Publikováno Listopad 22, 200816 r Tak se mi někde podařilo ztratit ořech od bezpečnostních šroubů. Je to takový tisícihran, viz. foto. Nevíte někdo, kde by se dal sehnat, případně, nemáte někdo stejný?
Listopad 22, 200816 r Autor Tohle je originál? Nebyl jsem si tím jistej. Nemáte někdo objednací číslo?
Listopad 22, 200816 r V servise SKODA ti objednaju original orech bez.srobou. no,ono jich je těhle origo bezpečáků spousta druhů a nevím jak ho budou objednávat když neví jaký máš.. ale na to šroubu by mělo být někde vyražený číslo,ale teď nevím jestli není z boku na hlavičce,tak to asi nepřečteš.. ale jinak v origo servisu by měla být na dílně sada na veškerý origo bezpečáky a mohli by ti to vyndat,přečíst typ a obhjednat..
Listopad 22, 200816 r Řešil jsem to před 2 lety, není to zase takový problém. Ve Škoda servisu s tebou technik zajde k autu a z té sady co tam mají zkusí který oříšek pasuje, pak si ho objednáš a druhý den vyzvedneš - cena byla myslím něco kolem 200,-Kč.
Listopad 23, 200816 r Tak osm zas ne, je jich několik různejch sad a jak už se tu píše, stačí zajet do servisu a tam je maj nebo i některý pneuservisy.
Listopad 23, 200816 r Autor Tak dneska jsem koukal na první Octavii kterou jsem viděl a měla naprosto stejný bezpečnostní šrouby, tak doufám, že těch druhů tolik nebude. Zítra se skočím zeptat do servisu.
Listopad 23, 200816 r pozor,on na první pohled vypadá stejně,ale nepasuje,je jinej počet drážek a když má o 1,2,3 drážky víc nebo míň,tak to okem nepoznáš před měsícem jsem to řešil..
Listopad 24, 200816 r no,ono jich je těhle origo bezpečáků spousta druhů a nevím jak ho budou objednávat když neví jaký máš..ale na to šroubu by mělo být někde vyražený číslo,ale teď nevím jestli není z boku na hlavičce,tak to asi nepřečteš.. ale jinak v origo servisu by měla být na dílně sada na veškerý origo bezpečáky a mohli by ti to vyndat,přečíst typ a obhjednat.. Prides do servisu povies co mas za problem a servisny technik z dielne prinesie vsetky orechy bezpecnostnych srobou a bude skusat ktory ti tam pasuje. Cislo je LEN vyrazene na tom orechu zo spodu. Cislo nemas na bezpecnostnom srobe.
Listopad 24, 200816 r mám doma tři sady origo bezpečáků a na všech šroubech je vyražený číslo.. je zespoda jak končí závit,tak je tam vylisovanej takovej trojúhelníček a v něm to je,ale většínou je tam trocha rzi,tak se musí očistit dráťáčkem..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.