Filas1 Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Tak se mi někde podařilo ztratit ořech od bezpečnostních šroubů. Je to takový tisícihran, viz. foto. Nevíte někdo, kde by se dal sehnat, případně, nemáte někdo stejný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 V servise SKODA ti objednaju original orech bez.srobou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 22. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Tohle je originál? Nebyl jsem si tím jistej. Nemáte někdo objednací číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 V servise SKODA ti objednaju original orech bez.srobou. no,ono jich je těhle origo bezpečáků spousta druhů a nevím jak ho budou objednávat když neví jaký máš.. ale na to šroubu by mělo být někde vyražený číslo,ale teď nevím jestli není z boku na hlavičce,tak to asi nepřečteš.. ale jinak v origo servisu by měla být na dílně sada na veškerý origo bezpečáky a mohli by ti to vyndat,přečíst typ a obhjednat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 je jich cca 40 druhů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Řešil jsem to před 2 lety, není to zase takový problém. Ve Škoda servisu s tebou technik zajde k autu a z té sady co tam mají zkusí který oříšek pasuje, pak si ho objednáš a druhý den vyzvedneš - cena byla myslím něco kolem 200,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 je jich cca 40 druhů... myslim si ze jich je pouze 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Tak osm zas ne, je jich několik různejch sad a jak už se tu píše, stačí zajet do servisu a tam je maj nebo i některý pneuservisy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Tak dneska jsem koukal na první Octavii kterou jsem viděl a měla naprosto stejný bezpečnostní šrouby, tak doufám, že těch druhů tolik nebude. Zítra se skočím zeptat do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 pozor,on na první pohled vypadá stejně,ale nepasuje,je jinej počet drážek a když má o 1,2,3 drážky víc nebo míň,tak to okem nepoznáš před měsícem jsem to řešil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Ok, díky, říkal jsem si, jestli tam nebude nějakej rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 no,ono jich je těhle origo bezpečáků spousta druhů a nevím jak ho budou objednávat když neví jaký máš..ale na to šroubu by mělo být někde vyražený číslo,ale teď nevím jestli není z boku na hlavičce,tak to asi nepřečteš.. ale jinak v origo servisu by měla být na dílně sada na veškerý origo bezpečáky a mohli by ti to vyndat,přečíst typ a obhjednat.. Prides do servisu povies co mas za problem a servisny technik z dielne prinesie vsetky orechy bezpecnostnych srobou a bude skusat ktory ti tam pasuje. Cislo je LEN vyrazene na tom orechu zo spodu. Cislo nemas na bezpecnostnom srobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 mám doma tři sady origo bezpečáků a na všech šroubech je vyražený číslo.. je zespoda jak končí závit,tak je tam vylisovanej takovej trojúhelníček a v něm to je,ale většínou je tam trocha rzi,tak se musí očistit dráťáčkem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.