Listopad 27, 200816 r to bylo trochu jinak s tou klapkou. Když jsem viděl zapsaný chyby, že nejde klapka a ventilátor chlazení, dospěl jsem k vlastnímu názoru, že to klapka musí být a objednal ji. No tak jí zase ze slevou prodám.
Listopad 27, 200816 r Ty dvě chyby to píše vždy.I mě to psalo.Taky jsem chtěl kupovat to i to,ale mecho ze škodovky mi říkal,ať přeměřím drát.Prý kolegove z NDR udělali chybu a šetřili na délce kabelu a ten se časem urve.proměřil jsem to a bylo to tím.
Listopad 27, 200816 r no, byl to ten drát. Ale jak se může urvat v místě, kde se ani nehne ? Nemohl to způsobit šlus v klapce ?
Listopad 28, 200816 r Autor Tak - piksla už jezdí - byla to opravdu pí..vina - nateklá voda v releovém boxu (špatně usazený kryt a někudy tam nateklo - teda byl plný vody) + jedna vadná pojistka. No přišli na to až ve Škodováckym servisu - tímto jim dík. Upraveno Listopad 28, 200816 r od xkali
Listopad 28, 200816 r tak vidíš a tys chtěl to krásný auto hned házet ze skály. Já taky koupil zbytečně klapku a byl to jen přerušenej drát.
Listopad 28, 200816 r Neboj ona si to zapamatuje a jak ji budes nejvic potrebovat tak se posere znova. Moje zkusenost.. Auta maji dlouheho pamatovaka...
Listopad 28, 200816 r Autor Jo, jo toho se taky bojim. Ted musim vymyslet jak to "vymenit" pokukuju po 1.6 FSI
Prosinec 1, 200816 r no nevím s tou 1,6 to bude docela krok zpátky. Ty tvoje závady zase nejsou úplně na špagát, tak bych s tou výměnou moc nespěchal. Navíc doba není na prodej příznivá.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.