fanty Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Při koupi vozu jsem měl na každý straně u repráku v předních dveřích okrasné rámečky, ale po roku se oba odlepili a netuším čím to napravit. A hlavně mi vadí, že i když se tam nalepí tak nedrží na všech stranách, takže při otevření dveří to vypadá dost blbě. Ted tam nemám nic a vadí mi to. Díky P.S.hledal jsem ve foru, interiér (rámečky repro, okrasné rámečky, repro... ,ale nevyskočilo mi nic podstatné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 AHOJ FANTY SKUS TO PŘILEPIT CHEMOPRÉNEM, TEN PŘILEPÍ VŠECHNO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 a zkusit něco jinéhonalepit se ti nechce?? jinak bych souhlasil s RAZTYM chemoprén, anebo dnes už jsou na trhu lepidal která přilepí vážně všechno ale bohužel nevím jak se jmenují ale viděl jsem to v OBI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Na přilepení je nej PATTEX...je sice dražší, ale je to kvalita a drží super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 jj PATTEX TO JE TO LEPIDLO CO JSME MĚL NA MYSLI..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 FANTY ALE BACHA AŤ SE NEPŘILEPÍŠ S TÍM ....PATEXEM.... KE STROPNICI :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Ty rámečky jsem lepil a myslím , že na dolepení je nejleší sehnat nějakou lepší pěnovou oboustranku, která se používá třeba k lepení venkovních ochraných lišt nebo něco podobného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanty Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 kluci děkuji, právě tím lepidlem jsem myslel, že jak se to nepovede na poprvé a zustane mi tam zaschlé, tak to nebude zrovna košér. Oboustranou lepící pásku jsem zkoušel, ale vypadá to dost blbě když máš na dveřích ty rámečky a z nich ti čumí na černém podkladě bílá páska. No a jak je to z demontáží krytů repráků, když je z umělé hmoty a při nasazování se různě prohýbá, tak musí zákonitě ten rámeček stejně upadnout,ne. Toho tam budu pokaždé lepit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Plastové kryty repro jsem už 2x sundaval a rámeček zatím drží. Obostranku sem myslel černou. Dělají takovou silně držící. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.