pastuzsek Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 čaute, na jaře chci dát povozek cca o 30mm níž- abych se 17" kolama nevypadfal jak octavia scout, ale zatim nemam na komplet pružiny a tlumiče, tak přemýšlím pouze o pružinách. Jenže teď jsem našel nějakou tabulku jízdních vlastností a kombinace - snížené pružiny+serie tlumiče- byla uplně nejhorší... tak nevím, kdo máte zkušenost pouze se sníženejma pružinama? (mám OI 1.8 20V) dííííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 sory za OT,ale toto by me zajimalo i na OI facelift 1.9Tdi?nemate nekdo zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Nevim, mozna se mnou bude spousta lidi nesouhlasit, treba to i vypada dobre, ale z mich zkusenosti na pikacu. I kdyz jsem to mel kdysi na Mazde a ne na Okte. Pak sem radsi nasetril a koupik komplet. A od te doby nikdy jinak. Muj osobni nazor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 neco podobneho jsem slysel...no lepsi pruziny cca 3500kc a nasel jsem celou sadu JOM aji s tlumicama -35mm dost me to laka,ale jaka bude asi kvalita...to by jsem si radsi nechal serii...no nevim nevim no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 mám celej komplet Supersport - cenovka na Fabku 8200,-, snížení -35/-35 a sem spokojenej, jediný co mi vadí, že reznou.. jinak pružiny + série tlumiče dost skáče, přece jen je lepší koupit celej set Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 no vzhledem k me situaci si ted nemuzu dovolit dat HR za 15tacu.... takze hledam nejlevnejsi a nejlepsi variantu... co toto? asai me stim ukamenujete,ale zkusim to http://www.x1.cz/index.php?page=shop.brows...=1&vmcchk=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 a jeste se chci zeptat jak to je na STK??? kdyz tam dojedu stim co jsem udaval vyse a nebo s nejakym lepsim podvozkem treba HR,eibach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 stk jsem s perkama udělal bez problému, lae vyrazil mě za origo xenony, že nemám nivelaci automatickou, blb jeden starej Na Fabce jsem měl stavitelnej eibach, teď na Octavii mám HP stavitelnej. Jen pružiny už nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Ja nevim, kamos ma na aute jen nejaky snizeny pruziny a cerveny jeho z STK vyhodili, u me STK s kompletem HP Sporting uplne v poho. Ale je fakt ze oba jsme delali STK uplne jinde, takze asi zalezi na cloveku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 no a aco kdyz dam jenom pruziny??jak se to auto bude púresne chovat,jak na silnici tak na dilech treba tlumicich?M?nevymlati se brzo??a jak to je s stk pouze s pruzinama??divvaji se na to?nebo je to nezajima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pastuzsek Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 (editace) ty jo, to je cena, nasel jsem JOM za cca 8000, ale tohle :-) máte s tím nekdo zkusenost? je to nějak podezřele levný... http://www.x1.cz/index.php?page=shop.brows...=1&vmcchk=1 Editováno: 24. Listopad 2008, autor: pastuzsek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Kluci ale vite jak je to stary porekadlo? Nejsme tak bohaty abychom si kupovali levne veci. A myslim ze podvozku a brzdy se to tyka dvojnasob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 když vono je to tak levný, no nekup to já bych to nekoupil auto jen s brkama - bude pohopsávat a poposkakovat, nedej bož až bude nějaký zvlnění na silnici a dostane se to do rezonance stk, jak kde, samozřejmě, že s nějakým TUV certifikátem máš v čr smolíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 měl jsem na fabče jen pružiny a auto bylo uskákané.....nahodil jsem komplet podvozek Eibach (štelovák) a rozdíl obrovský samotné pružiny již nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 no nerikam ze kdyz je to levny NEKUP to,jen se ptam.takze pruziny samotny na seriovy tlumice teda rikate NEDAVAT?!