turepe Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 (editace) Zdravím všechny, chci se jenom podělit o tzv. rychlou upravu problému drnčící opěrky ruky mezi předními sedadly. Vím že se to tady už někde probíralo a že pry nato existuje nejaka sada přimo od Škodovky na odstranění tohoto známého problému, minulý týden už mi došla trpělivost a tak jsem to vyřešil kusem 3-ky plechu 5x18cm + černý spray + lepidlo. A je po problému Editováno: 20. Listopad 2008, autor: turepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan-zlin Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 ještě rychlejsí je zvednout opěrku o jeden zoubek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turepe Vloženo 20. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 ještě rychlejsí je zvednout opěrku o jeden zoubek... tak stím jsem taky laboroval, ale pochvilce začla drnět taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Tak ji vyndej a dej tam nejakou peknou z TUNING SHOPU :_icon_smich2: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Tak drnčení jsem si nevšiml, ale sekl se mi asi na druhém stupni ten polohovací mechanismus a nešlo dovřít. Tak sem se na to mrknul a vyndal pérko. Sice už nemůžu polohovat, ale jinak funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Sorry za blbej dotaz, ale když jsem zvednul opěrku, tak už ji nemůžu položit až úplně dolů na hrany boxu, ale jen 2-3 cm nad. A taky jsem nějak nepřišel na to, jak se dá "zakotvit" v určitý poloze? Díky moc, mám dneska se Supem první den, tak spíš jen zkoumám a obdivuju. Až něco nafotím, tak to sem určitě hodím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Sorry za blbej dotaz, ale když jsem zvednul opěrku, tak už ji nemůžu položit až úplně dolů na hrany boxu, ale jen 2-3 cm nad. A taky jsem nějak nepřišel na to, jak se dá "zakotvit" v určitý poloze?Díky moc, mám dneska se Supem první den, tak spíš jen zkoumám a obdivuju. Až něco nafotím, tak to sem určitě hodím. Tak Zer0 vitej - polohovat se da kdyz ji pomalu otviras, tak slysis jak skace po zubech - kde ji nechas, tam zustane - kdyz ji chces dat zase dolu, tak ji musis celou otevrit a pak jde az dolu - taky jsem s tim zezacatku chvilku laboroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Sorry za blbej dotaz, ale když jsem zvednul opěrku, tak už ji nemůžu položit až úplně dolů na hrany boxu, ale jen 2-3 cm nad. A taky jsem nějak nepřišel na to, jak se dá "zakotvit" v určitý poloze?Díky moc, mám dneska se Supem první den, tak spíš jen zkoumám a obdivuju. Až něco nafotím, tak to sem určitě hodím. Tak Zer0 vitej - polohovat se da kdyz ji pomalu otviras, tak slysis jak skace po zubech - kde ji nechas, tam zustane - kdyz ji chces dat zase dolu, tak ji musis celou otevrit a pak jde az dolu - taky jsem s tim zezacatku chvilku laboroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Taky mi slusne drnci ve vsech polohach a to mam rel. novy auto...nejak jsem nepochopil smysl te upravy s tim plechem....muzes vysvetlit proc to drnci/nedrnci po uprave?Díky Jenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Vymysleli jste nekdo co s tou operkou?....je to fakt vopruz drnci to ve vsech polohach......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Taky mi slusne drnci ve vsech polohach a to mam rel. novy auto...nejak jsem nepochopil smysl te upravy s tim plechem....muzes vysvetlit proc to drnci/nedrnci po uprave?Díky Jenda myslím ze tým ze zmenís hmotnost rezonujuceho materialu, zmenís aj frekvenciu pri ktorej rezonue. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Hledal jsem a hledal a nic, tak abych nezakládal nové téma, píšu sem. Opěrka se posunout dopředu a zpět, ale docela mi vadí, že se sama posouvá zase dozadu, je to normál nebo už je vyběhaná ? nekamenujte mě za tento dotaz, supa mám chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Čau,mě to dělá taky že se lehce posouvá dozadu a kámoš co má supa, tak mu to dělá to stejný.Bude to normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Mě se nikam neposouvá ale šíleně drnčí. Ale je to jen když na ní mám položenou ruku. Asi to budu muset rozebrat a prohlídnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 zdarec ,řešil ste nekdo ??? opěrka po vytažení nejde dat až dolu .demontoval sem ji a je tam vevnitř takovej mechanismus s pružinou ,a ta je zmožena .mista je tam jak v hodinkach a přístup žadnej ,nevíte nekdo co s tím -popřípade jde li demontovat jen ta vyjíždecí část loketky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.