exit. Vloženo 19. Listopad 2008 Vloženo 19. Listopad 2008 Skúsenejší, prosím vás o názor. Najazdil som 285 tis. km na SDI a TDI. Teraz mám novú octaviu tour 1,6 75kW. Zatiaĺ 3 tis. km. Motor má pre mňa nové zvuky. Pri rozbehu na 1 a 2 v otáčkach okolo 2000 počujem zvláštny zvuk, také škrabanie, plastové vrzanie. Po zohriati motora sa zvuk stratí. Citovat
Vinca Vloženo 21. Listopad 2008 Vloženo 21. Listopad 2008 asi bych pockal, urcite to auto mas novy , takze probihaji "zahrivaci zkousky" nebo do servisu pro sychr Citovat
exit. Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Vloženo 24. Listopad 2008 v servise som bol. tiež mi povedali, že ešte jazdiť. Podľa toho, že skúsenejší ako ja sa s niečim takým nestretli, dúfam, že by to nemuselo byť nič vážne. Ale aj tak veď je to v záruke. ten zvuk vŕzga podobne, ako som poznal zvuk od tlmičov (nápravy) keď bolo dlho sucho a bývalá octavia pri zhupnutí na nerovnosti zavŕzgala. teraz to ale ide z motora a pri presných otáčkach a len za studena. Myslel som či to nie je niečo čo by súviselo s premenlivou dĺžkou sacieho potrubia. Ináč som s autom spokojný...snáď ešte nie najpresnejšie radenie, ale na nafťakoch som bol zvyknutý na lanovody a to asi robilo iný pocit z radenia. Citovat
KarlosTDi Vloženo 25. Listopad 2008 Vloženo 25. Listopad 2008 Někde se tu o tom píše. Je to ventilátor co žene vzduch do výfukového potrubí za studena a v nízkých ot. Kvůli emisím a ochraně katu. Zvuk prý trochu jako vysavač - prostě ventilátor Je to takový plastový válec před motorem na pravé straně (při pohledu ze předu na motor) jakoby ozrcadlený alternátor. Určitě to bude on a máš vše OK Citovat
exit. Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Vloženo 2. Prosinec 2008 Někde se tu o tom píše. Je to ventilátor co žene vzduch do výfukového potrubí za studena a v nízkých ot. Kvůli emisím a ochraně katu.Zvuk prý trochu jako vysavač - prostě ventilátor Je to takový plastový válec před motorem na pravé straně (při pohledu ze předu na motor) jakoby ozrcadlený alternátor. Určitě to bude on a máš vše OK ďakujem za info nevieš či je potrebné s tým niečo robiť??? subjektívne mi to nevadí, spraví to pár krát a po zahriatí už nie ale nechcel by som niečo zanedbať P.S. oceňujem toto fórum ako zdroj informácii pomoci a aj zábavy... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.