Přejít na obsah

Lambda sonda


vikino1

Doporučené příspěvky

To som sa chcel tiež opýtat....Musel by si to merat za chodu motora a v roznych zářažových situáciach. A keby si mal nejak vadnú LS tak by Ti to ukázal Vag, alebo by Ti auto, teda motor robil blbosti. Ale nakoniec pomaly sa ochladzuja a spotreba samozrejme rastie. Motor sa dlhšie nahrieva a tak... :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chcel som merať multimetrom podla DP ale je špatný čas tak som sa na to vybodol urobil som testy sond a katu vagom. Readlines ukázal samé nuly tak snáď OK.Ešte som vyčistil škrt.klapku ale festovne.Klapku som otvoril prstami nasilu a riadne umyl tie dosadacie plošky.Je zaujimavé,že po nahodení a zapojení SK motor šiel úplne ako by som nič nerobil,tak som nechcel urobiť ani základné nastavenie.No potom som ho predsa len spravil ale prvé nastavenie sa nepodarilo začala svietiť EPC a ot. začali lietať hore dole. Tak som pozrel do VISu a urobil nastavenie znova ale nič sa nezmenilo.Už som mal obavy o motorček SK no potom som si uvedomil,že nemám zapnutý tempomat a bolo vystarané: Ďalšie nastavenie OK a zdá sa mi že aj motor ide o čosi kultúrnešie ;)

Závidel som tým čo majú garáž, nie je nič príjemné robiť pod holým nebom a ešte k tomu slabo mrholí pri 6,5°C lol

Editováno: , autor: vikino1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...