Publikováno Listopad 25, 200816 r Prosím o radu. Přestal mi fungovat ostřikovač jak předního tak zadního skla. Není slyšet ani bzučení motorku. Co s tím může být? Díky za radu
Listopad 25, 200816 r Aku si mal zmes v ostrekovacoch?Hlavne si skontroluj poistku..Pravdepodobne si ju odpalil.Skus pozriet poistku (neviem presne) 15 a 42..
Listopad 25, 200816 r Poistku má pravdepodobne ok inak by mu chodil zadný stierač. Má zamrznutý motor a ani nepočuje kôli stieračom ako sa trápi. Že Bemo....
Listopad 25, 200816 r Poistku má pravdepodobne ok inak by mu chodil zadný stierač.Má zamrznutý motor a ani nepočuje kôli stieračom ako sa trápi. Že Bemo.... Pozri si svoje cislo clena ,potom si pozri moje a potom vyskakuj mlady,dobre? :smich:
Listopad 25, 200816 r Tomas, ja by som sa pozrel na vedomosti Upraveno Listopad 25, 200816 r od makov
Listopad 25, 200816 r ja by som sa pozrel na vedomosti Tak kazdy mame vedomosti v inom obore,uznavam,Dusan je expert a vela krat mi pomohol ,no trosku si mi pomohol aj ty Majo ..Ale nic to nemeni na tom cisle clena,tak suchaj nohami aj ty :smich:
Listopad 25, 200816 r pisem len aby som videl svoje cislo clena, pozrel by som motorcek. chcem sa aj ja opytat trosku k teme, tryska sa da nejako cistit? alebo iba menit?
Listopad 25, 200816 r Ja si myslím,že prefúknuť vzduchom by to malo ísť.Nedávno som mal malý problémik s ostrikmi a skúšal som tam fúkať ručnou pumpou na kola a šlo to pekne, počul som až bublanie v nádržke.Ale predtým by som odporúčal odpojiť hadičku a trysku vybrať von. No neviem či to pôjde aj tak aby si nemusel odrezať tie plastové čapy čo držia kryt stieračov.Snáď áno.
Listopad 26, 200816 r haha moj starček, neni problém ti ho zmeniť aj na 30000 ... peace Pozri si svoje cislo clena ,potom si pozri moje a potom vyskakuj mlady,dobre?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.