Přejít na obsah

snížený podvozek

pastuzsek

Doporučené příspěvky

čaute, na jaře chci dát povozek cca o 30mm níž- abych se 17" kolama nevypadfal jak octavia scout, ale zatim nemam na komplet pružiny a tlumiče, tak přemýšlím pouze o pružinách. Jenže teď jsem našel nějakou tabulku jízdních vlastností a kombinace - snížené pružiny+serie tlumiče- byla uplně nejhorší... tak nevím, kdo máte zkušenost pouze se sníženejma pružinama? (mám OI 1.8 20V) dííííky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to jsem uz slysel no toto..takze to bude asi pravda...a co ta levna verze sport podvozku??nemate stim nekldo zkusenost??nebo to zavrhujete??je sic e pravda jak tu nekdo rikal to prislovy stim bohatym na to aby jsem si kupoval levny veci ,ale ne vse co je levne musi byt spatne prece... i kdyz tady to je jasny ,ale pro prehled se ptam.

Odkaz ke komentáři

...no mám len pružiny-3cm(eibachy)+origo tlmiče a žiadne odskakovanie neregistrujem ale na druhú stranu to nejak nehrotím. jemné poskakovanie som zacítil na D1 Brno-Praha ale to asi ucítiť aj na HP-čkach :) . nebál by som sa ani "odfajčenia" tlmičov,pretože moje pružiny tam montoval ešte nemčúr a už ja som nabehal 30tis. km a všetko drží v pohode. jasné,že to nieje to pravé orechové ale účel to splní.

Odkaz ke komentáři

vono taky jde oto co od toho člověk čeká, když dáš snížený pružiny tak má auto níž těžiště což je +, auto líp vypadá+, je tvrdší, což je + na dobrejch silnicích(ale to samí platí i u kompletního podvozku) na rozmlácenejch silnicích to je mazec..

a tlumiče pokud už maj třeba pul života zasebou tak asi pujdou doprdele dřív-protože po snížení budou makat v jinejch vejškách, tak bych třeba k těm sníženejm pružinám prdnul aspoň tlumiče nový, pak by měla bejt kombinace vpoho..

já vyzkoušel oboje, komplet podvozek mi vyhovoval víc, ale je taky tvrdší

Odkaz ke komentáři

Zaujimalo by ma ci uz niekto skusal kombinaciu Bilstein B4 plynokvapalinovych tlmicov a pruzin z O1 RS.

Ak ano, ake s tym mate skusenosti? Original tlmice z O1 RS su tiez plynokvapalina, ale zda sa mi ze tie Bilstein B4 si s tymi

kratsimi pruzinami z O1 RS moc nerozumeju... v rychlostiach 80 a viac km/h je to parada, omnoho istejsi pocit ako so seriovymi

pruzinami, ale pri nizsich rychlostiach to na hrbolatej ceste tie tlmice akosi nevedia udrzat a auto sa obcas aj viackrat zhupne....

na seriovych pruzinach toto nerobilo, takze to bude urcite tou kombinaciou. Viac ako 2cm to znizovat nechcem, preto rozmyslam

ze tam dam original RS tlmice, aj ked nazory su rozporuplne... niekto povie ze O1 RS podvozok na TDI nie je ono, niekto povie ze to je super...

Editováno: , autor: subz3ro
Odkaz ke komentáři

mam podobny dotaz jako vsichni ostatni , rad bych zainvestoval ted v zimne do podvozku, akorat jsem nerozhodny co se tlumicu a pruzin tyce, hodne ruznych nazoru jsem nase,l ze ralativne dobry pomer komfort/sport nabizi vyrobky firmy Weitec - rada Ultra GT TX plus - mate tedy nekdo zkusenosti s toudle znackou na kompletnim pevnem podvozku ? pripadne doporucite neco jineho ? muj rozpocet pro todle je max 15kkč

Pocitam ze budu muset ozelet komfort a predem informuju ze do auta nacpu jeste vsechny silenbloky od powerflexu, a proto se ptam nebude auto kostitras? jezdim hodne dalnice prakticky z 80% a v soucasnosti projizdeni pricnych nerovnosti je s combikem o drzku od 170 vys uz to je vylezene adrenalinovy sport.

Diky za nazory

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...