Přejít na obsah

Od 1.1. 2009 vejde v platnost novela zákona o povinném ručení ....


Ol@f

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Já bych to viděl asi tak,že pokud vidimže je to fakt škrábanec a vyřídím to s druhou stranou bez problémů,tak proč čekat na to až dorazí nějací šaškové,ale pokud to bude vážnější nebo prostě budu chtít aby dorazili,řeknu že jsem se při tom bouchl do hlavy,to je jedno jak to řeknete,ale prostě říct ža se něco stalo a oni mají povinnost tam poslat záchranku a ve většině případů se i urychlí dojezd dopraváků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fajn názor..dopraváci jsou automaticky šaškové..doporučuji s nimi strávit třeba jen jeden den, když má jedna posádka techniků na starosti území celého bývalého okresu a stane se několik nehod za sebou, ještě na různých místech, tak se těžko dostaví do pár minut. A to není těmi dole, podotýkám, takto je systém nastaven shora. takže prostě nadáváš na ty špatné, ale co by ne, jsme češi, tak vždy, kdo je po ruce, že.

A říct, že když budu chtít, tak řeknu, že jsem se bouchl do hlavy a přijede i záchranka..když pominu, že to je typické zneužití, tak ti dále do budoucna přeji, aby v té době nebyla skutečně záchranka někde potřeba a nezemřel kvůli tomu, že prostě jen chceš, člověk. Hodně štěstí na silnici

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trošku jinak jsi to popchopil. Pravda napsal jsem to tak že to vyzní asi blbě. Je pravda že ti co přijedou a pomáhají mi sepsat vše za nic nemohou že to oni pouze dělají svoji práci někdy to určitě nemají vůbec lehké. Je to pravda. S tou záchrankou,viděla bych to asi tak že pokud se bouchnu do hlavy,nepojede ke mě dřiv auto než k těžké nehodě a v dnešní době je to vymyšleno natolik dokonale že kvůli hlavě přijede vetšinou spíš auto s doktorem a ten pak reaguje na situaci...jo určitě je to pořád zneužití,ale v době kdy každyý využívá něco,když to vidim,člověk stojí v koloně a nějakej magor a šíllnec prolítne okolo kilem,nejen že je to prostě sprostý,ale i nebezpečný. Ale to je nejen na silnici všude. Tim nechci říct že když to dělají jiný tak budu takhle využívat vše já,ale zas někde čekat když to auto prostě je,přijede s těma dopravákama dřív než normálně,tak proč to takhle neudělat,přece neodjede od jiné nehody kvůli mě a nejen z důvodu času,ale i toho o kterém tu je téma,že nebudem muset odhadovat škodu 100 tis.,kort pro člověka který o tom nemá páru a třeba se i bojí toho s kým se mu nehoda stala. Kamarádovi se stalo že dotyčný mu vyhrožoval a co pak,pod pohruškou že ho seřeže radši sedl do auta a nechal ho ujet a jediné co měl byl RZ s tim nic nedokáže. Navíc díky tomu že je zas díra v tom že nebude postihovaný výjezd ikdyž škoda nepřesáhne 100 tis. tak věřim tomu že to tu bude pořád.

Doufám že to nevypadá tak ignorantsky jak první příspěvěk,nechci být nějaký vyčuránek,kterých už je tak plno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím, jestli spolu se záchrankou přijedou poliši dřív, ale myslím si, že nikoliv. Pokud maj volno, přijedou tak i tak a jestli něco někde vyřizujou, tak si to prvně dodělaj. ...dost často jsem viděl nehodu, u které byli hasiči, záchranka a cajti nikde...ale ono se ani není čemu divit, někdy je to fakt docela nechutnej pohled na ty zhraněný, takže je pro ně lepší počkat si, až to "kolegové" uklidí a pak dojet a sepsat ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to by byla taky možnost,že si počkaj na úklid :feve: ale co tak mám zkušenisti(ne teda osobní s nehodou,to ne)ale co sem tak slyšel takprý prostě většinoudorazí celekm brzo,když na místo vyjíždí sanitka,nebo jen i ten doktor. Jinak s těmi 100tis. škody,nevim nevim jak se to uchytí. Mě přijde,že většina lidí ty policajty zavolá,protože si nebudou vědět rady pořádně. Ono kdo má opravdu odhadnout škody,když i pojištovací znalec,někdy nemá šanci odhadnout škody jemu skryté.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je 100 000 kč na jednom vozidle. A bude jedno jestli je služební, tvoje nebo třetí osoby.

Zavolat policajty budeš muset, když rozbyješ veřejně prospěšný zařízení - sejmeš značku nebo jen patník.

Teď každej vyhrožuje policajtama, ale až někoho škrábeneš a budeš viník tak se budeš taky snažit aby policajti nejezdili. Nedostaneš body, pokutu a pojišťovna to stejně zacáluje, tak na tom budeš eště líp než s cajtama. A kor když třeba vozejk nebude pígl nýgl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skurvenej Langr nebo jakej pračurák toto vymyslel: http://www.novinky.cz/clanek/157018-ridici...-policisty.html

Pokud se s odhadem netrefíte bůdete muset výjezdzaplatit .

:aggressive:

Edit: Blbé novinky.cz ráno tam napíší tohle a pak to přepíší že se platit nebude. A pak věř novinám

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty si jelito nebo jen neumíš číst??? Zaplatíš 500,- Kč tehdy, když nadýcháš do alkotestu a budeš li trvat na krevním odběru, který potvrdí alkohol v krvi. A to jsi tak stupido, aby sis nechal ještě brát krev, když víš že jsi nepil? Snad vím co jsem kdy pil či nepil a nemusím mít strach. Nic jiného tam o placení není

Je jasné, že pokud zavoláš PČR, tak pokuta padne a tu zaplatí ten, který způsobí nehodu, tam se nic nemění

Diskutovaný poplatek za neopodstatněný výjezd policejní hlídky nakonec nebyl zaveden. Motoristé se tedy nemusejí obávat postihu,“ ujistila ve čtvrtek Právo Marcela Kotyrová z České asociace pojišťoven (ČAP)

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jelito nejsem jelita jsou novinky. Ještě když jsem to četl ráno já. Bylo tam napsáno, že se bude za výjezd platit náklady a částku ještě upřesní.

Teď je tam napsáno: „Diskutovaný poplatek za neopodstatněný výjezd policejní hlídky nakonec nebyl zaveden.

;)

Ty voe. Ti řikám ráno tam bylo napsané, že se platit bude. A psali to tam jako horkou novinku. Tak jsem tomu holt uvěřil. Asi jsem jelito, když věřím novinkám.cz ;)

Taky sem ráno na novinkách četl, že se poplatek platit BUDE a přitom včera sv Blesku psali, že ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...