jirkaK Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 to bylo trochu jinak s tou klapkou. Když jsem viděl zapsaný chyby, že nejde klapka a ventilátor chlazení, dospěl jsem k vlastnímu názoru, že to klapka musí být a objednal ji. No tak jí zase ze slevou prodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Ty dvě chyby to píše vždy.I mě to psalo.Taky jsem chtěl kupovat to i to,ale mecho ze škodovky mi říkal,ať přeměřím drát.Prý kolegove z NDR udělali chybu a šetřili na délce kabelu a ten se časem urve.proměřil jsem to a bylo to tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 no, byl to ten drát. Ale jak se může urvat v místě, kde se ani nehne ? Nemohl to způsobit šlus v klapce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 nemohl.Prý jsou krátké a hýbe se to a přerve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Zlata 1,9TDI......sice vykon v serii nic moc,ale aspon jezdi bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo 28. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 (editace) Tak - piksla už jezdí - byla to opravdu pí..vina - nateklá voda v releovém boxu (špatně usazený kryt a někudy tam nateklo - teda byl plný vody) + jedna vadná pojistka. No přišli na to až ve Škodováckym servisu - tímto jim dík. Editováno: 28. Listopad 2008, autor: xkali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 tak vidíš a tys chtěl to krásný auto hned házet ze skály. Já taky koupil zbytečně klapku a byl to jen přerušenej drát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Neboj ona si to zapamatuje a jak ji budes nejvic potrebovat tak se posere znova. Moje zkusenost.. Auta maji dlouheho pamatovaka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo 28. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Jo, jo toho se taky bojim. Ted musim vymyslet jak to "vymenit" pokukuju po 1.6 FSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 no nevím s tou 1,6 to bude docela krok zpátky. Ty tvoje závady zase nejsou úplně na špagát, tak bych s tou výměnou moc nespěchal. Navíc doba není na prodej příznivá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.