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 samotné pružiny bych nedával.....i tlumiče pujdou dříve do háje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 to jsem uz slysel no toto..takze to bude asi pravda...a co ta levna verze sport podvozku??nemate stim nekldo zkusenost??nebo to zavrhujete??je sic e pravda jak tu nekdo rikal to prislovy stim bohatym na to aby jsem si kupoval levny veci ,ale ne vse co je levne musi byt spatne prece... i kdyz tady to je jasny ,ale pro prehled se ptam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 však sem ti psal, že mám Supersport a sem spokojenej.. mám ho druhej rok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 ...no mám len pružiny-3cm(eibachy)+origo tlmiče a žiadne odskakovanie neregistrujem ale na druhú stranu to nejak nehrotím. jemné poskakovanie som zacítil na D1 Brno-Praha ale to asi ucítiť aj na HP-čkach . nebál by som sa ani "odfajčenia" tlmičov,pretože moje pružiny tam montoval ešte nemčúr a už ja som nabehal 30tis. km a všetko drží v pohode. jasné,že to nieje to pravé orechové ale účel to splní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 vono taky jde oto co od toho člověk čeká, když dáš snížený pružiny tak má auto níž těžiště což je +, auto líp vypadá+, je tvrdší, což je + na dobrejch silnicích(ale to samí platí i u kompletního podvozku) na rozmlácenejch silnicích to je mazec.. a tlumiče pokud už maj třeba pul života zasebou tak asi pujdou doprdele dřív-protože po snížení budou makat v jinejch vejškách, tak bych třeba k těm sníženejm pružinám prdnul aspoň tlumiče nový, pak by měla bejt kombinace vpoho.. já vyzkoušel oboje, komplet podvozek mi vyhovoval víc, ale je taky tvrdší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 ja som rok jazdil na pruzinach Weitec ale nebolo to ono ... dokupil som si tlmice HP a som spokojny radsej nasporit a kupit poriadny, nez lacny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 (editace) Zaujimalo by ma ci uz niekto skusal kombinaciu Bilstein B4 plynokvapalinovych tlmicov a pruzin z O1 RS. Ak ano, ake s tym mate skusenosti? Original tlmice z O1 RS su tiez plynokvapalina, ale zda sa mi ze tie Bilstein B4 si s tymi kratsimi pruzinami z O1 RS moc nerozumeju... v rychlostiach 80 a viac km/h je to parada, omnoho istejsi pocit ako so seriovymi pruzinami, ale pri nizsich rychlostiach to na hrbolatej ceste tie tlmice akosi nevedia udrzat a auto sa obcas aj viackrat zhupne.... na seriovych pruzinach toto nerobilo, takze to bude urcite tou kombinaciou. Viac ako 2cm to znizovat nechcem, preto rozmyslam ze tam dam original RS tlmice, aj ked nazory su rozporuplne... niekto povie ze O1 RS podvozok na TDI nie je ono, niekto povie ze to je super... Editováno: 1. Prosinec 2008, autor: subz3ro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Taky uvazuju dat pruziny z RS a nejake nove tlumice. Mam ted Bilsteiny a seriove pruziny. trosku bych to chtel snizit, i kdyz nekdy me spis vrta hlavou ze ne,pac u nas ty cesty a patniky.... no nevim jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 mam podobny dotaz jako vsichni ostatni , rad bych zainvestoval ted v zimne do podvozku, akorat jsem nerozhodny co se tlumicu a pruzin tyce, hodne ruznych nazoru jsem nase,l ze ralativne dobry pomer komfort/sport nabizi vyrobky firmy Weitec - rada Ultra GT TX plus - mate tedy nekdo zkusenosti s toudle znackou na kompletnim pevnem podvozku ? pripadne doporucite neco jineho ? muj rozpocet pro todle je max 15kkč Pocitam ze budu muset ozelet komfort a predem informuju ze do auta nacpu jeste vsechny silenbloky od powerflexu, a proto se ptam nebude auto kostitras? jezdim hodne dalnice prakticky z 80% a v soucasnosti projizdeni pricnych nerovnosti je s combikem o drzku od 170 vys uz to je vylezene adrenalinovy sport. Diky za nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.