad 2008 alerm sice odjistíš přes DO le on čeká že otevřeš dveře, pokud neotevřeš je tam funkce REARM (znovuzajištění) a když poté zjistí že je zaplá spínačka spustí alalrm kontroluj jestli se ti rožíná stropní světlo pi otevření dveří dveřní spínač nemusí odejít naráz Citovat
Řepík Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Vloženo 13. Listopad 2008 stropní světlo se mi rozsvítí vždycky, když otevřu dveře. někdy to udělá i tehdy, když otevřu oboje přední dveře a jedny zadní... Citovat
profor Vloženo 13. Listopad 2008 Vloženo 13. Listopad 2008 Napíš hlavne aký Jablotron, máš, či ovládaš alarm origo klúčom alebo ovládaš alarm origo dialkou k nemu atď. To že zasvieti auto keď odomkneš je zapríčinené komfortkou Citovat
Řepík Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Vloženo 13. Listopad 2008 dle ovladače (nejsem teď doma, abych se přesně podíval) by to měl být Autoalarm Jablotron CA-321 Akcent - http://www.pneumatiky-alarmy.cz/cz/produkt...-ca-321-akcent/. Alarm ovládám jeho originálním dálkovým ovladačem (pokud by to šlo dát do origo vystřelováku, bylo by to super...) Citovat
profor Vloženo 13. Listopad 2008 Vloženo 13. Listopad 2008 Zaujímavé 321ku som na Jablotrone už nenašiel. kto ti to montoval? Citovat
Řepík Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Vloženo 13. Listopad 2008 je to starší typ, takže už to ani v nabídce být nemusí. je v autě již od předchozího majitele, montováno přímo v nějaký firmě, která je i prodává... Citovat
profor Vloženo 13. Listopad 2008 Vloženo 13. Listopad 2008 ono nemusia byť vadné spínače v dverách ale pokilal to pripájali spôsobom kadejakých spojiek a nie pájkovania je možné že sa odpojil ten dverák z alarmu a alarm si myslí že si neotvoril dvere. môže byť že je ten alarm vadný Citovat
Řepík Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Vloženo 13. Listopad 2008 no právě, asi to může být více věcí....a já bych potřeboval najít někoho, kdo by se mi na to podíval Citovat
olisoft Vloženo 14. Listopad 2008 Vloženo 14. Listopad 2008 garny, MartinRS, rolbar, Vasa, ... Citovat
Řepík Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Vloženo 14. Listopad 2008 ... a je někdo z nich od HK, PCE či blízkého okolí těchto měst? Citovat
Hynek Vloženo 14. Listopad 2008 Vloženo 14. Listopad 2008 http://www.automonti.cz/ Vřele doporučuji, taky jsem měl problém s Jablotronem a vyřešeno... Citovat
olisoft Vloženo 14. Listopad 2008 Vloženo 14. Listopad 2008 Skor je to PHA a okolie, skus im napisat FM, urcite Ti niekoho sikovneho v Tvojom okoli poradia. Citovat
Řepík Vloženo 16. Listopad 2008 Autor Vloženo 16. Listopad 2008 Hynek: dík za odaz, tam to mám kousek, asi se tam zastavím... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.