baso434bb Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 ked ju mam natocenu tak svietia normalne ale ked sa bavim s plinom vitacam ju tak preblikavaju svetla a cvaka rele svetiel robi to aj pri dialkovich svetlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skury Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Jestli myslíš "problikávání" jako spíš že se ti světla o něco víc rozsvítí, tak to je normální. Když přidáš plyn, tak jde do žárovek víc šťávy, tak svítí víc... Na volnoběh tam jde méně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baso434bb Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 otom viem ze to jenornalne alt bije 13.95 to ja tiez dobre ale oni bliknu tim ze zhasinaju a to sa opakuje viackrat za sebu alebo za normalnej jazdy tiez bliknu na zhasnutie to ma jebe preco zhasnu vyzera to na volny kontakt ale presiel som aj spinace aj svetla a ich kostry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zido Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Zkonroluj konektor na starteku na žlutém kabeku,může být volný,nebo nalomený kabel těsně za konektorem-doporučuji ucvaknout a dát nový konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaba Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Mne to robilo tiež.Chyba bola v stabilizátore napätia,ktorý je umiestnený na alternátore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedFox Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Mám takový pocit,že to co popisuje zakladatel topicu se teď přesně děje mýmu kolegovi na Feldě 1.3 + LPG. Nastartuje auto a na volnoběh mu začne cvakat relátko v pojistkovnici č.18 na pozici R7 (odpojovací X relé).Pokud přidá plyn,tak se to cvakání buď zrychlý,nebo přestane,ale jak pustí plyn na volnoběh,dělá to zase.Když zapne světla,tak mu to pěkně hnusně problikává do taktu cvakajícího relé.Dělá to bordel i se stěračema, s topením a nevím čím ještě. Zatím jsme se po příčině blíže nepídili,ale pokud by někdo měl stejnou zkušenost a věděl čím to je,budu vděčný za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel4 Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Vyměnit konektor na startéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piškot Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 (editace) Měl jsem podobný problém. V pravidelných intervalech mi lehce pohasínala světla, kontrolky prostě všechno. Pokles napětí necelý volt. Problém byl v zarezlém motorku zadního stěrače( snažil se ale nemohl). Po promazání ok. Editováno: 3. Červenec 2009, autor: piškot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šobáň Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Pokud odpadáva X relé tak skotrolovat kabely ke startéru (přes vinutí startéru je na to relé připojená kostra). Pokud to není tím skontrolovat voltmetrem jak dobíjí alternátor zda není vadný regulátor napětí. Případně zda není někde skrat a zda nikde tím pádem není malé napětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaldc Vloženo 29. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2019 Zdravím mám problém když nastartuji a motor běží na volnoběh tak je vše ok ale když přidám plyn tak cvakne relé 18 na pozici R7 odpojovací x relé a pohasnou světla když držím větší otáčky tak to také nedělá jen když přidávám plyn z volnoběhu. co s tím mohl by mi někdo poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaldc Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 tak sem dneska očistil kontakty na baterce na altíku startéru ošmirgloval prostříkal kontaktolem a dobíjí při zátěži měřeno na baterce 13,4V a na altíku 13,8V bez zátěže na baterce 13,9V a na altíku 14,5V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.