Milh@us Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Ahoj kluci, jelikož mi nedopadla koupě nový FII, tak nám v salonu nabídli koupení FI 1.4 ambiente. Paní říkala, že to má palubní počítač, tak se vás chci zeptat, jestli ten displej mezi otáčkoměrem a tachometrem je něco jako maxidot u FII. Sorry za tak debilní dotaz, ale se až do dneška o FI nezajímal, dneska se to změnilo, takže tak asi. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 není, palubní počítač je jen pod otáčkoměrem, pokud by jsi kupoval novou, šel bych rovnou do maxidotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 25. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 (editace) no ale když si vezmu tohle tak m ito přijde stejný... Editováno: 25. Listopad 2008, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 tak tohle je podle mě maxi dot, to by tam musel být palubní počítač s grafickým zobrazením, aby to bylo toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Pravděpodobně to bude pouze "obyč" PC, ale pokud nutně potřebuješ maxidot,tak by jsi si ho mohl přece nechat dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 25. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 (editace) no maxíka bych chtěl, na kolik vy to jde? Editováno: 25. Listopad 2008, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Benzín nevím, ale prodává je např. Cosby, Honza72, Najmis Zkus jim napsat a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 25. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 ok díky moc za info, určitě se jim ozvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 (editace) Zdar Milhausi, ty FI budíky co jsou vyfocený v tvým prvním příspěvku jsou zřejmě bez maxáče-teda pokud není úplně vypnutej nebo nejsou klíčky v zapalování .PCdlo je,jak tady kluci píšou,v otáčkoměru.Pokud si ho necháš dodělávat,tak můžu Honzu72 s klidným svědomím doporučit,je to virtuóz elektriky ,mě ho taky dělal.Prohodí ti celý budíky a je to během chvíle hotový.Přečti si v Bazaru-stálejch nabídkách jeho příspěvky,tam se dovíš i cenu. Tomáš Editováno: 25. Listopad 2008, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 řeknu ti to tak.. pokud si je necháš dodělat v servise, no tak tě to bude stát hodně.. lepší je budíky koupit na foru a nechat si je tam hodit PS: mě maxík ve fábce docela sklamal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Zklamal? V čem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Garett: pokud si seděl v O II s maxíkem nebo jiném koncernovém voze.. takže grafikou.. Částečně i funkčností, ale to může být dané komfortkou vozu, resp. že to F8bie asi neumí.. Celkově mi maxík v O II přijde povědenější.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 (editace) No tak ty inverzní Maxíky jsou samozřejmě hezčí a lépe čitelnější. P.S. Vyplatí se dneska ještě kupovat úplně novou FI ? Editováno: 26. Listopad 2008, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Technikus: no volil bych podle toho, kolik by byl cenovej rozdíl vůči F2.. Pokud zanedbatelný, šel bych do F2. My F1 kupovali v době, když se začaly výrábět F2. Šel bych tenkrát raději do F2, jenže auto jsme chtěli hned (skladovka, což u F2 byla docela katastrofa-hlavně výbavama tenkrát), tak sme vzali F1 a odjeli i s malinkou slevou. PS: on ten maxík není inverzní jenom má jiné barvy.. inverzní maxík bys mohl mít i v F1, jenom to tuším vyžaduje trochu hrubších zásahů (o něco větších jak změna podsvícení) ale nejsem si tím jisté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 chjo, bodejť by nebyl maxík v OII hečí, když je vývojově asi o 10 let mladší. Když se ti v F1 nelíbí, tak nebuď bábovka a dej si tam jinej, ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Bobiku já mám sice elektro školu ale ne zdroje jako ty, abych si je předělal To mi připomíná kamoše, co chce F1 budíky napasovat do O1 páč se mu ty jeho současné předface nelíbí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 zdroje máme všichni stejný budíky libovolný koupit v bazaru, kabeláže, DP a nějakej ten počítač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.