Přejít na obsah

chromové rámečky...


fanty

Doporučené příspěvky

Při koupi vozu jsem měl na každý straně u repráku v předních dveřích okrasné rámečky, ale po roku se oba odlepili a netuším čím to napravit. A hlavně mi vadí, že i když se tam nalepí tak nedrží na všech stranách, takže při otevření dveří to vypadá dost blbě. Ted tam nemám nic a vadí mi to. Díky P.S.hledal jsem ve foru, interiér (rámečky repro, okrasné rámečky, repro... ,ale nevyskočilo mi nic podstatné)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:palec2: kluci děkuji, právě tím lepidlem jsem myslel, že jak se to nepovede na poprvé a zustane mi tam zaschlé, tak to nebude zrovna košér. Oboustranou lepící pásku jsem zkoušel, ale vypadá to dost blbě když máš na dveřích ty rámečky a z nich ti čumí na černém podkladě bílá páska. No a jak je to z demontáží krytů repráků, když je z umělé hmoty a při nasazování se různě prohýbá, tak musí zákonitě ten rámeček stejně upadnout,ne. Toho tam budu pokaždé lepit... ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...